ענק
א אפקט פיגמליון New member 11/8/14 #23 אני דווקא מדמיין את הארמון באמבר כמו הטירה של דיסני......   מה שבתמונה מזכיר לי יותר את הטירה של בית פריי בשיר של אש וקרח....
אני דווקא מדמיין את הארמון באמבר כמו הטירה של דיסני......   מה שבתמונה מזכיר לי יותר את הטירה של בית פריי בשיר של אש וקרח....
Y Y. Welis New member 13/8/14 #25 זילאזני הוציא אגב (עם מחבר אחר) ספר איורים של אמבר 'מדריך ויזואלי לטירת אמבר'. לא משהו קריטי מדי, אבל מעניין.   קורווין שלו נראה יותר מדי כמו דוגמן. אני רואה אותו כסוג של ביל מאריי, רק 'נסיכי' יותר.
זילאזני הוציא אגב (עם מחבר אחר) ספר איורים של אמבר 'מדריך ויזואלי לטירת אמבר'. לא משהו קריטי מדי, אבל מעניין.   קורווין שלו נראה יותר מדי כמו דוגמן. אני רואה אותו כסוג של ביל מאריי, רק 'נסיכי' יותר.
א אפקט פיגמליון New member 14/8/14 #26 כן שמעתי על זה אם כי לא קראתי... מה שיפה בספרים שלו זה שהוא ממש מאתגר את הדימיון שלך....לדעתי אין 2 אנשים שביעיניהם הדגם או הלוגרוס נראים אותו הדבר..
כן שמעתי על זה אם כי לא קראתי... מה שיפה בספרים שלו זה שהוא ממש מאתגר את הדימיון שלך....לדעתי אין 2 אנשים שביעיניהם הדגם או הלוגרוס נראים אותו הדבר..