Last king of Scotland

Julia307

New member
אין שום ספויילר אני מבטיחה לך

זה לא הסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" , זה סרט אומנותי. ברגע שתראי את הסרט תביני שאין בו שום דבר שמתקרב לצל צלו של ספויילר . אני לא ממליצה עליו רק בגללל ג'יליאן, הוא פשוט מוצלח. תהני מהצפייה

aerynsun

New member
סבבה

הקטע שהוספתי לגבי הספוילר היה בדיחה... באמת סרט מוצלח. קשה לשכוח אותו אחרי שרואים אותו.

aerynsun

New member
טוב. סוף כל סוף ראיתי

סרט מאוד קשה אבל כל כך מעניין ועשוי טוב. לא אכתוב כאן על הסרט ממש כדי לא לספיילר. ג'יליאן היתה נפלאה, הדמות שלה כל כך שונה מכל דמות שראיתי עד עכשיו והיא עשתה את זה בצורה מאוד משכנעת. מורידה את הכובע. מומלץ לראות ואפילו חובה.

orityemini

New member
אני וצילה ראינו את הסרט בקולנוע

ואכן, אני מסכימה. ג'יליאן שחקנית מדהימה (טוב, זו לא היתה הפתעת המאה) ובכלל, הסרט הזה היה מלא בשחקנים מצוינים (בראשם פורסט וויטאקר בהופעה של החיים שלו). סרט קשה לצפייה, אבל חזק ומרתק.

aerynsun

New member
איזה כיף לה

זה בטח ממש כיף להשתתף בסרט כל כך חשוב וכל כך טוב. מוסיף לאגו. למרות ששוב, התוכן של הסרט כל כך קשה...אז המילה כיף פחות מתאימה, אבל הבנתם למה התכוונתי.

Gilliana

New member
להגיד לכם את האמת?

אני ממש, אבל ממש לא מבינה מה היא עשתה שם בכלל - התפקיד הקטנטן הזה היה ממש מיותר והסרט היה נראה ומרגיש בדיוק אותו הדבר בלעדיה. הדבר היחיד שמצא חן בעיני בדמות שלה הוא הסלידה הקשה שלה מאידי אמין. אין ספק שהכוכב האמיתי של הסרט הוא פורסט ויטאקר המדהים, ואני מאד מקווה שהוא עומד לזכות על התפקיד הזה באוסקר בשבוע הבא (בגלובוס הזהב הוא כבר זכה). בסה"כ - הסרט מצויין, נכון - הוא קשה, אבל חזק, מותח ונוקב.

aerynsun

New member
ההופעה שלה היתה חשובה ../images/Emo58.gif

בכדי להעמיק את הדמות של הרופא הצעיר, היתה לו נטיה לרומנים עם נשים נשואות ולא סתם סצוטים אלא נטיה להתאהבות. אחר כך זה בא לידי ביטוי בהתאהבות שלו באשת העריץ, הטראומה החזקה שקרתה לו מרצחיחתה . הדמות של ג'יל תרמה את החלק הזה לדמות. בנוסף דרכה ודרך בעלה הרופא אפשר היה לראות את המסלול שלו אם הוא לא היה פוגש את העריץ, את המטרה האמיתית שלשם הוא בא. אני חושבת שהדמות שלה היתה חשובה.

Gilliana

New member
מהבחינה הזו את צודקת בהחלט

תודה - מקבלת.

למעלה