Let Down

פוֹלי

New member
let down

אני עד היום הרגשתי שהתיאור של החרק המעוך ברצפה הוא בעצם הדימוי של ת'ום לעצמו. כל הבית השני שופע בתיאורים ויזואליים לאיך נראה החרק המעוך על הרצפה באמירה שזה תמיד ככה, ומנגד הוא בא ואומר שיום אחד הוא יגדל כנפיים ויברח מתוך כל זה. אחד השירים האהובים עליי באלבום הזה

LostChild

New member
מוזר

נדמה פתאום שרק אני ממש לא טורח לחשוב על משמעות ניסתרת למילים מאז ומתמיד הערצתי אמנים (מכל מיני תחומים) שמסוגלים להשתמש בדמיון בצורה הכי פרועה וככה אני מסתכל על השירים של רדיוהד , לעיתים אני חושב שחלק מן המשפטים שלהם מתבטאים בציניות מרה שלרוב בטח מלגלגת על בורגנות או משהו ממסדי דברים כמו : everything in its right place , fitter happier הם דברים שלטעמי מנסים לגרום לנו להבין שזו דרך מעווטת להסתכל על החיים

אחד ה-שירים

כמו שאמרת.. גמני חושב שזה אחד השירים אם לא השיר שאני הכי אוהב שלהם. אני חייב להתוודות כאן, לראשונה כששמעתי את השיר הזה, ממש לא אהבתי אותו, החשבתי אותו כמשעמם. כל פעם שהגעתי לשיר מס' 5 עשיתי סקיפ עצבני. אבל אני זוכר הייתה לי תקופה ממש לא טובה, והוא התנגן לי בראש איכשהו, נתתי לו שוב הזדמנות ואז הוא נגלה אליי, באמת אחד הענקים. במיוחד הקטע הזה: You know, you know where you are with, you know where you are with, floor collapsing, falling, bouncing back and one day, I'm gonna grow wings, a chemical reaction, [You know where you are,] hysterical and useless [you know where you are,] hysterical and [you know where you are,] מצמרר אותי בכל פעם מחדש.... שזה כל כך נכון. השיר מדבר לפי דעתי על החיים של אנשים כמה שהם רגילים ריקנים, וכך הם נכנסים לדכאונות ולרחמים על עצמם, אבל הם יודעים בדיוק איפה הם ועם מי הם נמצאים. שיר ע-נ-ק, אם אומרים לי לבחור שיר שמבטא את רדיוהד בצורה הכי טובה, הייתי לוקח את השיר הזה. לא קונבנציונאלי, עמוק, מצמרר, פשוט הם!

orfin

New member
האכזבה, היאוש וחוסר היכולת

להשפיע על החיים שלך כמו שרצית. הרכבות, הכבישים והמטוסים שנעים בנתיבים קבועים - כמו החיים שאיכזבו כל-כך אבל האכזבה בעצם הייתה צפוייה. it's so so disappointing לא ממש. ואפילו כשהצניחה (פירוש אחר לlet down) מתחילה ואתה מדמיין את עצמך מרוסק כבר, זה לא מזיז כלום בפנים. במקרה או לא במקרה, התקופה שגיליתי וחרשתי את ok comp הייתה מהגרועות בחיי וככה אני זוכר את עצמי מקשיב לשיר הזה. אבל האמת שכל זה סתם תירוץ כדי להגיד משהו אחר - נורא שמחתי לראות פורום כזה. לא רק הנושא אלא גם רמת התכנים (בלי שחפרתי יותר מדי). תמשיכו ככה. אני אנסה לא להפריע

prophet85

New member
שיר חורף

לט דאון מבחינתי הוא שיר של חורף. מוזר, אבל קשה לי ליהנות ממנו בקיץ כמו שאני נהנה ממנו בחורף. אני ממש מתחבר לקטע: One day, I'm gonna grow wings, a chemical reaction, hysterical and useless... הרי ה"חלום" של כולם, כביכול, זה לגדל כנפיים ולעוף. אבל כשזה יקרה, זה לא יהיה יותר מתגובה כימית, היסטרית ומיותרת (סמים?). הדרך היחידה שלנו להגשים את החלומות הבלתי ניתנים להשגה שלנו, היא ניתוק - כימי - מהמציאות. שיר ייאוש, שיר אכזבה. שיר חורף.

prophet85

New member
להקת לילה

מעטים השירים של רדיוהד שאני מעדיף לשמוע באור. כפי שנאמר באתר מעריצים בריטי: How many Radiohead fans do you need to replace a light bulb? None. Radiohead fans like to sit in the dark.

למעלה