!Let the FUN begin ../images/Emo44.gif
ניקי היא ללא ספק כוכבת הפרק שהיה היום. חוץ מזה שהיא נראתה מצויין ממש אהבתי את הגישה שהיא נקטה מול דיאן - רק ככה אפשר לטפל במטרד הסביבתי הזה - פשוט להבליג את כל השטויות שיוצאות לה מהפה. "הוא בטח מבקר את אחת האהבות הקודמות שלו: הופ, רמונה, אולי אפילו אשלי!"
וכמובן שאי אפשר שלא להתענג על המבטים והשיחה התמימה לכאורה עם ג'ק, שנחתמה כשהוא אמר ש"החלום הזה יתברר כסיוט". מה נאמר ומה נגיד.
אני לא יודע מי חשב על הרעיון המגוחך הזה שבילי וראול ישחקו גולף בבריכה, אבל הוא כנראה היה מאוד מרוצה מעצמו כי המפגן הילדותי הזה ממשיך גם ביום האחרון של הפרוייקט העלוב הזה. שוב עולה השאלה מי לעזאזל אמור לצפות באינטרנט (בשנת 2000, לא פחות ולא יותר, כשאינטרנט מהיר הוא מילה זרה בלקסיקון) בחבורה של מתבגרים שפשוט לא עושים כלום. אם פיליס לא הצליחה להכניס עניין בפרוייקט הזה כנראה שאף אחד לא היה יכול לעשות זאת.
ועכשיו מתחשק לי שוב לרדת על כריס אז הנה זה בא.
האישה נשואה באושר כבר כמה שנים טובות, פתחה חברת עורכי דין משלה שמצליחה מעל ומעבר למצופה ועכשיו היא אולי בהריון. לכאורה - היא צריכה להיות באזור הרקיע השביעי, אבל כמובן שבמקרה של כריס זה אף פעם לא יקרה כי היא תמיד נדונה להיות אומללה ואנחנו תמיד אמורים לרחם עליה. כריס לא רוצה ילד ורק עיוור (או במקרה שלנו: פול) לא יכול לראות את זה. הבעת הפנים הקפואה שלה (שלקח לי שנים לפענח אותה אבל נראה שאולי הצלחתי) כאילו צועקת "לא מתאים לי" אבל כריס, מהיותה טובת לב וחסודה, לא תודה בזה בפני פול כי עדיף להתענות על זה כמה שאפשר ובינתיים לענות את כולנו. בכיף, למה לא.
ניקי היא ללא ספק כוכבת הפרק שהיה היום. חוץ מזה שהיא נראתה מצויין ממש אהבתי את הגישה שהיא נקטה מול דיאן - רק ככה אפשר לטפל במטרד הסביבתי הזה - פשוט להבליג את כל השטויות שיוצאות לה מהפה. "הוא בטח מבקר את אחת האהבות הקודמות שלו: הופ, רמונה, אולי אפילו אשלי!"