!Let the FUN begin

Dawn12

New member
!Let the FUN begin ../images/Emo44.gif

ניקי היא ללא ספק כוכבת הפרק שהיה היום. חוץ מזה שהיא נראתה מצויין ממש אהבתי את הגישה שהיא נקטה מול דיאן - רק ככה אפשר לטפל במטרד הסביבתי הזה - פשוט להבליג את כל השטויות שיוצאות לה מהפה. "הוא בטח מבקר את אחת האהבות הקודמות שלו: הופ, רמונה, אולי אפילו אשלי!"
וכמובן שאי אפשר שלא להתענג על המבטים והשיחה התמימה לכאורה עם ג'ק, שנחתמה כשהוא אמר ש"החלום הזה יתברר כסיוט". מה נאמר ומה נגיד.
אני לא יודע מי חשב על הרעיון המגוחך הזה שבילי וראול ישחקו גולף בבריכה, אבל הוא כנראה היה מאוד מרוצה מעצמו כי המפגן הילדותי הזה ממשיך גם ביום האחרון של הפרוייקט העלוב הזה. שוב עולה השאלה מי לעזאזל אמור לצפות באינטרנט (בשנת 2000, לא פחות ולא יותר, כשאינטרנט מהיר הוא מילה זרה בלקסיקון) בחבורה של מתבגרים שפשוט לא עושים כלום. אם פיליס לא הצליחה להכניס עניין בפרוייקט הזה כנראה שאף אחד לא היה יכול לעשות זאת.
ועכשיו מתחשק לי שוב לרדת על כריס אז הנה זה בא.
האישה נשואה באושר כבר כמה שנים טובות, פתחה חברת עורכי דין משלה שמצליחה מעל ומעבר למצופה ועכשיו היא אולי בהריון. לכאורה - היא צריכה להיות באזור הרקיע השביעי, אבל כמובן שבמקרה של כריס זה אף פעם לא יקרה כי היא תמיד נדונה להיות אומללה ואנחנו תמיד אמורים לרחם עליה. כריס לא רוצה ילד ורק עיוור (או במקרה שלנו: פול) לא יכול לראות את זה. הבעת הפנים הקפואה שלה (שלקח לי שנים לפענח אותה אבל נראה שאולי הצלחתי) כאילו צועקת "לא מתאים לי" אבל כריס, מהיותה טובת לב וחסודה, לא תודה בזה בפני פול כי עדיף להתענות על זה כמה שאפשר ובינתיים לענות את כולנו. בכיף, למה לא.

מה שהכי לא אהבתי בפרק זה ש...

טרישה חזרה !!!
בא לי שויקי "תטפל" בה כזה טוב שהיא תעוף בשיא המהירות לאבאל'ה בלונדון...

תמיד כיף כשניקי ודיאן נפגשות ../images/Emo9.gif

זה אשכרה אירוע מדיה שכולם מצפים לו
ולגבי ויקי - היא מבחינתי ללא ספק כוכבת השבוע. הת'ר טום נתנה השבוע הצגות שחבל!! גארי, ריאן ודיאן... היום הייתי חצי מרוכז (כי ידיד הפריע לי במסנג'ר אבל זה כבר עניין אחר
) אבל במיוחד אהבתי את ההופעה שנתנה אתמול, ואת השיחה שלה עם ריאן על דיאן - היא העבירה את התחושות שלה בצורה כ"כ אמינה ומרתקת לצפייה. היא כ"כ אמיתית, ממש רואים את הרגשות דרכה. לטעמי בין 3 המשובחים ביותר מבחינת המשחק בתוכנית. ויש למה לצפות מחר - עימות טרישה-ויקי!! ועכשיו תסלחו לי אני צריך להתחיל ללמוד לאחד הבחנים מחר

ב ה צ ל ח ה ב מ ב ח ן ! ! ! ../images/Emo140.gif

אבל בטח כבר לא תראה את זה כי הלכת ללמוד...

עוד לא הלכתי

קראתי את התגובות האחרות (עושים הכל כדי לא ללמוד אה?
) חייב להוסיף שראול הפתיע אותי היום עם השרירים שפיתח. יכולתי להישבע שהוא לא היה כזה שרירי. איזה מסוקס, כמו שאני אוהב.

כבר לפני כמה פרקים רציתי לכתוב

שראולצ'יק שלנו נראה הרבה יותר טוב והרבה יותר גברי... אז כנראה שלא רק אני חושבת ככה, הוא נהיה ממש חמוד !!!

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gifטרישה../images/Emo70.gifחזרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

את זה פיספסתי

גם טרישה וגם ויקי

לפני דעתי ראיין בחור מקסים וכל פעם הוא נופל לאיזה משוגעת אחרת הוא צריך משהי חדשה אני ממש מבועסת שהוא עזב את נינה כי היא היתה באמת הכי טובה בשבילו היא גם היום חברה הכי טובה שלו אני לא אוהבת את טרישה אבל מאוד לא אוהבת את ויקי הסנובית שחושבת שהיא הכי יפה בעולם ומהיא ממש רחוקה מזה... מה אתם אומרים

junny

New member
וכבר כאן אני מגיבה

ויקטוריה היא דמות נהדרת שנבנתה בהתחלה אומנם על הכסף של אבא שלה אבל מהר מאוד בזכות עצמה. ודווקא חיצונית אני מאוד אוהבת את הרעיון שהיא לא היפיופה הבלונדינית שתמיד יש האופ"ס אלה דמות נורמלית, לא הכי יפה לא הכי חטובה אבל עדיין מצליחנית מאוד

junny

New member
איך אף אחד לא הגיב

אבל על הצעת העבודה של ויקטוריה למריסה??? זה יכול להיות מ-ע-ו-ל-ה אם מריסה תתפטר ותעבור לעבוד אצל ויקי!! אני חייבת לראות את הפנים של דיאן אם זה יקרה. זה היה המשפט הכי מעולה בכל הפרק

מתי זה יקרה

אתם אומרים פה דברים ואין לי מושג עליהם מתי מריסה עוזבת ועוברת לויקטוריה ספרו לי כל מה שאתם יודעים והאם זה נכון שהילד של דאיין לא של ויקטור אלא של ג'קי המחייך? כ

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif למעלה

ורק בגלל שאני לא בבית ההודעה לא נמחקה. גם שאלות שמכילות ספויילרים הן ספויילרים לכל דבר, כי בעצם כתבת כאן כבר את כל הרעיון. יש מאמר שלם על עלילת הזרעונים ושם תמצאי את כל התשובות שאת מחפשת.

אני ממש בשוק - תודה לך

איזה דברים קראו שם ממש סרט אמיתי לא יאמן שאשלי עם כל הכבוד העצמי שלה עשתה דבר כזה, אבל איכשהו אני מבינה אותה היא תמיד אהבה את ויקטור גם היה נראה לי מאוד מוזר כל הקטע הזה שהיא נכנסה להריון מאיזה אידיוט שמצאה בשייט... לא תמוהה? מילא לא מויקטור יש עוד הרבה שרצו אותה כמו בראד... עכשיו אחרי שקראתי את כל ההשתלשלות הדברים אני מבינה הרבה דברים. יש למשהו עוד לקרוא שמעתי שויקטור ולשרון יהיה רומן זה נכון? ומה קורה עם כריסטין ובעלה יהיה להם ילד או לא? מחכה בקוצר רוח לקרוא עוד.... שבת שלום

enicegirl

New member
כן, היה מרתק!

המשפט שג'ק אמר ואני מצטטת מדבריך: "וכמובן שאי אפשר שלא להתענג על המבטים והשיחה התמימה לכאורה עם ג'ק, שנחתמה כשהוא אמר ש"החלום הזה יתברר כסיוט". מה נאמר ומה נגיד "... סוף הדרך למי שמבין בספויילרים
וכן, טרישה נכנסה בסוף לבית(ה) וזה היה כ"כ לא פיר אם כי צפוי!! חבל חבל חבל שהיא באה עכשיו, אני בטוחה שראיין יהיה נורא מבולבל וממש לא מתאים לי לראות אותו מתפתל עכשיו.

KOBEMANIA

New member
ניקי ניומן - ניומנית אמיתית

ניקי הוכיחה היום מעבר לכל ספק שמכל הנשים בספרו של ויקטור והספר ארוך היא הניומנית היחידה שיצאה ניקי התנהגה היום כמו ניומנית אמיתית אשת העולם הגדול ...כמה וכמה דרגות מעל דיאן { שלא נראה לי שעדיין קלטה עם מי יש לה עסק{} לא רואה אותה ממטר פשוט תיסכלה את דיאן שציפתה למכות בסיבוב שני למי שזוכר הסיבוב הראשון היה ניצחון גדול של שתיהם! ניקי ניומן - ניומנית לדוגמא! שיילכו לעזאזל כבר בילי ומקנזי ובריטני וראול ובריאנה וכל השטות הגדולה הזאת של 4 עציצים שמצולמים כל היום לאתר אינטרנט שמעננין בדיוק בנ'דם אחד -ברנדון חבר של ג'יי טי ובעיקר שתלך לעזאזל או למייקל בעצם פיליס סמרס שעשתה מהשטות הזאת הכל חוץ מסמרס ציפינו ממנה להרבה יותר היא ציפתה מעצמה להרבה יותר מה שיצא בסוף זה משחקי גולף ומשחקי כיסאות פשוט כישלון הגיע הזמן להחזיר את פילים לבני גילה בסדרה ולעזוב את הנערים להסתבך לבד עם עצמם נינה נראית כמו .......... טעות שלי היא לא נראית בכלל האם ויקטוריה הצליחה להפיל למריסה את האסימון? או שאחרי שאתה מקבל שטיפות מוח מדיאן אין דרך חזרה אני יסכם ויאמר שאיך שזה נראה כרגע אפילו הכותבים לא יודעים מה הם רוצים לכתוב.......פשוט עצוב מה שקרה בקיץ של ז'בו שנגמר לפני שהתחיל

ים כחול

New member
קובי הסיכום קורע../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהבתי כל משפט ומשפט
כן אפילו שאני מתה על פיליס ... הגיע הזמן שתחזור להתפרע במגרש אחר בוגר יותר. 4 עציצים חחחחח עננננק

Dawn12

New member
העלילה עצמה של הפרוייקט לא גרועה

להיפך - היא חדשנית, מקורית, עדכנית והיה לה פוטנציאל אדיר לדעתי. חוץ מזה, אני בטח לא הולך להאשים את מישל בפיאסקו הזה כי היא היתה הדבר היחיד שהחזיק את העסק ומנע ממנו להתמוטט בצורה מביכה. הבעיה היא שלא בנו את הסיפור הזה בצורה נכונה. קודם כל, הוא היה צריך להתחיל לפחות חודש לפני כן. פיליס חזרה באמצע יולי (חודשי ארה"ב) וכשהיא הגיעה היו עוד שבועיים ומשהו של משחקי רוצה/לא רוצה עם ג'ק (שהיו מצויינים כמובן אבל גרועים מבחינת תזמון) שכבר גמרו את כל הקיץ למעשה. הכמות המצומצמת של "ימי הצילום" אולי היתה חיובית כי הם היו מאוד משעממים אבל היא בהחלט לא תרמה לאמינות של כל העניין. חוץ מזה, כמו שאמרת - ברנדון (דמות שאנחנו לא מכירים ולא אכפת לנו ממנה) הוא היחיד שנראה מתעניין באתר של ז'בו. למה לא ראו יותר צעירים, אפילו ב"קרימסון לייטס", גולשים באתר כדי להראות התעניינות? יותר מזה, למה לא לקחו את זה צעד אחד קדימה וארגנו כמה צעירות שיצרחו מחוץ לאחוזת אבוט "ראול תעשה לי ילד" או משהו?
או שהולכים על ריאליטי אמיתי או שלא - באמצע זה סתם חפיף.

מה יקרה לדאיין?

האם היא תצליח להביא את התינוק של ויקטור לעולם? ואני דווקא מאוד שמחה שהמטורפת הזאת דאיין מחנכת את ויקטור אחרי כל כך הרבה שנים של התעללות בנשים סוף סוף משהי כמוה כמה ועושה לו בית ספר אמיתיייייייייייי

junny

New member
לימור- את קוראת ספויילרים?

כי אם לא אז אני לא אהרוס לך אבל אם כן אז תקראי קצת מאמרים ותגובות ישנות ותגלי מה יקרה לדיאן ולתינוק שלה...

למעלה