!Let the FUN begin

לא אני לא קוראת

אולי תגיד לי איפה לקרוא לא חשוב שזה יקלקל לי נו... תגידו לי מה קורה איתה והאם התינוק לא של ויקטור שבת שלום

ניקי שיחקה אותה בגדול

מאז ומתמיד אהבתי את ניקי היא תמיד היתה נאמנה להאהבה שלה ומצד שני היתה אשה חזקה וידעה מה היא רוצה מעצמה תמיד היו לה מחזרים ואהבו אותה אבל תמיד היה לה גבר אחד והוא היה ויקטור לפי דעתי היא עשתה טעות שויתרה על בראד, ג'יזוס אני במקומה הייתי חוטפת אותו ולא רואה אף אחד ממטר ולענינו ניקי בזמן האחרון מתנהגת בצורה אחרת ובוגרת ואני אוהבת אותה יותר מתמיד היא גם את האהבה שלה לויקטור רואה בצבע אחר

enicegirl

New member
רגע אחד!! יש לי שאלה!

בשיחה בין ניקי לדיאן - דיאן אמרה לה "לי יש משהו שאת רצית הרבה זמן". למה היא התכוונה? לילד של ויקטור?? הרי ויקי וניק הם הילדים המשותפים לניקי וויקטור, לא?? אז מה הקטע להגיד לה שכאילו ניקי לא ילדה ילדים לויקטור? לא מובן לי.

הזכרת לי את היציאה של ויקי למריסה..

אהבתי את זה !!!
והלוואי ומריסה תערוק לניומן ותנטוש את דיאן לאנחות...
דיאן תתמוטט נפשית וגופנית...
וזאת תהיה הנקמה המתוקה של ויקטוריה...

בקשר לשאלה על ניקי ודיאן...

נכון, יש לניקי וויקטור שני ילדים מקסימים, אבל בפעם האחרונה שניקי וויקטור חזרו ועמדו להתחתן ניקי החליטה שהיא רוצה עוד ילד (רוצה נואשות!) וזה מה שהביא את האיחוד שלהם לסופו... ויקטור ממש לא היה מעוניין בעוד צאצא ובטח שלא לעבור ניתוח לשם כך מאחר שעבר עיקור...

KOBEMANIA

New member
הסבר

עד לפני שנה אם אני לא טועה אולי פחות אולי יותר ויקטור חזר אחרי שמטוסו התרסק ולניקי קפץ למוח הרעיון של לעשות ילד אבל הבעיה הייתה שויקטור היה עקר {כי ניקי רצתה שיעקור} ניקי לחצה על ויקטור להביא ילד שייקשור אותם שוב כי ניק וויקי אף פעם לא קשרו בינהם ויקטור כמובן סירב וזה הביא במובן מסוים למשבר בינהם עד לסיצנה המפורסמת של ה VICTOR DON'T GO! עכשיו שלמשוגעת הזאת יש את מה שניקי כ"כ קיוותה לו דיאן חשבה שהיא ביתרון עליה אבל היום התברר לה שבשנה האחרונה אנחנו מקבלים ניקי חדשה חזקה הרבה יותר אם אופי מושלם שיכולה לדבר אם אשלי בלי ללכת מכות! שינוי של 180 מעלות!

הפרק המעניין

הפרק היה מלא בסצנות מעניינות אהבתי את הקטעים עם ווקי וניקי שעשו את הפרק. ראינו קצת מוויקטוריה הישנה והשובבה שאוהבת להסתכן ביחד עם ריאן רק למה טרישה נדחפת?
ועם ניקי לא האמנתי איך במשך כל השיחה עם דיאן לא ירד לה החיוך מהפרצוף ואפילו היא לא הופתעה ממה שדיאן אמרה. ניקי שיחקה אותה
אגב באמת לדיאן אין חברים ומריסה תמיד סובלת כשדיאן קוראת לה....

ים כחול

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

תקנו אותי אם אני טועה אך האם ניקי חייכה כי היא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים בקשר לעולל המתפתח בבטנה של השלד ? החיוך שלה היה ממזרי חמוד כזה והיה נדמה שאולי היא יודעת בבטחון שהתינוק לא של ויקטור. אולי סתם דמיינתי

Dawn12

New member
אכן כן ../images/Emo58.gif

וגם ג'ק שותף בכל הקנונייה ולכן השיחה ה"מקרית" שלו עם ניקי היתה מאוד לא תמימה. אם את זוכרת, היא ביקשה ממנו לפני כמה חודשים טובים עזרה והוא נתן לה מספר של אדם שסייע לה להעביר את דגימות הזרע. עוד סצינה שאם לא היינו יודעים שהיא חשובה בכלל לא היינו זוכרים שהיא התקיימה.

Dawn12

New member
אני לא יודע תאריך מדוייק

אבל ג'ק הגיע אליה לחווה כשהיא היתה די היסטרית. מן הסתם זה היה אחרי מפגש נוסף שלה עם דיאן או אולי שיחת טלפון שלה עם המעבדה (אפילו אני כבר לא זוכר). בכל מקרה, הוא הגיע והציע לה להתקשר למישהו שהוא מכיר כדי שיעזור לה.

זה לא בסדר...

"היציאה לפירסומות" שלי בסצנות של ניל וליב עולה לי בקטעים חשובים !!! כנראה שלא חזרתי בזמן לאותו הקטע עם ניקי וג'ק...

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifתודה שחר../images/Emo23.gif

אם כך לא דמיינתי, וכלכך נהניתי לראות את ניקי עם החיוך טומן סוד ...
שמתם לב איך כולם מתייחסים לדייאן כאילו היא מקרה טיפולי?
מעניין אם השחקנית מקבלת פיצויים על התדמית שהיא מקבלת בצח"מ ממש התעללות בדמות . (אני מתה כבר לראות את פניה של דייאן שהיא תגלה שאין לה עולל משופם, מקווה שלא אפספס את הרגע הניכסף הזה) ועוד הגיגונצ'יק, חודשים שאני מנסה למצוא דימוי לגוף, לפנים ולצורת המשחק של דייאן ופתאום זה עלה ... האשה נראית כאילו הזריקו מנת יתר של עמילן לגופה והכל התקשח
ההליכה הפנים אפילו הדיבור הכל דיקטי זה נותן לי תחושה מעיקה בכל פעם שאני מביטה בה.. חוסר גמישות פיזי... פשוט מעומלנת ... ..... לילה טוב

תשובה לשאלתך

ניקי הרי רצתה עוד ילד מויקטור והוא אמר לה שהוא לא רוצה יותר ילדים כי הוא מבוגר וגם מזכיר לה שהיא זאת שסירסה אותו (אמרה לו לעשות עיקור שדאיין לא תכנס להריון) אחרי שויקטור ודאיין התגרשו והוא חזר לניקי פתאום היא רצתה ילד מאוד מאוד אבל כבר ויקטור לא יכול בגללה ולכן דאיין גנבה את הזרע המלכותי של ויקטור ונכנסה דרכו להריון וזאת הנקמה המתוקה של דאיין בניקי ונקמה מתוקה גם לויקטור

Pete® Pan

New member
ניקי ודיאן - הורדה בווידאו...../images/Emo70.gif

שמתי לב שאתם לא מפסיקים לדבר על זה ושזה מחרפן לכם ת'צורה, הסצינה הזו... אני, מכל מקום, ציפיתי לראות קצת דם... ציפיתי לתגובה טיפה יותר עסיסית מצידה של ניקי... תעשו חיים...

ים כחול

New member
../images/Emo58.gifפיטר../images/Emo13.gif

עושה רושם שניקי קלטה עם מי יש לה עסק ונראה לי שהם הגיעו כבר לשלב של רחמים בקשר אליה... אז למה לבזבז אנרגיות מיותרות ... חבל... זה לא לרמתה של ניקי.

junny

New member
תודה! תודה! תודה!

העברתי לפרק היום בדיוק שדיאן עזבה והתבאסתי כי ידעתי שבטוח היה משהו מעולה ואז גילתי את ההפתעה הנהדרת שלך. המון תודה

המגרה

New member
הפרק של אתמול

אהבתי את הקטע של דיאן אומרת לניקי שהיא בההריון מויקטור וניקי מנסה לא להראות שהיא מתפוצצת. אבל הקטע שבריטני מורחת קרם על גב בילי כדי לגרום למקנזי המסכנה לקנא היה פשוט נורא ומאוד ריחמתי על מק. ולמה פיליס עוזרת לבריטני לנקום?,כאילו מה הבעיה שלה?,ומה פתאום היא מתערבת?

למעלה