Like the circles that you find...

אסקורט

New member
Like the circles that you find...

Like the circles that you find in the windmill of your mind I doubt there for I am I am there for I pain I reach out, but in vain Conclusion: I am insane Perhaps I'll take a pill To make me better feel But maybe there's no hope Conclusion: I should stop I really don't know shit On how to make ends meet So here I go again I doubt there for I am...

שיר 11

New member
תופסת טרמפ...

נו? עכשיו שהגבר הולך להיות מודרני בעידן הזה מה אתם אומרים על נימוסים? האם הוא צריך לפתוח לה את דלת המכונית? להזיז באלגנטיות את הכסא כדי שתשב במסעדה? הוא בכלל צריך לשמור על נימוסים או שזה עידן שחלף?

אש אש

New member
../images/Emo82.gifמי צריך לאמר שלום ראשון?

אם הוא יפתח לי את הדלת,אפתח לו את הראש סתאאאאם
זה פשוט יהיה כל כך לא אמיתי לגבר הישראלי של היום או מחר. נימוסים לגביי זה דברים אחרים. מלבד זה אם הנשים של היום רוצות שוויון אז... היא תפתח לו והוא יפתח לה לא?? אז מי יפתח ראשון? שיט הסתבכתי:)

אלמרה

New member
חבל שהשתרשרנו לכאן אבל... אספר לך..

פעם לפני שנים עבד איתי בחור צעיר שעלה ארצה מארה"ב. מבית ממש טוב, עלה לבדו מ א י ד א ו ל ו ג י ה !!! לא התאקלם למרות שעבדנו בחברה הכי אמריקאית שרק אפשר... בלי לתת סימנים מזהים - IBM. מאוד קשה היה לו לעסוק בשיווק ללקוחות בארץ כשחינוכו IBM'י ועוד אמריקאי... את חליפות שלושת החלקים תלה על קולב ורק בנסיעות לכנסים בחו"ל היינו בחוסר רצון מסירים מהקולב ו... עניבה חונקת גם. עבדנו בצוות, הבחנתי בקשיים שלו, לא יכולתי להבין ולא לסייע, אפילו מיטת מים היתה לו...נזכר פתאום (מדוע? זיגמונד? אתה כאן שוב?) יום אחד אמר לי שהוא שוקל לרדת. אז לשרש י.ר.ד לא היתה משמעות אחרת... חרדתי לעולה חדש שלא מסתגל (ת'אמת אהבתי את המבטא שלו... מתי על מענה שלו לטלפון שלי כשאמר במבטא כבד: "הוווא לוווואווו פווואוו") באין מוצא הגעתי למסקנה שצריך לחתן את הבחור... פניתי למי שלימים היתה אקסתי ה-I ובקשתיה למצוא כלה. קל היה למצוא כלה לאמריקאי מבית טוב, והיתה לו BMW (לא למבורגיני, וכל יום שברו לו ת'שמשות כי חשבו שהוא מג'מעת יפו...) מצאנו מיועדת. כעת היתה לי תחושה שצריך לעשות מעשה ספונטאני מאוד.... כלל האצבע של אלמרה: "אין דבר ספונטאני יותר מזה שתוכנן בקפידה". סתם ככה בנסיעה מתע"ש לתע"א (מנסים למכור מחשבים) שאלתיו ל"מצבו" ומה הוא מצפה מאישה... התשובה היתה חדה כתער: "הבנות פווואוו לא מחונכות... אני בארצות הברית נוהג לפתוח דלת המכונית לבחורה!" משתומם עניתי לו: "נו טוב, ככה זה באמריקה. כאן זה לא אותו דבר..." הוא אמר לי חד כתער מחודד ומושחז: "אם אני פותח לבחורה את הדלת למכונית והיא לא פותחת לי את הדלת של הנהג מבפנים - אין סיכוי שתראה אותי שוב!" זה מה שקבלה הבחורה הענווה והצנועה כברכת הדרך שלי... מאז הם חיים באושר ועושר הספקתי להיות נוכח בבריתות המילה של שני צברים אמריקאיים מבית טוב של אבא עולה חדש שנקלט היטב ואמא מרוקאית מבית טוב... הם חמודים!!! אז מאז גם אני, נוהג כבר שנים לפתוח תדלת של המכונית לאישה שאיתי... מספר הפעמים שהאישה פתחה לי את דלת הנהג? מאז 20 שנה? פעם אחת! זה אומר?

מי צי

New member
יש משהו בהתנהגויות

האלגנטיות האלה, שבכל זאת "מזיזות" משהו. מחוות קטנות, לכאן או לכאן מצידו או מצידה זה חביב. חביב, אלא שנראה לי, שלא לאורך זמן, יש משהו בתרבות הים תיכונית שמתנגש עם התרבות האירופאית.

אני הכי מנומס.........

מקפיד להוריד לה את החזייה ולתלות על הקולב. מקפיד לא להגיד שום מילה כשאני רואה את המחוג רץ כמטורף כשהיא עומדת על המשקל. מקפיד לצבוט אותה בישבן החמוד שלה בתור לקופה בסופר. וכמובן שאני לא מצייץ כשהיא לוקחת ממני את מנת הספגטי שלי לעיני כל הסועדים. מקפיד במיוחד להושיט את הלחי ולקבל סטירה שלא מגיעה לי,על נימוס יתר.

אלמרה

New member
כמה מלבב קונן היפה (תודה לך אגב...)

אבל חבל שזה התחרבש לאסקורט... שדוקא התחילה במשהו מאוד נוגה... אבל אולי דוקא השילוב... מעניין? פרטי לקונן: אני אוהב היום!!! אף אחת לא תקלקל לי ת'מצב רוח. אתה הבנת את מה שהתרחש "שם" קונן חביב? "פפפפחחחחחחח" היא אמרה לי "פחחחח..."

כן אדון מנהל,אני הבנתי את שקרה שם..

ואני חושב שהתגובה שלה לא היתה במקום.

אסקורט

New member
הצד האפל של קונן...

קונן מבין עוד דברים חוץ מרמיזות מיניות מצד השכנות??? הייתכן כי אחת מהאישיות הרבות שניחנת בהם רצינית??? הצד הסקרן של אסקורט

נימוס

הוא נימוס הוא נימוס הוא נימוס ואינו שייך לעידן הוא קשור לחינוך לעצם היותך אדם (כשהוא אמיתי ולא מאולץ!) |ניצת מאוד נהנת כשפותחים לה דלת|

אלמרה

New member
והמנגינה הזותי!!! כל כך מלטפת....

תודה אסקורט! זה עושה נעים.

למעלה