live freaky die freaky

sapirush1

New member
live freaky die freaky

אין לא יודעת מי כאן מכיר את הסרט הזה אבל שמעתי עליו לפני כמה חודשים ומאז אני מחפשת כל הזמן מידע עליו אני עוד לא ממש הבנתי על מה הוא ואם הוא כבר יצא אבל אני רק יודעת שמופיעים שם החבר'ה מגרין דיי וגם מגוד שארלוט. ואתמול עשיתי סדר בעיתונים ישנים שיש לי ואז מצאתי הוכחה קטנה שזה באמת קיים (מצורפת) כי כבר התחלתי להתייאש. לכל מי שיש עוד מידע על הסרט בבקשה שלחו פה.

whatascene

New member
זה סרט בובות כזה..

בילי ג'ו משחק את צ'רלי שהיא הדמות הראשית, והסרט מספר על רציחות שקשורות לצ'רלי. בפס קול יש כמובן (ואיך לא) את גרין דיי, הבמאי, ועוד כמה. הייתה הקרנת בכורה לפני כמה זמן בLA וכרגע אין תאריך יציאה רשמי, אבל כשזה יצא זה יצא כנראה קודם כל באנגליה ואז זה בטח יגיע לפה בDVD או משהו.

whatascene

New member
ועכשיו אחרי שקראתי את הכתבה המצורפת

הרשי לי לציין כי אין קשר בין הסרט שדיברת עליו לסרט שמצויין בכתבה, וזאת מהסיבה הפשוטה שהסרט בכתבה הוא הסרט לדיסק של גרין דיי (אמריקן אידיוט) והסרט שבכותרת ההודעה שלך הוא סרט שלא קשור ישירות לדיסק אלא סתם פרוייקט שהם השתתפו בו (live freay die freaky). הסרט שמבוסס על אופרת הרוק (ע"ע אמריקן אידיוט) עוד לא יצא, וכנראה גם לא יצא בקרוב. הם רק דיברו על כך שהם *חושבים* על להוציא סרט, ובמקומות אחרים גם ציינו שהגיעו אליהם הצעות, אבל בינתיים אין שום התפתחויות בעניין הזה.

BlueBeIl

New member
איזה באסה אם הם באמת ישימו שם

את התאומים המבחילים האלה...

whatascene

New member
הם דווקא אמורים להיות בתפקיד נחמד

ולמות מתישו, נראה לי =) קראתי על זה כבר באחד העיתונים שלי כתבה די נחמדה, כתבו עליהם שם אני חושבת, ואמרו בתור מה הם ישחקו..

BlueBeIl

New member
זה די ברור, בתור ג'יזס וג'ימי

ככה הם יהיו פיצול של אותו בן אדם.

st jimmy

New member
את התאומים מגוד שארלוט

הם אמרו שהם רוצים לעשות הצגה ואולי הם ישחקו בהצדה אבל הם לא אמרו שהם ישימו אותם בסרט..

whatascene

New member
חח כן הם גם דיברו על ברודוואי מתישו

חחח תוכניות גדולות..

whatascene

New member
עם האבא?

זה שהם טורחים להזכיר בכל שיר ושיר ולהגיד כמה שלא אכפת להם?

benji girl

New member
אליע תחזיקי אותי...

שאני אל התפרץ עליהם!! i
benjoel madden!!

benji girl

New member
כנאה שאתם באמת חולים אם אתם אומרים

ככה..!!!
בנג'י וג'ואל מאדן התאומים הכי שולטים שיש!!!

למעלה