פריקים לזה שמור מקום כבוד אצלי
W whatascene New member 23/5/05 #36 חח איזו השקעה לא יודעת, נראה לי שהמעריצות שלהם יותר מזיקות משניהם..
B BlueBeIl New member 23/5/05 #38 כמובן שבתור שני כלומינקים שחושבים שהם פאנק ומנגנים את האקורד האחד שהם יודעים בתוך איזה מוסך במקום שכוח-אל הם לא היו מזיקים במיוחד...
כמובן שבתור שני כלומינקים שחושבים שהם פאנק ומנגנים את האקורד האחד שהם יודעים בתוך איזה מוסך במקום שכוח-אל הם לא היו מזיקים במיוחד...
E eliya bloom New member 23/5/05 #44 למה אקורד אחד? שמעת את השירים? אל תגידי סתם!! אל תזלזלי בשני אנשים מושלים
E eliya bloom New member 23/5/05 #46 דיי זה לא מצחיק אתם סתם שונאות אותם וגם לדעתי יש להם שירים ממש ממש יפים
W whatascene New member 23/5/05 #50 יודעת מה, נהיה לארג'ים שלושה, אחד עם תוספת, ואיזה אחד-שניים שהם למדו מלהסתכל על בילי ג'ו בהופעות האחרונות..חח
יודעת מה, נהיה לארג'ים שלושה, אחד עם תוספת, ואיזה אחד-שניים שהם למדו מלהסתכל על בילי ג'ו בהופעות האחרונות..חח
E eliya bloom New member 23/5/05 #52 בנג' מנגן ממש ממש יפה!!! והרבה יותר מ4 אקורדים!!חחח וחוץ מזה לפחות הם לומדים מלהסתכל
W whatascene New member 23/5/05 #59 עדיין לא רואה, איפה יש אנשים יפים? אני רק רואה את המכוערים האלה כל הזמן..
E eliya bloom New member 23/5/05 #62 אני יודעת!! את מעריצה בסתר!!!!של ג"ש! את לא צריכה להסתיר את זה!! זה כבוד להיות מעריצה שלהם!! אז הנה בשבילך... ורק בשבילך עוד תמונה!
אני יודעת!! את מעריצה בסתר!!!!של ג"ש! את לא צריכה להסתיר את זה!! זה כבוד להיות מעריצה שלהם!! אז הנה בשבילך... ורק בשבילך עוד תמונה!
W whatascene New member 23/5/05 #63 ../images/Emo99.gif כןןןןןןן איך גילית???? שיואוווווווו אני מודההההההההה הם כאלה מאממים אההההההההההההה!!!!!!!! לא.
../images/Emo99.gif כןןןןןןן איך גילית???? שיואוווווווו אני מודההההההההה הם כאלה מאממים אההההההההההההה!!!!!!!! לא.