Live In Hyde Park - ביקורת ברייטינג

backstreet girl

New member
אני אוהבת חצי מ-by the way!!

יש שם שירים מדהימים ויש שם שירים שאני לא מתחברת אליהם!

kalista

New member
בקשר

הדיסק של ההופעה זה תלוי איפה את קונה... בטוואר היקרנים בטח זה עולה 80 או 90 שקל... אני ראיתי אתמול בדיסק קלאב שזה עלה 60 אבל לא קניתי
כי קניתי מוטרס מילק .... בקשר לביי דה ווי, אני חושבת שזה דיסק מעולה, אולי טיפה פחות מהאחרים, אבל באותה מידה מישהו יכול להגיד שוואן הוט מינוט פחות טוב מהאחרים(למרות שאני אוהבת אותו, דיסק מעולה)כי זה עניין של טעם... ואולי רד הוט קצת השתנו בסגנון באלבום האחרון אבל זה לא אומר שזה לרעה... יש כאילו שיגידו שהם התפתחו ויש כאלה שיגידו שירדו ברמה, שוב,זה עניין של טעם! וזהו...

Nofar RHCP

New member
אני חושבת כמוך....

ובקשר לדיסק..אני שאלתי בגלל שקניתי אותו ב-60 שקל בדיסק קלאב באילת ובאותה קנייה גם אני קניתי את מודרס מילק, אפליפט, דה רד הוט צ'ילי פפרס ו...אני לא מאמינה שאני קניתי אותו רק שלשום..קליפורניקיישן...ממש בושה שלא היה לי אותו... ואם מישהו יודע אם אפשר להשיג את אווט אין אל איי, דה אבי רווד, ואת פריקי סטיילי בארץ? ואיפה ובכמה אני יכולה למצוא את בלוד סוגר סקס מג'יק ואת וואן הוט מינוט בארץ... חוץ מטוואר רקורדס..ולא באילת.. יותר באיזור המרכז ובאיזור אשדוד...

DAN1EL

New member
את אילתית?

כשהייתי באילת קניתי את הדיסק של ההופעה גם ב-60, ולא היה להם את מוד'רס מילק. אבל לא היה להם הרבה דיסקים שלהם ואז יום אחרי זה כבר היו עוד כמה. הם כל הזמן עושים הזמנות של הפפרז נראה לי... כמה מוד'רס מילק עלה לך? ויש למישהו מושג כמה הוא עולה במרכז?

Nofar RHCP

New member
לא אני לא אילתית...ו...

אני ראיתי שם את מודרס מילק, אפליפט, וואן הוט מינוט והרד הוט צ'ילי פפרס רק פעם אחת כל דיסק אז הייתי חייבת לקנות...ואמא שלי לא הסכימה לקנות לי את וואן הוט מינוט... מודרס מילק על לי 40.. ככה גם קליפורניקיישן.. ולמי שרוצה לדעת דה רד הוט צ'ילי פפרס ואפליפט עלו לי 50 וההופעה 60...זוווול!! ובמרכז ראיתי את בלוד סוגר ב-80 אז נראה לי שהוא עולה בסגנון...אבל זה היה בטוואר רקורדס והם דיי יקרנים...למרות שוואן הוט מינוט עלה 50 אצלם..

kalista

New member
חוצפה

אני קניתי שלשום באותו מקום את את מוטרס מילק ב50
והיה שם שם גם את אפליפט ב50 אבל לא קניתי...מה הסיכויים שאני אמצע אותו באזור שלי??!!?!
למה ? למה ? למה לא קניתי?
והיה שם רק את ביי דה ווי ואת הדיסק של ההופעה ונדמה לי את וואט היטס?!

Nofar RHCP

New member
באיזה איזר את גרה?

וגם אני ראיתי שם את וואט היטס ואת וואן הו מינוט אבל לא קניתי אותם... קניתי 3 דיסקים אחרים במקום...

kalista

New member
הממ

אני גרה באזור קרית מלאכי , אשקלון, אשדוד, תחליטי את... בעיקר קרית מלאכי, אני בעצם מושבניקית אבל אני גרה ליד כל אילו... גם את באזור אשדוד לא?

backstreet girl

New member
בקשר ל-by the way

אני תמיד נותנת לשירים שאני לא אוהבת עוד הזדמנות אז אולי ביום מן הימים(בקרוב) אני אקדיש זמן להקשבה לשירים שאני לא אוהבת מ-by the way!!

Nofar RHCP

New member
מישהו?

מישהו יודע אם אפשר להשיג את אווט אין אל איי, דה אבי רווד, ואת פריקי סטיילי בארץ? פלייז זה דחוף.. ואם כן אז איפה?

Nofar RHCP

New member
פשוט אלו ו...

וואן הוט ינוט ובלוד סוגר סקס מג'יק הם הדיסקים היחידים שאני צריכה בשביל להשלים את כל הסדרה של הדיסקים שלהם.. חוץ מחמש אלו יש לי את כולם...

backstreet girl

New member
אני צריכה להשלים המון!!!

כמעט את כולם!!! יש לי רק את בלד שוגר וקליפונקשיין!!! אבל ביום הולדת שלי אני רוצה את וואן הוט מיניט!!!

backstreet girl

New member
אני לא קניתי אותו

אח שלי קנה אותו זה היה שלו(גנבתי לו...חחח) הוא קנה את זה לפני 3 שנים-אני לא חושבת שהוא יזכור את אשאל אותו!!

Nofar RHCP

New member
תגידו סתם שאלה..

מי כותב בקליפורניקיישן בביי דה וואי בלוד סוגר וכו'.. את כל הרשימות של השירים?? כאילו של מי הכתב הזה? של מישהו מהלהקה כי זה פשוט כתב מהמם!!

Nofar RHCP

New member
תודה על התשובה..

דוגרי גם אני חשבתי שזה הוא כי זה די מתאים לו הכתב הזה לא יודעת למה...

למעלה