LONDON can you handle this?

justin9

New member
../images/Emo45.gif

איזה יופי
כל הכבוד על האומץ להתנגח באנשים המעצבנים
אל ייאוש, את בדרך הנכונה ואת גם מייצגת אותנו
אז RESPECT איזה מוזר שקהל המעריצים של קין כל כך בוגר, אבל LETS LOOK AT THE BRIGHT SIDE זה מעיד על איכות.. וגם מייחד אותנו

Not Really, I think it's only

Cause the gig was for 18+... plus it's hard for people under 18 to get to London just like that.... and win a contest, you know... there were some regular people as well, it's just the forum people that were weird!!!

justin9

New member
צודקת... לא חשבתי על זה...

אבל בכלל בכללי נוצר לי איכשהו הרושם שקין לא רכשו להם הרבה מעריצים צעירים (נגיד בגילאי 16-18) לא שזה כזה משנה! ואולי אני טועה אבל זהו הרושם שלי...

הממ מעניין... יש בזה משהו כשחושבים

על זה... אולי כי המוזיקה של קין לא מיינסטירימית מספיק... ד"א שכחתי לומר שבתחילת ההופעה טום סיכם כזה את 2006 ואמר שזו היתה שנה של עליות והרבה מורדות מאוד נמוכים (הסמים והכלל {ואחרי זה הוא שר את קריסטל בול}) והוא אמר בטח תזכרו גם את השנה הזאת כשנה שפתאום ראיתם בידיים שלנו גיטרות... ואז כולם בקהל צחקו, גם לי ברח צחקוק (נו, לטום יש הרבה קסם על הבמה (באמת!) וזה היה משעשע) אבל אני גם קצת התעצבנתי ורציתי לצעוק לו שיפסיקו עם השטויות ולא ישימו גיטרות
. הרבה חלקים מההופעה לוו בגיטרה זו או אחרת, והם הוסיפו ביטים מגניבים אלקטרונים לכמה שירים וזה היה ממש יפה (הקטע של הביטים, לאו דווקא הגיטרה
ווי וואנט דם guitar-free!!
)

../images/Emo99.gifגיתית, את כה שולטת../images/Emo99.gif

וואו! קראתי בשקיקה כל מילה שלך.. והיו הרבה כאלה
וכמובן שצחקתי הרבה...כרגיל.... ואין לי משהו אחר להגיד חוץ מ- איזה כיף לך וגם אני רוצה!!!!! ומהר!!
ואם זה מה שאת עושה כבר בהופעה השניה שלך, אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בפעם הבאה [כמה הצעות: להצטרף להסעה של הלהקה, לטוס איתם למסע ההופעות העולמי, לגייר את ריצ'רד...וכו'....]. וגם אם הבן אדם הזה חשב על ישראל רק לשניה אחת וישכח מזה מחר, זאת בכל זאת התקדמות...וקרעת אותי מצחוק עם החנוכה....
מחכה כבר לתמונות...ומהר!!!!!
תמשיכי לשלוט

הוא *באמת* חשב!

לקח לו כמה שניות עד שהוא שאל מתי יש לנו פסטיבלים פה, ככה שהוא באמת העביר את הרעיון בראש! הלוואי והם יבואו כי כמו שאמרו פעם בקומונה לאיטליה הם באים להופעות קטנות אפילו שאין הרבה מעריצים כי הם פשוט אוהבים את זה..! בע"ה יהיה טוב

יש לנו עסק לא סגור ../images/Emo46.gif

ילדה שמתקשרת אליי באמצע הופעה של קין ומתפלאת שלא יכולתי לענות

למעלה