LOST - הסיפור האמיתי!

קרלוצה

New member
LOST - הסיפור האמיתי!

מה שקורה זה ש JJ הגה את הרעיון ממקום אחר! הסיפור המקורי הוא על שמונה חבר'ה שמתמודדים עם בעיות נפשיות קשות אחרי שהם "אבדו" כשהיו תינוקות על אי בודד, מה שקורה זה שהם לא באמת אבדו! מסתבר שהם ננטשו ע"י מווותק על האי, ולא רק זה היא השאירה את כווווווולם בלי מוצצים, המסכנים
>>>>>>>

קרלוצה

New member
בהמשך הסדרה רואים איך......

הם ניצלו ואיך שאחד מהם הצטרף יותר מאוחר (כי כפי שאתם רואים חסר אחד).....

קרלוצה

New member
ולצערי הסוף לא משהו....../images/Emo4.gif

כי כפי שאתם רואים הם נשארו וורי וורי מאצ' לוסט!!!! (והאחד החסר שהצטרף יותר מאוחר הוא כמובן דיקסון שעד עכשיו סובל מבעיית צרכים קשה>>>>> ופרנסי נשרפה קשה מהשמש ובגלל זה כולם חושבים שהיא שחורה)!

קרלוצה

New member
הכותב, היוצר והבמאי הוא לא אחר מאשר

בעלה לעתיד של מווותק>>>>>>>> הידוע בכיוניו BABYBLEU (היא כל הזמן ניסתה להסתיר אותו אבל בכוחות פפארצ'י מיוחדים קרלו הצליח לארגן תמונה) בראיון בלעדי לעכבר העיר ציין בייביבלו שהוא קיבל את כל ההשראה לסיפור ממווותק ושהיא אהובת ליבו הניצחית! כמו כן ציין וביקש שמישהו יבוא להציל אותו גם..... TEH END (זה מה שקורה כשקוראים לי יטבתה
)

מוקת

New member
ריפ - נא לא להתרגש מקרלוצה

הרי זה ברור שהיא תהרוס כל דבר. וגברת קרלוצה היקרה: אני ממש ממש ממש לא משתתפת בסדרה LOST. אם כבר... ב - משפחה בהפרעה...

קרלוצה

New member
אני בטוחה שאם לא הייתי הורסת

כל דבר לא היית מסכימה שאני אשאר בפורום ופונה למור שתעיף אותי.....לא?

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

קורע

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifהוו..אני מגורשת? לא יפה..../images/Emo3.gif

איכשהו פה..אני שפויה! בחיים עצמם..כן..לא כל כך... רק אני או שזה קצת מוזר?
אבל זה עדיין לא יפה לגרש אותי!
|פרצוףחתולמשרק2|בבקשה בבקשה על תגרשו אותי!

RenanaD

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חוצפה!!!!!!!!!!!!!! חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |פרצוףחתולמשרק2| זה הפרצוף שלי!!! |פרצוףרננה|!!! גררררררררר

RenanaD

New member
אה וד"א-

זאת תמונה נ-ו-ר-א-י-ת שלי, אז להשתדל לא להבהל..... צולמה במפגש פורום אוונסנס באוגוסט האחרון.

מווותק

New member
אחלה תמונה ../images/Emo13.gif אבל יש לי שאלה:

משום מה נראה לי שכוווווולם חברים בפורום אוונאסנס. מחלקים שם פרסים? מתנות? מה הולך שם? מה קרה? מה מיוחד שם? ולמה את לא לוקחת את קרלוצה לשם?

למעלה