LOST - הסיפור האמיתי!

RenanaD

New member
יא, תודה!

ו... כן נכון

aliasBOY

New member
חחחחחח

אמרתי שלא אז לא.. לא להתווכח אלא אם כן את רוצה שאני יראה לך שלא רק קרלוצה ומווותק מסוכנות......................

RenanaD

New member
"כווווווולם"?!

מור, מיכל, ענבל, אני... זהו, נראה לי (סורי אם שכחתי מישהו!). לא מחלקים לנו כלום, פשוט אוונסנס זו להקה מדהימה שכולנו מתות על המוזיקה שלה. ואם את כ"כ רוצה שקרלוצה תעבור לשם, למה את לא חוטפת אותה ומשמיעה לה את השירים שלהם בלופים עד שהיא תאהב אותם?!

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבדיוק../images/Emo98.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אבל שכחת את איתי, למרות שהוא כותב פה פעם בשנה
נו טוב...

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

לא ידעתי! אממ..לקחתי את הרעיון ממישהי בגילמור[פורום בנות גילמור, עילגים!] שרשמה לי |פרצוףחתולמשרק2| עכשיו אני בכלל מגורשת...
*פאפי פייס* [את זה עוד אפשר?] בבקשה אל תגרשו אותי מהפורום..

RenanaD

New member
אז מהיום תלמדי:

לפרצוף הזה קוראים |פרצוףרננה|, וכל פורום אוונסנס יכול להעיד על כך. ובקשר לבקשה שלך: אני מסכימה לא לגרש אותך!

מווותק

New member
לחברי הפורום שלום רב

1. לאחר כמעט שנה בפורום 908 ברצוני לבשר לכם שהצלחתם לגבור על פורום נרגילות ועולם הטבק וזכיתם בפרס הפורום המחורפן ביותר לשנת 2004. 2. ברלוני להמליץ על התרופות הבאות: ליתיום, פרוזאק וכמובן במקרים קשים - שוקו קרלו. 3. לדעתי עלינו להתארגן ולכתוב מכתב זועם למשרדי ABC ובו עלינו להתלונן על כך שבשל הפגרה הארוכה של הסדרה, התדרדר מצנו הנפשי לתהומות חדשים, דבר שיצר קרקע פוריה להשתלטותה הברוטאלית של זו המכנה עצמה "קרלוצה". אם תשימו לב - הסוכנת "קרלוצה" ניסתה לעוות את המציאות בה אנו חיים ע"י תמונות שונות ומשונות אותן יצרה בתכנת הפוטושופ וע"י העללות שוא והיטפלות חסרת שחר ומשולחת רסן לבחורה חביבה ביותר בשם "מווותק". ביחד נוכל להיאבק בזה. ביחד נוכל לעצור את זה. תנו יד למאבק בפיגור, סליחה, בפגרה. תודה על החתום, מוקת

אני תומך ברעיון

המצב הנפשי שלי שגם ככה רעוע מתדרדר למצבים לא חשבתי שקיימים... שהייתי בניו יורק הייתי בטוח שSD6 עוקבים אחריי...בנוסף מרוב פחד שרמבאלדי יצוץ לו מכל מני מקומות נאלצתי למחוק את המספר 47 בכל מקום שראיתי... אני אסים עכשיו ולא אוסיף כי בודקים לי את ההודעות...

aliasBOY

New member
המצב נוראי...

חייבים לעשות משהו.... וזה משתלט על כולם! אני רואה את קרלו בחלומות שלי!! מחזיק לי ידים ומסובב אותי!!! זה ממש מדאיג.. גם אני תומך ברעיון

RenanaD

New member
../images/Emo12.gif! ואני לתומי חשבתי

שפשוט אכלתי משהו פג תוקף אתמול!!.........

קרלוצה

New member
ואוקיי!!! אז קרלו היה מבוקש../images/Emo58.gif

בזמן השלטון של סלואן (שכולנו יודעים איך זה נגמר) זה כמובן לא מה שהופך אותי לסוכנת שמעוותת את המציאות, להפך! דיי להעליל עליי עלילות שווא כשיש הוכחות!!! ומה זה פוטושווווווווווופ??? (סליחה על הבורות
)

מווותק

New member
ענננננננננננק ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אבל שזה לא יעלה לך לראש.
צפי תשובה בקרוב...

למעלה