love is in the air?

love is in the air?../images/Emo23.gif

מה יש לכם?! מזה לא הייתי פה יום אחד ואפילו לא הצפתם לי את הפורום ועשיתם לי עבודה קשה
טוב יאללה. שרשור אהבה
הרי אנחנו שביעיסטים,אז אנחנו חיים תחת האופוריה הזאת. אז כמה שאלות בנושא
יש לך חבר/חברה? הייתם רוצים? היית לכם אהבה אי פעם? מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ'] מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? בכל אופן,זה לא שאלון או משהו
סתם דוגמאות לנושאים שאפשר לחפור עליהם[: כל מה שיש לכם להגיד בקשר לנושא הזה, הכל לפה
ובחייאת ראבק. תשתפו פעולה....אני רוצה טאגליינס מפוצצצצצצצצצצצצים!];

gorck

New member
עונה ואפ]ילו אשקיע הפעם...

יש לך חבר/חברה?
הייתם רוצים?
היית לכם אהבה אי פעם? השאלה מה מוגדר אהבה, ולדעתי כן, היה משהו אחד אמיתי, רק ששנינו היינו מטומטמים ולא עשינו כלום ב10 ימי קורס שלנו ביחד, ומאז לא ראיתי אותה... מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ'] אהבה, "כימיה" (סמתי בגרשיים למרות שזה באמת משהו כימי...) בין שני אנשים, משיכה גופנית מינמאלית, מבחינתי אהבה=ידידות+משיכה+גורמי-עזר אהבה אמנם לא הכי חשובה, אבל לדעתי היא מס' 4-6 בחשיבות, אחרי חברים טובים, משפחה סביבה אוהבת ומשהו אחר אם שכחתי... מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? שאלה קלה.... במקרה שלי חברה טובה, לא חברה ולא חבר טוב, הגדרה משלי, היא מעל לידידות או אהבה, היא כמו אחות בשבילי.... חברה טובה בלי ספק, אמון של 11 שנה של חברות טובה לא יוכל להווצר אי-פעם עם בת זוג של חודש או אפילו שנה.....

אני מסכימה איתך בקטע של הידידות

ב"ה בין בנים לבנות. במקרה שלי ידידות רחוקה של מאז שאני זוכרת את עצמי וידידות עמוקה בשנה האחרונה. אבל בכל קשר יש משברים. <ומסכן הידיד שלי,די צעקתי עליו בשבת האחרונה>

../images/Emo23.gif

יש לך חבר/חברה?- שלילי... הייתם רוצים?- מממ.. כן? היית לכם אהבה אי פעם?- כן אבל לא מדברים על זה מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם?- כרגע היא לא תופסת חשיבות יותר מדי גבוהה אצלי, אני מניחה שבעתיד כן... מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג?- וואלה, לא יודעת.. שאלה קשה נו עניתי על זה כמו שאלון, אני לא טובה בלחפור בנושא הזה

אהבה...

ב"ה יש לך חבר/חברה?ל,אולא היה לי אף פעם. הייתם רוצים? תאמת?כן. בזמן האחרון אני ממש רוצה אבל כנראה אמשיך לרצות. היית לכם אהבה אי פעם?אהבה חד צדדית אחת שנגמרה אחרי שאמרתי לו ו..הוא לא חשב כנראה שזה יהיה רעיון טוב שנהיה ביחד או שהוא סתם לא אהב אותי . בכל מקרה הוא לא הסכים להגיד לי מה הוא מרגיש אז הכל בתאוריה+דברים שהוא אמר לחברה שלי כבד"א. בקיצור, העניין נגמר ללא הצלחה. מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? אהבה בשבילי זה רגש של אהדה לאדם מסויים, להיות מאושרים בגללו <ולא עצובים!> להרגיש שאפשר לסמוך עליו ורצון להגן עליו מהכל. ככה אני רואה את זה. אהבה תופסת לי מקום 4 . משפחה 1 חברים 2 ולימודים 3 חבר טוב או בן/בת זוג? יש לי הרבה אנשים שאני מחשיבה אותם לחברים הכי טובים שלי. יש בערך*מחשבת בזריזות* 3. אז הייתי שמחה שיהיה לי בן זוג בנוסף עליהם. כמה שיש לך חברים טובים שתמיד יהיו בשבילך זה לא משתווה להרגשה שיש מישהו בעולם הזה שאוהב אותך ואתה אוהב אותו. ככה אני רואה את זה

אומ.

יש לך חבר/חברה? לא
הייתם רוצים? מאוד
הייתה לכם אהבה אי פעם? כן,גם מצדי וגם מצידו. אבל הייתי מטומטמת וסירבתי פעמיים בגלל סיבה מפגרת. עד לא מזמן עדיין הייתה אהבה בין שנינו, למרות שלו כבר הייתה חברה, אבל זה נגמר. מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ'] אהבה בשבילי... רגש ש"שולט" בך [הוא לא באמת שולט, אבל לפעמים מרגישים ככה] אבל כמו שהוא הגיע במהירות, הוא יכול גם לעזוב. אהבה אצלי היא לא במקום הראשון, אבל היא במקום מכובד בהתחלה. לא לחוץ לי למצוא חבר, אבל אני מאוד אשמח אם זה יקרה. מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? בן זוג שיהווה לי חבר טוב. זה מושלם מבחינתי. כזה שאוכל לדבר אתו ולהתייעץ איתו, אבל יהיה יותר מזה. דרך אגב, האהבה שהזכרתי בסעיף 3 הייתה כזו. אומנם לא היינו בני זוג, אבל כמעט, ודיברנו אחד עם השני על הכל.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif חמודה! ../images/Emo23.gif

אותך אני אוהבת
הממ אוקי, יש לי חבר, הייתה לי אהבה, כלומר.. בערך.. רגשות. אני לא אוהבת לקפוץ ולהגיד אהבה, לפני שהייתה את ההגדרה המדוייקת שנאמרה ע"י שני הצדדים. זה מעט מבהיל אותי, למען האמת. בשבילי אהבה זה משהו מאוד מאוד חזק. זה פרפרים בבטן, זה לא להפסיק לחשוב על הבנאדם, זה שהבנאדם עושה לך טוב רק מעצם היותו חלק מהחיים שלך, זה... מין סם כזה. אתה מסתובב בעולם עם תחושה תמידית של אופוריה. זה כמו ששנה שעברה הייתה לי תקופה שלא ממש התרכזתי בלימודים, לא יודעת.. סתם.. והיה יום הורים, והמחנכת שלי אמרה את זה לאמא שלי, ואמרה: "לא יודעת, יש לך חבר חדש? את מאוהבת?" ממש ישר קפצה לנושא. אשכרה סם כזה.
אבל זה עוצמתי ברמות, לשני הכיוונים. גם לכיוון של העצב, וזה יכול להרוס בנאדם. החשיבות שאהבה תופסת אצלי? וול.. הממ. אני מאוד אוהבת לאהוב, כן? אנשים, בכלליות. לאו דווקא בני זוג.. כי את זה לא יצא לי כזה הרבה. אז, נראה לי שזה די המקום הראשון. אני לא יודעת, אני לא אוהבת נגיד את הבנות האלה שברגע שיש להן חבר, הן רק רק רק איתו וממש פתאום נעלמות לחברות שלהן מהחיים.. כי עזבו את מה שנהיה עם החברות אח"כ, עזבו מה החברות מרגישות, עזבו הכל.. בסופו של דבר- כל דבר טוב נגמר, אין מה לעשות.. אלה החיים.. אז לעשות אותו, את האהבה שלך אליו, את האהבה שלו אלייך- למרכז החיים? זה לא טוב, כי אז, כשזה נגמר, פתאום את כמו תינוק שלומד ללכת.. את מתחילה לחקור את העולם, ולמצוא מחדש את התחביבים שלך, מה מעניין אותך, מה את אוהבת, החברות שלך, מחדש.. הכל. הממ.. חבר טוב או בן זוג.. טוב, אצלי זה לא ממש אותו דבר כמו בדר"כ.. יש לי בעיה. פעם היה לי ידיד הכי הכי הכי טוב בעולם, לפני שנה. הוא היה הכל בשבילי, הוא היה שם בתקופות קשות שלי, הוא היה יותר מכל חברה טובה/הכי טובה אחרת, הוא היה מותק, כ"כ אהבתי אותו. עד שהתחלתי לקלוט שהוא ממש ממש מתחיל להתאהב בי. להתאהב. והוא לא הפסיק. וזה הגיע למצב נורא. והוא אף פעם לא אמר לי, אבל הוא התחיל לעשות לי סצינות קנאה כשדיברתי על בנים או משהו כזה, אז הפסקתי להיות ידידה שלו, והוא מצא חברה עכשיו, ועד היום אנחנו לא מדברים. עברה שנה מאז
היה לי מאז עוד ידיד הכי טוב, וגם הוא התחיל להשתנות מאז שנהייתי עם האקס שלי, ובטח ובטח מאז שחזרתי לחבר הנוכחי שלי.. אז יש ריחוק. ככה שאני לא ממש מאמינה בקטע הזה, לצערי. אני אוהבת ידידים טובים וזה, אבל אני ממש קלטתי שאי אפשר אף פעם שזה יהיה לגמרי אפלטוני, אף פעם. אלא אם כן הוא הומו או שאת לסבית או משהו. עם הבן זוג שלי עכשיו אני מדברת על הכל, הוא מייעץ לי בדברים, וזה ממש עוזר לי, הוא גרם לי להפסיק לעשן, להתחיל לסדר את החדר, עזר לי ביחסים שלי עם המשפחה שלי, עזר לי להפטר מהרגלים נוראיים של עצמי באופי שלי, עזר לי להיות בנאדם רגוע ומסודר יותר, פחות היסטרי, פחות אוכלת-סרטים. אז נראה לי ש...בן זוג.. וול, ביקשת חפירה, נראה לי שדפקתי לך חפירה
אוהבת! 3>

Blue Aura

New member
MEEE. ../images/Emo189.gif

יש לך חבר/חברה? לא. הייתם רוצים? זה יהיה נחמד אבל נראה. היית לכם אהבה אי פעם? לא. מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ'] יש כמה דברים יותר חשובים אבל היא בהחלט במקומות הראשונים. מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? חבר טוב.

may0rw

New member
אני

אז כמה שאלות בנושא יש לך חבר/חברה? לא הייתם רוצים?כן היית לכם אהבה אי פעם?לא..אהבה מילה חזקה מדי מה זאת אהבה בשבילכם? אושר(= מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג?בן זוג הוא גם חבר טוב

../images/Emo9.gif

יש לך חבר/חברה?לא הייתם רוצים?כן
היית לכם אהבה אי פעם?מה,קשר וזה?לא מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ']כשיש כזאת הכל נראה פתאום פחות חשוב
מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג?אי אפשר לוותר על אף אחד מהם

000יובל000

New member
אוף דיי. זה רק מזכיר לי אותו../images/Emo10.gif

יש לך חבר/חברה? לא. הייתם רוצים?מאוד. אבל מישהו מסויים. היית לכם אהבה אי פעם?לא. אבל עכשיו אני אוהבת מישהו. מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? אני לא ממש יודעת כי אף פעם לא היה לי חבר... מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? אני חושבת שבן זוג.

dark dumb

New member
../images/Emo7.gif נושא כואב...

היה משיו, היה לי יוםם חרא התעצבנתי עליו, עוד לפני שמשו התחיל וזהו... מעז אני מצטערת על אותו יום... בעע לא נורא, יש המון דגים בים...

lover boy6

New member
עונה :(

יש לך חבר/חברה? לא הייתם רוצים? מאוד! היית לכם אהבה אי פעם? כן! מה זאת אהבה בשבילכם? ממש קשה להסביר אין לי מילים... מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם?אני חושב שבמקום הראשון קצת קשה להגיד במקום הראשון כי יש חברים טובים מצד אחד ומצד שני גם משפחה... מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? בת זוג! קצר וקולע אני לא רוצה להוסיף דברים בנושא הזה קצת כואב לי...

היי ! אני עונה !

יש לך חבר/חברה? לא הייתם רוצים? אפשר לומר היית לכם אהבה אי פעם? לר מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? בהחלט במקומות הראשונים בסדר העדיפויות מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? בת זוג שהיא גם בעצם חברה טובה... בתכל'ס חבר יבין אותך במקרים מסויימים יותר טוב... בהחלט שאלה קשה ומכשילה...

עונה ../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

יש לך חבר/חברה? לצערי לא הייתם רוצים? כן היית לכם אהבה אי פעם?כן מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ']אמממממ במקום השני כי אני צריכה להשקיע בלימודים כרגע מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? חבר טוב

your ballerina

New member
אהמ :תשובות :pמרגישה במבחן :)

לא אין לי חבר לא ניראה לי שיש לי זמן לחבר חח אין לי אפילו זמן לעצמי :p בעיות של מגמת מחול.. אני מתאהבת כל שני וחמישי:p חח סתם.. אממ כן היתה לי אהבה אחת ממש גדולה.. והיא נגמרה :S בגללי אממ אצלי המחול הוא במקום הראשון ואז חבר.. אבל ניראה אני אנסה לסדר אתזה:p הייתי מעדיפה חבר טוב.. כי ככה אני לא צריכה להתחייב.. אבל, בעצם יש ימים כאלה בזמנים מסויימים שאני פתאום מרגישה שאני צריכה משהו.. זה גם תקופות..:p

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש לך חבר/חברה? נופ הייתם רוצים? יאפ היית לכם אהבה אי פעם? יאפ מה זאת אהבה בשבילכם? זה קשה
לאהוב מישו בלי תנאים, ושהוא אוהב אתכם בכל מצב... מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? מקום גבוה אבל לא הכי חשובה..כרגע לפחות. מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? גם וגם למה לבחור..

למעלה