love is in the air?

Stinki Winki

New member
איך אהבה באויר כשאין אהבה?

יש לך חבר/חברה? לא הייתם רוצים? כן כן כן היית לכם אהבה אי פעם? ממ שאלה שנויה במחלוקת. היה לי חבר, והיה מישהו שהייתי מאוהבת בו פעם, ולא היה חבר שלי, שאותו אהבתי יותר מאשר את החבר. מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ'] לוידעת... כנראה שלא חוויתי אחת מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? בן זוג שהוא חבר טוב.

../images/Emo99.gifאהבה../images/Emo23.gif

יש לך חבר? אין
. אם הייתי רוצה???? ברור!!!!!!! זאת אפילו לא שאלה. אם הייתה לי אהבה אי פעם? אמממ עדיין לא. חוץ מאיזה קטע, אבל בכלל לא נחשב. מה זאת אהבה בשבילי? להרגיש פרפרים בבטן מרוב התרגשות, לראות ולדבר ולהיפגש, ולהתנשק, עם החבר(שבינתיים אין לי). החשיבות שהאהבה תופסת אצלי? עדיפויות ראשונות, אבל שזה לא יתפוס לי זמן מדברים אחרים בחיים, צריך לקחת הכל בפרופורציה. מה הייתי מעדיפה חבר טוב או בן זוג? תאמת לא יודעת, העיקר שיהיה חמוד ומתחשב, ואוהב חיבוקים ונשיקות. פנוייה להצעות

656

יש חבר, כבר חודשיים והוא תופס אצלי מקום מאוד גבוה למרות שאני לא מזלזלת בחברים אחרים ובלימודים, אני מצליחה לשלב.

lover boy6

New member
מוזר לי משהו...

לא יודע יש פה רק שני בנות שיש להם חבר.... לא יודע למה זה אבל זה מוזר לי....... אתם נהנים להיות לבד או שאתם רוצים להיות לבד?(השאלה מופנת לכל מי שלבד....)

Stinki Winki

New member
ממש כיף גדול...

אתה הבן פה, אתה אמור להבין למה אנחנו נשארות לבד!
מה אנחנו לא מספיק טובות בשבילכם?

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif תכלס,

הבנים בארץ צריכים להתאמץ יותר
[סתם, נו
]

יש כ"כ מבחר גדול של בנים

ב"ה שאני מבולבלת.
ובקצרה: אני לא אהיה כ"כ טיפשה להיות חברה של מישהו מהמושב,רק זה חסר לי, כל המושב ירכל עליי ויכנס לי ללב. תודה אבל לא תודה. <ושזה ישמר בסוד? כןןן..בטחח..יש המון פרטיות לזוגות שיש במושב .. צריך שיהיה מישהו שיוכל לשמור את זה בשקט ואני לא רואה את זה קורה> <וברור לך שזה נשאר בפורום?> ומחוץ למושב זה יהיה בעייתי .

טוב../images/Emo3.gif

אז אין חבר,גם לא היה אחד שממש היה תחת ההגדרה הזאת. מערכת יחסים קצת גדולה עליי,ביחוד כל עיניין האהבה... כל הרגשות,והאכזבות,והציפיות,והדרישות וכל הסיטואציה הזאת....נורא מלחיצה אותי. ברור,הייתי רוצה מישהו. אבל יש לי כרגע...פשוט מישהו,שזה לא רציני. וככה אני אוהבת את זה
אהבה בשבילי זה לא להפסיק לחשוב על הבנאדם,זה להתרגש מכל מילה שהוא אומר לך ולאהוב אותו ב'זכות..' ולא 'אפילו ש..' [מקווה שהסברתי ברור חח] כמו שנעה כבר אמרה,אז אני מסכימה איתה, אני גם כן בנאדם שאוהב תמיד. אני אוהבת את כל מי שאני איתו בקשר. בין אם זה החברים שלי ובין אם זה בני זוג. אהבה ומערכת יחסים אבל אף פעם לא אצלי בעדיפות ראשונה,אני לא יוצאת מפרופורציות אחרי הכל, יש דברים יותר חשובים מאהבה....אם אני אתן למישהו את כל עולמי,אחרי שזה יגמר אני אשאר כמובן בלי כלום. מה גם,שחברים תמיד יהיו יותר חשובים לי מבן זוג....כי כשהאהבה תיגמר,החברים הם אלו שישארו...ובסופו של דבר,הם היחידים שמשאירים בי הרגשה שאני לא לבד. אעהה...אין לי מה להגיד עוד!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo26.gif

יש לך חבר/חברה? לא הייתם רוצים? למה לא? היית לכם אהבה אי פעם? כן מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ'] להסביר מהי אהבה בשבילי אני לא יודעת איך להסביר, אבל החשיבות שהיא תופסת אצלי היא עצומה, היא לא במקום ראשון כמובן אבל היא למעלה בסולם העדיפיות. מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? חבר טוב.

L i o R s 28

New member
עונה../images/Emo68.gif

ש לך חבר/חברה?נופ
הייתם רוצים?אכן
היית לכם אהבה אי פעם?לא של בני זוג אבל מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ']אחד המקומות הראשונים רק שלא לנטוש את החברים והמשפחה ולהזניח הכל ואז לצאת כלבה. מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג?תלוי בתקופה.

Black Balloon

New member
לאבלאבלאב. ../images/Emo23.gif

יש לך חבר/חברה? נואפ. הייתם רוצים? המ כן, מאוד, אבל אני מפחדת להפגע ואני מפחדת לעשות טעויות. היית לכם אהבה אי פעם? לא, אי אפשר לקרוא לזה אהבה. מה זאת אהבה בשבילכם? מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם? [במקום ראשון מעל כולם,או שלדברים אחרים יש יותר חשיבות..וכ'] היא לא במקום הראשון, תהיה לה חשיבות רבה יותר בעתיד. מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג? חבר טוב.

bnzaky

New member
עונה...

יש לך חבר/חברה? לא הייתם רוצים? אני מעדיף שלא....אבל אם אני יתאהב במישי חזק אז אולי... היית לכם אהבה אי פעם?כן מה זאת אהבה בשבילכם?וואה זה ארוך..וגם אין לי מושג אך לכתוב את זה במילים..... מה החשיבות שהיא תופסת אצלכם?קשה לדרג את זה...תלוי ... מה הייתם מעדיפים, חבר טוב או בן/בת זוג?אממ נראלי חבר טוב...אבל אם זה חברה שבאמת אפשר אשכרה לדבר איתה על הכל (כמו שהייתה לי לפני שנה בדיוק....) אז עדיף(יש דברים שלא כיף לדבר איתם עם בנים אחרים....ורק אם בנות אני מרגיש בנוח לדבר על זה....)

למעלה