LSD לשלום עולמי
אתמול ראיתי תוכנית בערוץ 8 - "הLSD של אלברט הופמן".
למי שלא יודע , LSD הוא סם שהופק במקור מפטריה הגדלה על גבי השיפון.
למי שלא יודע גם כן , המשתמשים בLSD ובסמים דומים , חווים חוויות רוחניות רבות.
מסתבר לפי הסרט כי לLSD היה חלק חשוב בתנועת השלום וההתנגדות למלחמה בוויטנאם. מסתבר שאנשhם כאלו שחוו חוויות מסוג זה , עוברים טרנספורמציה עמוקה וכאשר הסם היה מותר לשימוש נרחב , הוא הוביל לטרנספורמציה חברתית.
(למרות שלדעתי לא טוב ליצור מצב בו סמים יחולקו ללא פיקוח כפי שהיה אז).
כמו כן , הסם כמעט ואיננו גורם להתמכרות , או לבעיות פיזיות.
ובכן הצעתי היא להפיץ באופן מאורגן ברשות הפלסטינאית ובלבנון כמויות של LSD ולבדוק את ההשפעות. אגב , חיבאללה כבר שנים שולט בהברחת הסמים מלבנון לישראל בעיקר הרואין למיטב זכרוני.
(בעבר כבר היה שימוש דומה - כאשר הבריטים הפיצו אופיום בסין. אך בעוד האופיום הינו סם ממכר , הLSD הינו בעיקר סם המאפשר לחוות חוויות שונות וכמעט איננו ממכר).
אני חושב כי המדובר בפתרון זול מאוד לעומת הטכנולוגיות הצבאיות בהם מושקע כסף רב , והפוטנציאל שלו יכול להיות רחב מאוד.
אם בזכותו יהיו אפילו פחות רק 500 מחבלים פוטנציאליים , עשינו את שלנו.
גילוי נאות : אני אישית מעולם עדיין לא השתמשתי בLSD (אם כי אשמח לעשות זאת בהזדמנות פעם אחת)
מתוך ויקי:
http://he.wikipedia.org/wiki/LSD
אתמול ראיתי תוכנית בערוץ 8 - "הLSD של אלברט הופמן".
למי שלא יודע , LSD הוא סם שהופק במקור מפטריה הגדלה על גבי השיפון.
למי שלא יודע גם כן , המשתמשים בLSD ובסמים דומים , חווים חוויות רוחניות רבות.
מסתבר לפי הסרט כי לLSD היה חלק חשוב בתנועת השלום וההתנגדות למלחמה בוויטנאם. מסתבר שאנשhם כאלו שחוו חוויות מסוג זה , עוברים טרנספורמציה עמוקה וכאשר הסם היה מותר לשימוש נרחב , הוא הוביל לטרנספורמציה חברתית.
(למרות שלדעתי לא טוב ליצור מצב בו סמים יחולקו ללא פיקוח כפי שהיה אז).
כמו כן , הסם כמעט ואיננו גורם להתמכרות , או לבעיות פיזיות.
ובכן הצעתי היא להפיץ באופן מאורגן ברשות הפלסטינאית ובלבנון כמויות של LSD ולבדוק את ההשפעות. אגב , חיבאללה כבר שנים שולט בהברחת הסמים מלבנון לישראל בעיקר הרואין למיטב זכרוני.
(בעבר כבר היה שימוש דומה - כאשר הבריטים הפיצו אופיום בסין. אך בעוד האופיום הינו סם ממכר , הLSD הינו בעיקר סם המאפשר לחוות חוויות שונות וכמעט איננו ממכר).
אני חושב כי המדובר בפתרון זול מאוד לעומת הטכנולוגיות הצבאיות בהם מושקע כסף רב , והפוטנציאל שלו יכול להיות רחב מאוד.
אם בזכותו יהיו אפילו פחות רק 500 מחבלים פוטנציאליים , עשינו את שלנו.
גילוי נאות : אני אישית מעולם עדיין לא השתמשתי בLSD (אם כי אשמח לעשות זאת בהזדמנות פעם אחת)
מתוך ויקי:
http://he.wikipedia.org/wiki/LSD