אם אתה מתעקש, בסדר.
[כל מה שאני כותבת פה לא מופנה ספציפית אליך, ומתייחס גם לדברים אחרים שלא אתה אמרת] די כבר עם התת רמה הזאת של להשוות את ווית'ין לאוונסנס, פשוט די! אנחנו ילדים בגן או מה? ווית'ין הם ווית'ין, ואוונסנס הם אוונסנס. תביא לי שיר של אוונסנס שנשמע כמו ווית'ין ולהפך[רמז: TSF לא דומה לאוונסנס]. כבר ניהלתי את השיחה הזאת עם הרבה אנשים, אין לי שום דבר חדש להגיד חוץ ממה שכבר אמרתי. בכלל גם כל הקטע הזה שמלא אנשים אומרים עכשיו שWhat Have You Done זה שיר ממוסחר, לא נראה לי בכלל. מה ממוסחר בו בדיוק? זה שיר אחד מתוך אחד עשר, וכולם שופטים לפיו שווית'ין התמסחרו. אני לא רואה שום מסחור בשיר הזה, וגם לא רואה מה הבעיה עם The Howling. אז מה אם הוא נכתב בשביל משחק מחשב? מה זה משנה לשם מה הוא נכתב? הוא שיר מעולה, והיה יכול בקלות להכנס לTSF, וTSF הוא אלבום מעולה. הרבה אומרים שווית'ין השתנו. מה רע בשינוי? זה כמו לקרוא סדרת ספרים, לא הייתם רוצים שהארי פוטר למשל יצא כל הזמן אותו דבר, הרי לקרוא אותו ספר כל הזמן זה שעמום תופת! אתם רוצים שיהיה Enter 1 Enter 2 Enter 3? סבבה. אני לא רואה טעם בלהקה שממשיכה כל הזמן באותו כיוון ולא מתפתחת ונוגעת בדברים אחרים ממה שכבר ניסתה. בTSF יש אחד עשר שירים שכולם באותו קו, ואני מודה שלמרות שאני אוהבת יותר את TSF, זה משעמם לשמוע במשך ארבעים וחמש דקות שירים שנשמעים אותו דבר, ובME יש גיוון, ויש מקום גם לשירים יותר כבדים כמו Ice Queen וגם לשירים קצת יותר קלילים וממש לא מטאליים כמו Never-Ending Story. אני לא רואה שום דבר רע בלקחת כיוון שונה כשעושים אלבום חדש, להפך, זה דבר טוב, זה מראה שהלהקה לא מתקבעת ויכולה להיות יותר מסתם להקת אופרה-מטאל או לא יודעת מה, כי להקות כאלה יש בכל פינה. לא תסכים עם זה שלעשות במשך עשר שנים אותו חומר זה משעמם? כל מה שאמרתי עד פה, אמרתי להרבה אחרים, בשיחות פרטיות או דיונים בפורומים או קומונות, ואני חייבת לציין גם כן שאני לא היחידה שחושבת ככה, אלא גם הרבה מאלה שאיתם דיברתי. [וואו, איזו חפירה. כנראה שאני ממש משועממת.]