Luca Turilli's Dreamquest

TheImpactBoy

New member
בוואנס חוץ מאיזה 2 שירים

אין תחושת התמסחרות בכלל. השירים נורא לא חברותיים לאוזן המיינסטרימית.

זה אוונסנס בגלל הזמר שהם אירחו?

כבר אסור לארח זמר בשיר בלי שיחשבו שזה אוונסנס? >.> לדעתי יש בשיר הזה דברים שאי אפשר למצוא אצל אוונסנס. וכמו שאמרת, יש הבדל גדול בין שינוי לבין התמסחרות. אז למה הגעת למסקנה שWHYD ממוסחר? אה, ואני מסכימה עם כל מילה שמאיה אמרה.

אני לא אמרתי שכל האלבום ממוסחר

אני אמרתי שהשיר ממוסחר. ולא רק הסולן אורח הוא זה שיוצר את האווירה "האוונסנסית" אלא בכלל כל ההלחנה והסגנון שירה.

TheImpactBoy

New member
משווים כי יש על מה,

ואת יכולה להתווכח. זה לא ישנה את העובדה שוויד'ין נשמעים כרגע כמו אבנסנס. אבנסנס יש כבר אחד וזה מספיק.

Liquid Dreams

New member
זהו, שהם לא><

ווית'ין לא נשמעים כמו אוונסנס

Blade Of Fire

New member
מה רע בזה?

אוונאסנס יכלו להיות מצוינים אם הגיטריסטים שלהם היו יוצאים מה3 אקורדים שהם יודעים

TheImpactBoy

New member
כבר עניתי,

כי אבנסנס יש כבר אחד. וזה מספיק. ולהקה ברמה של ויט'ין שמנסה להשמע כמו להקת מיינסטרים ומבטלת את כל היחוד שלה- מאכזבת.

Blade Of Fire

New member
האמת שאני מסכים

אבל כשלהקה משתנה לא לפי טעמם של מעריצים-זו כבר בעיה אחרת לחלוטין, והאמת שזו בעייתם של מעריצים... הקטע הוא שכשמעריצים רואים שלהקה משתנה לא לפי טעמם, בד"כ הם מתרצים את זה ב"אההה הם התמסחרו... לאאאא" וזה לאו דווקא תמיד נכון. הרבה אנשים אמרו שדה סיילנט פורס מאוד ממוסחר ומזכיר 2 טיפות מים את אוונסנס ואני אומר שוויד'ין לקחו מה שאוונאסנס עושים, ושיפרו אותו בכמה וכמה. אוונסנס מביאים להמונים את הקול האופראי בכך שהם חוזרים על עצמם שוב ושוב (ושוב ושוב ושוב...), וויד'ין לקחו את הרעיון ואשכרה גיוונו בין לשיר לשיר (ואל תגידו לי שאוונאסנס לא ממחזרים... לא פעם ולא פעמיים שרתי את "ברינג מי טו לייף" על "קול מי וון יור סובר" וההבדל היה מאוד מזערי). בקיצור אני מסכים עם עיקר ההודעה-הם שינו את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל הם עשו את זה כמו שצריך ולא מכרו את נשמתם לסצנת המטאלקור\אימו\נו-מטאל שמסתובבת בעולם לאחרונה.

אני מכיר את האלבומים ש...

שלהם שזה בלי סולנית זה נראה לי עם הסולן של רהפסודי עצמם כאילו זה פרוייקט של הגיטריסת

Blade Of Fire

New member
אתה מדבר על לוקה טורילי?

כאילו, הפרויקט הראשי שלו? לא.. זה לא עם פאביו ליאונה (סולן ראפסודי.. אוף פייר יש לציין). זה עם אנש אחר בשם אולף האייר.

למעלה