שיידי ראנקס 10
New member
ערב משוגע לחלוטין
בדיעבד אני לא בטוח אם היה כדאי להביא את לוקי די ראשון לארץ בליין השנתי של הבארבי, כי כרגע שאר ההופעות שהולכות להיות הן סימן שאלה אחד גדול... נכון לעכשיו את ההופעה של השנה ראיתי וזה היה אתמול בבארבי!!! וואו איזה מלך לוקי די, sweet voice ca ya dun knu כישרון גדול... היה כל כך כיף לראות ולשמוע בלייב את כל הלהיטים שאני אוהב, טיונים שמתנגנים כל דאנס כמעט, כל מיקסטייפ של איי-מאר
true staaaar וכל מילה נוספת מיותרת כי היה לנו ערב חלומי!!!
על התקווה 6 אני כבר לא יודע מה לדבר, פשוט כל הופעה שלהם יותר מרתקת אותי, מרגשת יותר, מקפיצה יותר, אנרגטית יותר... כל הופעה הם שוברים שיא חדש, והחבר'ה האלה יגיעו רחוק!
ומברוק על סיום העבודה על האלבום! כבוד גדול לגיל ראסטה, לפילוני וכל שב""ק מיוזיק ושאר מארגני האירוע, לסאונדים הכבירים שהנעימו אותנו יסאיה ואפיקומן, JP הגדול מספיישל דליברי, TRUE BIG SOUND ובראש ובראשונה, הסאונד הכי גדול, שכולנו אוהבים ולכן אין יותר מה לומר חוץ מ-אאאאאאאאאאאאאאאאאאאנרג'י!!!!!! יס איי שרק נדע עוד הרבה כאלה... גילגיל.
בדיעבד אני לא בטוח אם היה כדאי להביא את לוקי די ראשון לארץ בליין השנתי של הבארבי, כי כרגע שאר ההופעות שהולכות להיות הן סימן שאלה אחד גדול... נכון לעכשיו את ההופעה של השנה ראיתי וזה היה אתמול בבארבי!!! וואו איזה מלך לוקי די, sweet voice ca ya dun knu כישרון גדול... היה כל כך כיף לראות ולשמוע בלייב את כל הלהיטים שאני אוהב, טיונים שמתנגנים כל דאנס כמעט, כל מיקסטייפ של איי-מאר