ולא שכחנו את הצעירים הטריים-דאגי ולואיז: XD
L Little McMickey New member 23/2/08 #41 ../images/Emo28.gifושוב אני אומרת....... היא כזאת לא יפה!! כאילו אוחח
M McFlyRoni New member 23/2/08 #42 ../images/Emo109.gifלמי אכפת ממנה P: מסתכלים על דאגי../images/Emo99.gif
P purple floyd New member 23/2/08 #58 ../images/Emo45.gif אבל לפחות דאגי מאושר ^^ מזה אשמתו שהטעם שלו זוועה חחח
S sweet shir New member 25/2/08 #97 היא טיפה דומה לחיה כולשהי. אני לא בטוחה איזה חי. אולי שילוב של תנשמת עם דוב קואלה?! XDDDDD (ואין לי שומדבר נגדה, היא פשוט לא נראית משהו P
היא טיפה דומה לחיה כולשהי. אני לא בטוחה איזה חי. אולי שילוב של תנשמת עם דוב קואלה?! XDDDDD (ואין לי שומדבר נגדה, היא פשוט לא נראית משהו P
S shakedy69 New member 23/2/08 #62 היא פוזלת!!!חהחהחהחהחה אוומייגאדדדד תסלחו לי אבל היא פשוט מכוערת חחחח מי שראתה את הפרק השני של סקינס החדש אז היא מזכירה את זאתי שאוהבת את מקסי ולקחה את התפקיד של מישל בהצגה יאווו היא פשוט קופה!
היא פוזלת!!!חהחהחהחהחה אוומייגאדדדד תסלחו לי אבל היא פשוט מכוערת חחחח מי שראתה את הפרק השני של סקינס החדש אז היא מזכירה את זאתי שאוהבת את מקסי ולקחה את התפקיד של מישל בהצגה יאווו היא פשוט קופה!
S sweet shir New member 25/2/08 #107 אומגד נכון חחחחחחחחח יבאלהXDDDDD שיואואוא סקצ' הזאתי כלכך מלחיצה!!!!!!!!!!!!!!!!!
M McFly rullz New member 23/2/08 #65 ../images/Emo192.gif../images/Emo69.gif../images/Emo7.gifאני מפרכסתXD אמא איזה יפההה ומה את מחייכת טוב נו אין סיבה שהיא לא תחייך אררר הם כאלה חמודיייים בוט מה עשית לי XD אבל תודה על הכל!D:
../images/Emo192.gif../images/Emo69.gif../images/Emo7.gifאני מפרכסתXD אמא איזה יפההה ומה את מחייכת טוב נו אין סיבה שהיא לא תחייך אררר הם כאלה חמודיייים בוט מה עשית לי XD אבל תודה על הכל!D:
ג גילולית New member 23/2/08 #54 ../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifאתן חייבות לראות את זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למרות שגיליתי שהמון ילדים מכירים את זה(לפחות בשכבה שלי ) אני לא הכרתי עד אתמול וזה ממש קורע באמת שצחקתי אז אם אתן לא מכירות:ACHMED THE DEAD TERRORIST http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go אנג'וי - -
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifאתן חייבות לראות את זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למרות שגיליתי שהמון ילדים מכירים את זה(לפחות בשכבה שלי ) אני לא הכרתי עד אתמול וזה ממש קורע באמת שצחקתי אז אם אתן לא מכירות:ACHMED THE DEAD TERRORIST http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go אנג'וי - -
ג גילולית New member 23/2/08 #70 ../images/Emo205.gifXDD אני חשבתי שאפחד בשכבה שלי לא מכיר עד שבאתי לבנות והן אמרו שהן מכירות בניגוד-לבנות-אחרות-שאומרות-במסנג'ר-שהן-יראו-אבל-לא-רואות-ובסוף-מתנתקות-מהמסן-בלי-להגיד-כלוםאהמדנהאהמ סתםםםםםם דנננוווווש(בקול של שחר) - -
../images/Emo205.gifXDD אני חשבתי שאפחד בשכבה שלי לא מכיר עד שבאתי לבנות והן אמרו שהן מכירות בניגוד-לבנות-אחרות-שאומרות-במסנג'ר-שהן-יראו-אבל-לא-רואות-ובסוף-מתנתקות-מהמסן-בלי-להגיד-כלוםאהמדנהאהמ סתםםםםםם דנננוווווש(בקול של שחר) - -
ד דנושש XD New member 24/2/08 #87 חחחח XDDDD התנתקתי בגלל המסנ הדפוק הזה! ובגלל שהייתי חייבת ללכת... I'm Sorry חח, ד"א-אחמד הזה או איך שלא קוראים לו,מפחיד אותי חח וזאת לא רק אני שלא ראיתי! האמשני[ציף] חחח - -
חחחח XDDDD התנתקתי בגלל המסנ הדפוק הזה! ובגלל שהייתי חייבת ללכת... I'm Sorry חח, ד"א-אחמד הזה או איך שלא קוראים לו,מפחיד אותי חח וזאת לא רק אני שלא ראיתי! האמשני[ציף] חחח - -
א אמנדה האחת New member 23/2/08 #71 ../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifפיק נוסף? שמחבר בין Photograph לבין BaRA. קישורון. הפעם לא מבוסס על שום שיר. תהנו.
../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifפיק נוסף? שמחבר בין Photograph לבין BaRA. קישורון. הפעם לא מבוסס על שום שיר. תהנו.
Y Yu vi New member 24/2/08 #83 זה מדהים../images/Emo85.gif הגבתי לך גם בבלוג <: זה ממש ממש עצוב... אהבתי מאווד3>
W white in Angel New member 25/2/08 #99 קראתי את זה זה עצובבבבבבבבבבבבב והדאגי פיק שלך הוא..... הוא.... מ ד ה י ם !! וממכר.. סיימתי לקרוא אותו תוך יום...[אובססיה קשה]
קראתי את זה זה עצובבבבבבבבבבבבב והדאגי פיק שלך הוא..... הוא.... מ ד ה י ם !! וממכר.. סיימתי לקרוא אותו תוך יום...[אובססיה קשה]