התבלבלתי לגמרי אז זה היום ב10 בלילה ?
B BuddhaForScarlett New member 16/7/07 #29 התבלבלתי לגמרי ../images/Emo122.gif אז זה היום ב10 בלילה ?
ה הסמיילית New member 16/7/07 #30 היום בין עשר בלילה לשתיים בלילה- עוד שעה וחצי ואני באמת אשמח אם יהיה אפשר להוריד את זה אח"כ כי אין לי מחשב בחדר ואני אצטרך לשבת בממ"ד המעצבן הזה... ארבע שעות!!! רחמים עליי טוב, בכל מקרה בטח יהיו הרבה צחוקים
היום בין עשר בלילה לשתיים בלילה- עוד שעה וחצי ואני באמת אשמח אם יהיה אפשר להוריד את זה אח"כ כי אין לי מחשב בחדר ואני אצטרך לשבת בממ"ד המעצבן הזה... ארבע שעות!!! רחמים עליי טוב, בכל מקרה בטח יהיו הרבה צחוקים
B BuddhaForScarlett New member 14/7/07 #18 עוד לא נכנסתי בכלל לאתר כדי לבדוק ../images/Emo122.gif שנייה אני אגיד לך
B BuddhaForScarlett New member 14/7/07 #19 אוקיי מצאתי בראש העמוק בצד ימין יש לך כפתור וכתוב בו Listen live תלחצי על זה מתי שאמור להתחיל השידור
T The Psycho Girl New member 14/7/07 #11 הצבעתי=] והם עכשיו במקום הראשון במצעד של הלהקה הכי טובה בעולם
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #33 אנחנו כבר לא מקום ראשון..../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif טוקיו הוטל תפסו אותו.. דיי, איך הם מתפרסמים בעולם, זה מדהים כמה שמהר.. אבל אנחנו מקום שני, ואנחנו עוד נעקוף אותם! תמשיכו להצביע..
אנחנו כבר לא מקום ראשון..../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif טוקיו הוטל תפסו אותו.. דיי, איך הם מתפרסמים בעולם, זה מדהים כמה שמהר.. אבל אנחנו מקום שני, ואנחנו עוד נעקוף אותם! תמשיכו להצביע..
B BuddhaForScarlett New member 17/7/07 #34 חחחחחחחחחחחחחח השגת אותי ../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שרציתי לכתוב!!! להמשיך להצביעעעעעע
L Lies for the Liars New member 17/7/07 #37 אני שונאת את טוקיו הוטלX_X../images/Emo176.gif ממשממששונאת.
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #40 גמאני לא מתה עליהם. אבל פעם הייתי, אפילו מאוד הייתי בין הראשונים ששמעו עליהם פה, (לפני שנה+) ואני זוכרת שכולם ממש ירדו עלי שאני שומעת אותם.. אבל עכשיו כל הצבועים האלה "הו, ביל איזה סקס, תעשי לי רבעייה!!@#$#$^%" בכלל, אחרי שהם נהיו מפורסמים פה, ירד לי מהם בצורה מדהימה..=\\
גמאני לא מתה עליהם. אבל פעם הייתי, אפילו מאוד הייתי בין הראשונים ששמעו עליהם פה, (לפני שנה+) ואני זוכרת שכולם ממש ירדו עלי שאני שומעת אותם.. אבל עכשיו כל הצבועים האלה "הו, ביל איזה סקס, תעשי לי רבעייה!!@#$#$^%" בכלל, אחרי שהם נהיו מפורסמים פה, ירד לי מהם בצורה מדהימה..=\\