Master
Puppets

אבריל לאבין

שלום לכולם פתחתי הודעה זאת כי זה באמת חשוב לי לדעת מה אתם חושבים על הנושא טוב כפי ששמתם לב רציתי לדבר איתכם על אבריל לאבין שבתחילת דרכה נחשבה לפאנק רוקרית מרדנית עם שירים ממש טובים שלובשת באגיז גופיית סבא ועניבה, עכשיו לפואנטה לאחרונה כאשר זיפזפתי לי בכיף בין ערוצי MTV ו-VH1 ראיתי את הקליפ החדש של אבריל וברגע שראיתי אותו אפשר להגיד שדיי נכנסתי להלם ועברה בי חלחלה רצינית, אחרי ההלם הגיעו מחשבות כמו "אוי גוועלד" ו"למה?!" וגם "איך היא הידרדרה...." ועכשיו היא נעשה פריקצה שעושה מוזיקת פופ מחורבנת עם צעדי ריקוד מפגרים. אני אישית הזדעזתי למראה הזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים, מה אתם אומרים על התופעה הזאת... אז גו אהד שוט...

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo41.gif Leathermouth../images/Emo41.gif מישו מכיר?

[הלהקה של פרנק איירו. מMCR] האלבום שלהם יצא כבר? אני לא מוצאת אותו בשום מקום.. תודה

Ellabll

New member
היא מריונטה של חברת תקליטים

וסטייליסט למה שזה לא יקרה לה כמו לכל בובת חלון ראווה אחרת בעולם המוזיקה?

אחד הדברים הטיפשיים שקראתי.

אבריל תמיד הייתה פופ. זה שהיא הייתה מתלבשת קשוח לא אומר שהיא הארדקור. בכלאופן.. המוזיקה שלה אותו דבר לדעתי. אומנם השיר 'גירלפרנד' אכן די לא אופייני לה, בדרך כלל היא יותר עמוקה מזה.. או לפחות השירים שלה. אבל זה סתם שיר קליל כזה. לפני זה היא הוציאה את 'קיפ הולדינג און' שלדעתי יותר בסגנון שלה המוכר כבלדות פופ. P: סגנון הלבוש לא מעיד על המוזיקה ואם לא בא לה להתלבש יותר כמו פעם, זכותה. זה כולה לבוש. אני אישית אוהב שירים מסויימים שלה אבל לא מת על הטיפוס עצמו כי היא די מזוייפת, ולא בקטע של הלבוש.. סתם בקטעים של דברים שהיא אמרה. בכל מקרה, אני חושב שאמרתי את כל מה שרציתי.

CitizenErased

New member
אני אומרת ש...

פעם הבאה שפותחים הודעה שלא קשורה לערוץ אז משרשרים אותה ל

טוב../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וזה קשור אלינו, כי.........??? אפילו לא מראים אותה באמטיוי2 למה? כי היא נהייתה זמרת פופ מסריחה וצומי לגמרי ואני שומעת אותה, ישלה שירים טובים אבל 'היי היי יו יו איי דונט לייק יור גירלפרינד' לא ממש עמוק, היא סתם חשה שחושבת שהיא מאאאאאגניבה.

אני יודעת שזה לא ממש קשור

אבל הייתי חייבת להוציא את זה, היא ממש הידרדרה. ואני אף-פעם לא אמרתי שהיא הארדקור אז דארק קוקי אל תכניס לי מילים לפה(או להודעה
) ובכלל עכשיו שמעתי שהיא אישרה את ההופעה שלה בארץ אהה ונזכרתי ומי שמעוניין לראות יש בישראבלוג בלוג שמישהי שאני מכירה פתחה שהוא אנטי-אבריל בלוג

CitizenErased

New member
..../images/Emo13.gif

"ובכלל עכשיו שמעתי שהיא אישרה את ההופעה שלה בארץ"... זה לא נכון

M a a y a n K

New member
היא נראית בימבו לחלוטין...

אבל אף פעם לא קניתי את ההצגה הזאת, לא ממש אהבתי אותה גם לפני זה...

PATD

New member
אני לא מבינה מה הבעיה איתה

דווקא שיר ממש חמוד..אולי הוא לא עמוק במיוחד אבל הוא ממש כיפי כזה וקליט חוצמזה למי איכפת? כל אחד והטעם שלו.. אני לא הזדעזעתי משום דבר, השיר עצמו הוא over פופי בשביל אבריל אבל בכל זאת ממש אהבתי תשיר

Rose131

New member
..

כשהייתי בכיתה ז' נורא אהבתי אותה כי היא הייתה שונה ומיוחדת מכל שאר הבריטני למיניהן, לדעתי גם מבחינת המוזיקה וגם באמת מבחינת ההתנהגות- בקליפים היא התרכזה בשירה ולא בריקוד עם מכנסי דפוקותי. עם עדר רקדניות מאחוריה. את הבן אדם עצמו הפסקתי לאהוב כבר לפני שנתיים, אבל השירים שלה עדיין חביבים ביותר. גם גירלפרנד, למרות שהוא לא עמוק, די נחמד לדעתי.

sha na na revol

New member
אוי ועוד דבר,

מה הקטע של חצי מהאנשים בדיון הזה לקרוא לבנות שרוקדות או whatnot זונות? זו הסיבה שאני בד"כ לא משתתף בדיונים כאלה...
אמרתי אנשים? סליחה, בנות. רק בנות עושות את זה ואני לא מבין את החוסר פרגון....

lestatgirl

New member
חחחחח חוסר פרגון

קנאה, זה הכל אותו דבר... כל אחד שיעשה מה שבא לו, הרי אבריל לאבינג לא קוראת פה אז במי זה פוגע (וגם אם כן.. עם הכסף שהיא עושה באמת היה אכפת לה?......) כולנו נולדנו להיות רקדנים במלילותיו של ריקי וילסון, רק חלק מאיתנו לא ממש מימשנו..

sha na na revol

New member
אני יודע

זה פחות קשור אליה כמו לזה שאני חושב שיש אחוז של נשים שקוראות לעצמן פמיניסטיות עד שזה מגיע פתאום לשלב של להתייחס לנשים אחרות כמו זבל...
וכאילו, גם אני משתמש במונחים כמו פקאצתי לדברים שאני חושב שהם בטעם רע, אבל בואי נגיד אני לא מאמין שזה הופך מישהי ליותר או פחות loose ... וכמו שאמרתי זה הגישה, כי זה השתמע מיותר מהודעה אחת בסגנון, כולה שינוי תדמית, לאו דווקא מעיד על משהו - או על משהו שלא היה שם קודם...

M a a y a n K

New member
אני לא יודעת...

זה לא קשור לבנות שרוקדות...זה פשוט מה שאני חושבת, תקרא לזה איך שבא לך...

למעלה