Which I did.
C chronophobia New member 14/3/07 #92 אני מעדיפה אותה ככה../images/Emo101.gif מקודם היא הייתה סתם עם בגדים מכוערים ושירים עלובים. עכשיו לפחות היא כוסית בלונדינית ויש לה שירים קליטים.
אני מעדיפה אותה ככה../images/Emo101.gif מקודם היא הייתה סתם עם בגדים מכוערים ושירים עלובים. עכשיו לפחות היא כוסית בלונדינית ויש לה שירים קליטים.
S sha na na revol New member 14/3/07 #93 שמעתי עכשיו twee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמ, לא, אבל טאו, נכון זה דומה לשמפו?
שמעתי עכשיו twee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמ, לא, אבל טאו, נכון זה דומה לשמפו?
T t a o t a o New member 14/3/07 #96 תודה שהזכרת לי *מוסיפה שמפו לרשימת קניות* את האמת, חייבת להתוודות, לא שמעתי עדיין. שום דבר לא משתווה לשמפו. אף פעם. כלום.
תודה שהזכרת לי *מוסיפה שמפו לרשימת קניות* את האמת, חייבת להתוודות, לא שמעתי עדיין. שום דבר לא משתווה לשמפו. אף פעם. כלום.
S sha na na revol New member 14/3/07 #97 את בטוחה?... שנעמיד את זה למבחן ונמצא כמה דברים ששווים יותר? :> Pooch.
T t a o t a o New member 14/3/07 #98 נו, באמת!!! אלה שתי קטגוריות שונות בתכלית. אי אפשר להשוות את זה לשמפו. בקטגוריה שלהן שמפו לוקחות בענק.... ודי כבר אני לא מרשעת.
נו, באמת!!! אלה שתי קטגוריות שונות בתכלית. אי אפשר להשוות את זה לשמפו. בקטגוריה שלהן שמפו לוקחות בענק.... ודי כבר אני לא מרשעת.
S sha na na revol New member 14/3/07 #106 בכל אופן, מה שזה הכי הזכיר לי זה את Game Boy - Speeded up. אולי המפיקים שלה הקשיבו לאלבום הראשון של שמפו והחליטו לעשות עם זה משהו... וזה יחד עם איך שהיא נראית הם מכוונים לשוק היפני.
בכל אופן, מה שזה הכי הזכיר לי זה את Game Boy - Speeded up. אולי המפיקים שלה הקשיבו לאלבום הראשון של שמפו והחליטו לעשות עם זה משהו... וזה יחד עם איך שהיא נראית הם מכוונים לשוק היפני.
T t a o t a o New member 14/3/07 #110 ../images/Emo194.gif באופן לא קשור, ספירת המיילים הזאת הגיעה ל-110 הכוונה היתה, אגב, לתמונות מאוז.
S sha na na revol New member 14/3/07 #111 גיישה? אלכס ג'יימס? וכן, כבר ניחשתי. כלומר, הבנתי שהוא לא שולח לי עץ עם ציפורים אז הלכתי דווקא על האפשרות ההגיונית השנייה. מה זה משנה, הוא מת, הוא לא יכול לשטוף רצפות ולהחליק על רולרבליידס. תשאלי אותו איך.
גיישה? אלכס ג'יימס? וכן, כבר ניחשתי. כלומר, הבנתי שהוא לא שולח לי עץ עם ציפורים אז הלכתי דווקא על האפשרות ההגיונית השנייה. מה זה משנה, הוא מת, הוא לא יכול לשטוף רצפות ולהחליק על רולרבליידס. תשאלי אותו איך.
S sha na na revol New member 14/3/07 #116 הכי עצוב, שאנשים מתים לא יכולים לשטוף רצפה תוך כדי שהם מחליקים על רולרבליידס ומחלקים ביגעל'ך טרי מצופה סוכר. איזה לא יעילים לשוק העבודה. ...הוא בטח נהנה מזה שהוא לא יעיל לשוק העבודה.
הכי עצוב, שאנשים מתים לא יכולים לשטוף רצפה תוך כדי שהם מחליקים על רולרבליידס ומחלקים ביגעל'ך טרי מצופה סוכר. איזה לא יעילים לשוק העבודה. ...הוא בטח נהנה מזה שהוא לא יעיל לשוק העבודה.
T t a o t a o New member 14/3/07 #119 מיליון אימיילים!!!!!! לומדים דברים חדשים בכל מייל ומייל. מסנ לפירוט.
S sha na na revol New member 14/3/07 #114 אבל הוא גיישה. קראתי את ההשוואה הזו פעם באיזה פיצ'ר עליהם וזה נכון, זהו. גם אני קיבלתי מייל. :]
R Rose131 New member 12/3/07 #3 אר. הנה המייספייס שלהם אם זה עוזר לך http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=45305270 אבל הם לא כלכך כתבו שם כלום
אר. הנה המייספייס שלהם אם זה עוזר לך http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=45305270 אבל הם לא כלכך כתבו שם כלום