Mcוויקנד ^^

didn't mean much that much anyway I know that

love would never last *אנחה* כמה אופטימי :) P: שיר השבוע של מקפליי: Rockin' Robin Rockin' Robin (acoustic) Hypnotysed Broccoli I'll be okay (Dougie's version) She Left Me Too Close for Comfort Silence Is A Scary Sound Harry singing Hero :p שיר השבוע לא של מקפליי: Busted- Crashed the wedding Edwin McCain- I'll Be להקת / אלבום השבוע: McFly
קליפ השבוע: הקליפ שבו דאגי מנסה לשים את עדשת המגע..... הצחוק של טום קורע אותי, הוא כזה: You close your eyes! You've closen it!!! XD דאגיפשוןP: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בחזרה לעתיד
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- סיימתי י"ב רשמית :O ואממ.. כתבתי למקפליי הודעה במייספייס שבה התבכיינתי רבות על זה שהם לא באים ואי אפשר להשיג פה דיסקים וכאלה... מעניין מתי יחזירו תשובה. עצבן- אחותי הקטנה סיימה ח' והיא בחופש :/ וגם שאני לא מוצאת עבודה והתחלתי לכתוב פיקים של מקפליי ויש בגרות בספרות שבוע הבא!! ציטוט השבוע: Dougie: Our new album is like a jar of jelly beans. Tom: explain the metaphore. Dougie: huh? Tom: There's a flavor for everyone!! מתנגן בראש / פלייליסט: רוקין רובין. כל כך התמכרתי.... תמונת השבוע:
תפתחו אותה בחלון שלה... זה משעשע D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה אנימציה../images/Emo99.gif

YuvalJones

New member
מקוויקנד.

שיר השבוע של מקפליי: No Worries שיר השבוע לא של מקפליי: What I've Done - Linkin Park להקת / אלבום השבוע: מקפליי. בלי אלבום. קליפ השבוע: -- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הסרט שראינו אצל דור ואין לי מושג איך קוראים לו.. XD משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- המורה שלי לספרות ותנ''ך. שימח- אמורי באה.3> ציטוט השבוע: -- מתנגן בראש / פלייליסט: לווולהה Lola תמונת השבוע: --

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo78.gifעונהההה../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי: Babys Coming Back שיר השבוע לא של מקפליי: Guns N' Roses- November Rain
להקת / אלבום השבוע: בונג' וגא'נס רוסז
קליפ השבוע: Guns N' Roses- November Rain תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חבריםםםם
ופרויקט מסלול-האיחודד
משהו שעיצבן / שימח השבוע:היומולדת של אחים שלי..היה מאחלהה
ציטוט השבוע:אני מאוהבת בג'ון
מתנגן בראש / פלייליסט:backstreet boys-rush over me תמונת השבוע:
של המושלם שליי

DoLi it is Me

New member
אנייייי D: ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

שיר השבוע של מקפליי: BCB,SG, שיר השבוע לא של מקפליי: LIKA A BOY-CIARE שווים-רן דנקר CRAZY-SIMPLE PLAN להקת / אלבום השבוע: סימפל פלאן קליפ השבוע: LIKE A BOY
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האמ.. ראיתי את הסרט יצאת גבר אבל הוא קיצ'י ביותר אז לא מגיע לו משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן- האמתי זה לא כ"כ עיצבן אפילו אני מאוד שמחה מזה אבל זה מעצבן XD האמ.. הייתי ביום שישי בים ונישרפתי אחושילו וכל השבת לא זזתי אני נראת כמו עגבניה ברגלייםםםםם אייההה זה כועב >< שמח:חופש ונישרפתי D: [אני לא החלטית O.O] והאמ.. כרגע מישי שהייתה החברה הכי טובה שלי בגן מצאה אותי באייסיXD ציטוט השבוע:"ישלך ח' גרוזינית לאכול?" XDD אני ברגעי חירפון מתנגן בראש / פלייליסט:מירקל של קסקדה תמונת השבוע: עהאמ.. אני הימנית כן תמונה לא משו ><

CoCaLuCa

New member
שלום, אני חדשה!

שיר השבוע של מקפליי: Baby's Coming Back! =) שיר השבוע לא של מקפליי: I Dont Wanna Be - Gavin DeGraw להקת / אלבום השבוע: McFly קליפ השבוע: How To Save A Life חרוש אבל חמוד!! תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: The O.C ומגרש ביתי!! =) משהו שעיצבן / שימח השבוע: The O.C ניגמר..חחח
ציטוט השבוע:...... מתנגן בראש / פלייליסט:Five colorלא יוצא לי מהראש... חחחחח תמונת השבוע:

McFly rullz

New member
קצת הרבה באיחור...^^

שיר השבוע של מקפליי: bubble wrap forget all you know met this girl baby's coming back סיילנס[[חח לא היה כוח לרשום באנגלית]] easy way out get over you i've got you not alon סוריז נוט גוד אינף יוב גוט א פרינד דה בילד אוף פול אורגיי ועודודדד ועודד ועודד שיר השבוע לא של מקפליי: baby its you-jojo כמעט כל השירים של בקסטריט בויז שיר מהסרט סטפ אפפ וכל מיני
להקת / אלבום השבוע: מקפליי...כרגיל! קליפ השבוע: -- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בטי~!~ עולם מופלא~!~ האלופה~!~ אהבה ימית~!~ משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן
עשו לי קוביות בשיניים למטה!!! ניפרדתי מחברות שלי!![[אבל אני אראה אותם בחופששD:]] אני מצוננת!!!גררר!!! שימחח סיימנוו בי''ס!!!!אין דבר שמח יותר מזה!! נולד לי בן דוד חדש!
ציטוט השבוע:תמיד אני שוכחתת...אני אנסה לזכור פעם הבאהXD מתנגן בראש / פלייליסט:you've got a friend תמונת השבוע:נכון חמודד?!?#$#@ שבוע טוב לכולם!!!!!!!:)

דה בילד אוף פול אורגיי XXXDDDDDDDDD

זה ד'ה באלאד אוף פול קיי (the ballad of paul K) חחחח לא נורא לא נורא בכלל, קורה, חח לפחות בידרת אותי ;))

McFly rullz

New member
אווווווווווופפפפססיייי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לא שמתי לבב...^ ^ אזז תיקון טעותת דה בילד אוף פול קיי לא יודעת לרגע היה נדמה לי שככה כתוב לי בתיקייה...

shiraz cohen

New member
Throw It Away,Forget Yesterday...

We'll Make The Great Escape...
שיר השבוע של מקפליי: BCB ו-Forget All You Know. שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore-Misery Bussines. Paramore-Here We Go Again. Lifehouse-You And Me. [שיר מדהים!
] Fergie-Big Girls Don't Cry. התמכרתי! Green Day-Working Class Hero. Green Day-Basket Case. AAR-Kiss Yourself Goodbye. Boys Like Girls-The Great Escape Acousic. BLG-Thunder Acousic. BLG-Broken Man. Avril Lavigne-Innocence. Avril Lavigne-When You're Gone. Simple Plan-Untitled. 30STM-From Yesterday. 30STM-A Beautiful Lie. וכל האלבום של סינרגיה-מרגיש אחר. [אעאעא תקליט זהב!
] להקת / אלבום השבוע: חחח וואי... אממ... Paramore,BLG,ו-GD. קליפ השבוע: Paramore-Misery Bussines. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט-היי סקול מיוזיקל. תוכנית-כוכב נולד 5!
משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח- ח-ו-פ-ש!!! עיצבן-Nothing What-so-ever. [= ציטוט השבוע: חחחח היו מלא... "ח'2-כי נתקענו ביחד לשנתיים-אז קבלו ח"ח כלומר חופשת חודשיים."מהחולצה שלנו... ומלא דברים מצחיקים מהיום האחרון. מתנגן בראש / פלייליסט: Paramore-Here We Go Again. תמונת השבוע:

noy flat

New member
אני...

שיר השבוע של מקפליי: אין!!! כי היום באתי לשמוע את הדיסק ואת BW במיוחד ולא מצאתי אותו... =[ שיר השבוע לא של מקפליי: הרבה אבל במיוחד (אין לי כוח לאנגלית... תנסו להבין... אני בדיכאון!!) שי וויל בי לאבד-מארון5 ברייק אפרד הר הארט-גוד שארלוט להקת / אלבום השבוע: GC-האלבום החדש קליפ השבוע: שי וויל בי לאבד תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פגוש את ה... (לא הורים... משו עם פוקר... מי זוכר..) משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- הקטע עם הדיסק (סתכלו ב"שיר השבוע של מק...") הרס לי... שימח-לא מזמן פגשתי מישהי בצופים... מסתבר שהיא עשירה מוות... והלכתי לבית שלה שהוא מהמם!!!! באתי אליה 2 השבוע... נהנתי =]] ציטוט השבוע: מישהי אמרה משו ואני אמרתי "לא מיוחד במיוחד" מתנגן בראש / פלייליסט: דיס לאב-מארון 5 תמונת השבוע: אני במהירה

Charley XD

New member
אני ( קצת באיחור )...

חח לפני שאני טסה מפה אז ... שיר השבוע של מקפליי: Walk In The Sun שיר השבוע לא של מקפליי: Semisonic Secret Smile להקת / אלבום השבוע: XX קליפ השבוע: XX תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שר הטבעות... כולם... משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח אני טסה ..! והיה לי ממש כיף בשישי שבת בצפון
עיצבן ... שלומי המורה שלי למתמטיקה ... ציטוט השבוע: פיי.....לה ! ( עזבו סיפור ארוך ... ) מתנגן בראש / פלייליסט: Son Of Dork - Murdered in the mosh תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה ...

a little fairy

New member
באיחור...

שיר השבוע של מקפליי: you the one that i want שיר השבוע לא של מקפליי: you give me something להקת / אלבום השבוע: paramore קליפ השבוע: חרשתי על יוטוב על paramore
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קוראים לי ארל משהו שעיצבן / שימח השבוע: הביצפר שלי יש לי קורס קיץ בצרפתית ואנגלית
ציטוט השבוע: הייתי עם חברות שלי והיינו מסטולות מהתחת אז זה היה משו כזה אני: איזה מפגרות אתם חברה שלי: קראת לי מפגרת?? אני: לא, ראתי לך מפגרות
מתנגן בראש / פלייליסט: star girl תמונת השבוע: הגיטרה כי יפה שראיתי בחיים שלי!!!!!

M C F L Y 1

New member
M E ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: ככל מוושןן אין דה אושןן [ אין לי כוח לאנגליית
] שיר השבוע לא של מקפליי: איןן ^^ להקת / אלבום השבוע: ממקפללי
קליפ השבוע: לא ראיתתיי
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האו.ססיי [ ללממה נגממר ?!
] , מגרש ביתתי וגיבוריים # סרטט > " פתאוום 30 " ו"אני והמזל שלי " [ אף פעעם לא נמאס לי מההםם
] משהו שעיצבן / שימח השבוע: *עיצבן* - חפירות של חברה שלי על החבר החחבר החדשש שלהה
*שימחח* - חופפשש ! שבווע הבאא שופייננג :]] ציטוט השבוע: אני : אני חולללה .. חברה שליי : במהה ? אני : בשעעללתת .. XDDDD זה ההייה כל כך מצחיייקקק .. מתנגן בראש / פלייליסט: בבל וורפפ'
תמונת השבוע: אני בתגובבה מהיררה .. עייפה / עצלנית אמרתיי ?

למעלה