Mcוויקנד ^^

Sivan McFLY

New member
Me../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: hilary duff-stranger להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: כל הסרטונים שלהם ביוטיוב תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ההופעה בדיוידי החדש בוומבלי משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- התמונה החדשה של דני עם הקופה שלו, שימח- הדיוידי עם ההופעה בוומבלי ציטוט השבוע: אין... חחח מתנגן בראש / פלייליסט: Danny's Disco חח הקלטתי תמונת השבוע: נהיה לי חםםם
זהו!

T h a t G i r l

New member
ME ME ME:)

שיר השבוע של מקפליי: not alone TCFC lonely I'll Be Ok Just My Luck שיר השבוע לא של מקפליי: Lindsay Lohan - Edge Of Seventeen מרקש בויז בסזגנון מייקל ג'קסון
JT- What Goes Around Comes Arou i dont want to be 01-hilary_duff-stranger שלומי בראל - צילו של יום קיץ. The Used - On My Own להקת / אלבום השבוע: McFLY
קליפ השבוע: AAY תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי:) משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן-נשפך עלי שמן רותח ואני עם כוויות ברגליים=\ שימח-סיימתי תיכון:| ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט:TCFC תמונת השבוע:רקע שהכנתי של טום וג'יאוונה[אם אומרים ככה:|]

Simple Girl 182

New member
עונה נה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: friday night- ראיתי לילה במוזיאון שיר השבוע לא של מקפליי: לא שמעתי להקת / אלבום השבוע: - - קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לילה במוזיאון ושרק 3 [אני הולכת לראות היום] משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- מחר אני עוזבת את ניו יורק שימח- מחר אני נוסעת לטורונטו ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / פלייליסט: שייגעצ-אינטרקום תמונת השבוע: שום דבר לא עולה לי

Lex 1

New member
מממ.. לילה ובאמת שמשעמם לי... ../images/Emo3.gif

השבוע הזה באמת עבר מהר.. אני מרגישה שרק אתמול כתבתי את המקוויקנד הקודם.. חחח
שיר השבוע של מקפליי:
Danny - Silence Of The City קשה לי להעביר שבוע בלי זה.. Mr. Brightside (The Killers Cover) BW LJ Crazy Little Thing Called Love טרנסי באקוסטי (זה עם טוםםם)
שיר השבוע לא של מקפליי:
Busted - Let It Go Busted - Dawson's Geek Busted - When Day Turns Into Night Busted - Where Is The Love? (The Black Eyed Pease Cover) Daughtry - Breakdown Eminem Feat. Dido - Stan GC - Where Would We Be Now? Yellowcard - Don't You (Forget About Me) [Simple Minds Cover - The Breakfast Club OST]
להקת / אלבום השבוע:
McFly MCR Yellowcard SOD
קליפ השבוע:
MCR - Teenagers FOB - The Take Over, The Break's Over חחח קליפ מעולה!
דני, דאגי והארי שרים אל דיבו חחחחח מצחיקק!
תוכנית הטלווזיה של השבוע:
חברים אוף קורס! היום מרתון בביפ
מה קשור? יואו הם מצחיקים אותי כל פעם מחדש המערכונים והחיקויים פשוט מעולים! מה בנים רוצים, ראיתי בStar World
סרט השבוע:
5 ילדות יפות (קשה ועצוב במיוחד עם ג'וש הארטנט הכוסון) אממ עם ג'ימי פאלון ודרו ברימור לא זוכרת כרגע את השם ועם וויל פארל המלך לא זוכרת איך קוראים לזה בעברית אבל זה היה Kicking & Screaming אני חושבת..
משהו שעיצבן השבוע:
מתכונת בלשון..
ואני לא מצליחה להירשם לבגרויות מועדי ב'!!
משהו ששימח השבוע:
העדשות שלי סופסוף היו מוכנות ביום חמישיייי!
ציטוט השבוע:
Fuck you sister, Fuck your brother!..
יש המשך עם הוספה של קרובי משפחה נוספים... חחחח אל תנסו להבין
מתנגן בראש / פלייליסט:
Yellowcard - Don't You (Forget About Me) [Simple Minds Cover - The Breakfast Club OST] זה אחד השירים הטובים ביותר שאי פעם שמעתי! והסרט הוא סרט הנעורים הנצחי! אם לא ראיתם זה באמת חובה...
תמונת השבוע:
Chris Lowell
נמסתי..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהגרסא של באסטד לWITL

פשוט ענקית

sweet shir

New member
היה את זה בחתימה של מישהיXDDD

שהיא בקומונה אחת איתי חחחחחחחח

Lex 1

New member
חחח אני כל כך אוהבת כשהוא אומר את זה!!../images/Emo99.gif

m i c k e y 15

New member
איזה מצחיק כשהוא אומר את זההההההה!!

טבכלל מאט כשהוא שר הוא אומר כזה.. סינמיהה
איזה מצחיק! אין אני אוהבת לשמוע את השיר הזה..מצחיק אותי כל הזמן

sweet shir

New member
אני עייפה. |פיהוק|

שיר השבוע של מקפליי: אין. שיר השבוע לא של מקפליי: Umbrella - Rihanna השירים של המסיבת סיום. להקת / אלבום השבוע: המ, אנלא חושבת שיש. X: פשוט היה לי ממש לחוץ השבוע ולא שמעתי כלום. קליפ השבוע: לא ראיתי~ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הכי גאים שיש.
המ, גאווה ודעה קדומה היה חמוד גםP: משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח: מסיבת סיום:) עיצב: לעזוב את ביצפר >>: ציטוט השבוע: הנושא של המסיבת סיום היה טלויזיה.. חח אז עשו אצלנו את ארץ נהדרת ובנות הבלוג. שיפי: "מחזור י"ז מחזור מקסים, מחזור י"ז מחזור מדהים. מחזור י"ז יודע להנות.. מחזור י"ז, מחזור... קצוות! ועכשיו פזמון: נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה. כפול 2."
מתנגן בראש / פלייליסט: הגרסא של "לאן שלא תלכי" -> "לאן שלא תלכו". (מסיבת סיום~) תמונת השבוע:

lilosh1212

New member
weekend

שיר השבוע של מקפליי: Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - Misery Business להקת / אלבום השבוע: מיי כמיקל רומאנס קליפ השבוע: my chemical romance-teenagers תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ואייי הרבה.... כל מה שביס סטארס 1 2 3 משהו שעיצבן / שימח השבוע: כמובן החופשששששששששש ציטוט השבוע: לא זוכרת..... מתנגן בראש / פלייליסט: when you gone אבריל תמונת השבוע:-> כי טום נעשה כל כך שווה

The Psycho Girl

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: no worries, Transylvania,Dont Stop Me Now שיר השבוע לא של מקפליי: כל הדיסק של Guns'n'Roses-Appetite for destruction להקת / אלבום השבוע: מקפליי ! =] קליפ השבוע: Linkin Park- What I've Done תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גיי לנו , ויל וגרייס משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח - הסתיימו הלימודים עיצבן - יש לי תיגבורים ועוד בגרויות לעשות =/ ציטוט השבוע: אני כבר לא זוכרת נמחק לי המוח מאתמול מתנגן בראש / פלייליסט: mcr -I'm Not Okay תמונת השבוע:

Mcfly maniacs

New member
סופשבוע!!!!!!

שיר השבוע של מקפליי: rottf,iwhy,igy,please please ועוד כמה.... שיר השבוע לא של מקפליי: אהממ kelly clarkson-never agin התמכרות קשה לשיר הזה! להקת / אלבום השבוע: מקפליי,ובאסטד... קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים.... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:אהמ ראיתי הארי פוטר 4,והאנה מונטנה.... משהו שעיצבן / שימח השבוע:חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע:_____ מתנגן בראש / פלייליסט:אהמ...קליפ של אווסנס[ככה כותבים את זה?] שיש ב אמטיוי עכשיו... תמונת השבוע:
דנוששש

lotem levi

New member
סופשבוע נעים :)

שיר השבוע של מקפליי: - שיר השבוע לא של מקפליי: sum 41- pieces GC- little things להקת / אלבום השבוע: GC- good charlotte קליפ השבוע: sum 41- pieces תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי- גו ברוק! גו פייטון! תמות דרק! משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- התחיל החופששש ציטוט השבוע: - מתנגן בראש / פלייליסט: you all everybody- driveshaft (אבודים- צ'ארלי..חח..בדיוק ראיתי אבודים אז השיר נתקע לי בראש) תמונת השבוע:
כבר הרבה זמן שלא שמתי תמונה שלו כתמונת השבוע.

lotem levi

New member
driveshaft

הלהקה שלו מאבודים...שהוא היה הבאסיסט ... מהפלאשבקים שלו..עם ליאם..אח שלו.. YOU ALL EVERYBODY!!

למעלה