Mcוויקנד ^^

MyTearsDontFall

New member
Mcוויקנד ^^

אחרי שנים שלא פתחתי הרגע הגיע. D: שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

butbut

New member
אני << הגעתי למסקנה שטום הוא חתיכוס=]

שיר השבוע של מקפליי: mcfly-lonely שיר השבוע לא של מקפליי: לא היה כזה=]
להקת / אלבום השבוע:מקפלי^^ [כרגיל
] משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-אני לומדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שימח-פגשתי חבר'ה חמודים^^ ציטוט השבוע: המורה-"ניר,תגיד לי איפה הגרעין?"[היא מדברת על לשון,אז הגרעין הוא מאיפה ששואלים תשאלה בשביל "לוואי"] ניר-"עזבי אותי את והגרעינים שלך,אני לא מבין בגרעינים". *כול הכיתה מתפוצצת*
מתנגן בראש / פלייליסט:avril_lavigne-hot תמונת השבוע:אוי יא בייבי=]

קרן20000

New member
:-זה נראה כאילו יש משו מוזר ברגל שלו X: אבל..

הוא עדיין מאמי

YuvalJones

New member
D=

שיר השבוע של מקפליי: Easy Way Out שיר השבוע לא של מקפליי: Monsoon - Tokio Hotel תקוע לי בראש כבר כמה ימים נכבדים. להקת / אלבום השבוע: החתיכוס, כרגיל. קליפ השבוע: -- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האלופה, ושרק 3 :) מצחיק אבל קצר. משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- אין לי גרוש! שימח- נוסעת היום לאמורי, וקניתי שתי ואנס כוסיוט. ציטוט השבוע:-- מתנגן בראש / פלייליסט: "זה הרגע לאהוב זה הרגע!, זה הזמן שבו סביבך הכל פור[יי]ח" ^,^ אני יותר מדי בוואלה. תמונת השבוע:

מאיושSP

New member
Monsoon - Tokio Hotel ../images/Emo99.gif

איזה מתווווווקי הוא!!אני נמסהההה גאד.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo218.gifאיזה מתוק דני../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

גמלי תקוע מוסנון כמה ימים טובים

קרן20000

New member
../images/Emo24.gifטאם טאם טאאאאאאאאאאאם

שיר השבוע של מקפליי:
Just My luck
Please Please I wanna Hold You
Trany
שיר השבוע לא של מקפליי: The river-Good Charlotte Crule to be kind- Letters t cleo I want you to want me- Letters to cleo I cant take my eye's off of you- 10 things i hate about you From Yesterday- 30 seconds to mars להקת / אלבום השבוע: Letters to cleo
קליפ השבוע: The river the chimical brothers my chimical romance תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: One tree hill
משהו שעיצבן / שימח השבוע: בונים אצלנו מרגש לסקייטרים יאי :)
עיצבן אותי: כשידיד שלי לשעבר התחיל להשפיע לרעה על חברה הכי טובה שלי. :( ציטוט השבוע: its not the size of you coat..its the motion in the ocean..
מתנגן בראש / פלייליסט: Memory lane בסטריאו חחחחחחח ..סוו מאצ' הד צ'איינג'''''.............. תמונת השבוע: טומי וג'יו.....איזה חמודים :)

Lex 1

New member
עד כמה שקשה לי להגיד את זה..

זה נכון! הם כל כך חמודים ביחד..!! והעיקר שטומי מאושר
OMFG אני בדיוק שומעת ממורי ליין! קריפי

למעלה