Mcוויקנד ^^

MCוויקנד!!!!!

שיר השבוע של מקפליי: Just My Luck, All About You,Please Please,Friday Night,Baby's Coming Back שיר השבוע לא של מקפליי: Sin With Sebastian - Shut Up And Sleep With Me Martin Solveig - Rejection the used-Noise And Kisses,Sound Effects And Overdramatics 3 doors down-By My Side,Down Poison Offspring - Why Don't You Get A Job Blink 182- Dammit ,Always ,Feeling This Relient K - Faking My Own Suicide להקת / אלבום השבוע: 3 DOORS DOWN -"The Better Life" קליפ השבוע: http://video.google.com/videoplay?docid=2077238146213386585&q=rejection&total=2283&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 קורע אותי הקליפ הזה ,לא יודעת למה... http://video.google.com/videoplay?docid=-3163219729145877197&q=offspring+why+dont+you&total=314&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=2 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:הגמר של פרויקט מסלול!!!! לילה במוזיאון(סרט חמוד!!!) משהו שעיצבן / שימח השבוע:אמממ לא היה שם דבר מיוחד,בחורה אני שונאת הזמינה אותי למסיבה שלה שזה היה קצת מוזר.. ואבא שלי הפך אותי למזכירה שלו (בתשלום כמובן) עד שאני אמצע משהו (זה אחרי שאיימתי בהתאבדות אם אני לא אמצא עבודה בקרוב) -זה די חרא ומשעמם וכל היום אני רק שולחת פקסים ועונה פעם בשעתיים לטלפון... והנורא מכל-מיוז ביטלו את ההופעה בארץ!!!רציתי למות!!! ציטוט השבוע:חברה"אהה אז מצאת עבודה בסוף!!" אני"זה במשרד של אבא שלי,זה לא ממש עבודה.." חברה"אבל בכל זאת !" אני"כן ,נראה לי...למרות שזה קצת מבאס שהוא הציע לי עבודה רק אחרי שאיימתי לקפוץ מתחת למכונית נוסעת..." חברה"אוי אז היית אומרת שאת במצב רגיש ושפשוט יתן לך את הכסף בלי לעבוד!" אני"חשבתי על זה אבל הייתי צריכה להראות לו שאני יציבה ולא מעורערת נפשית כדי שלא יבזבז את כל הכסף על טיפול פסיכולוגי.." חברה"אני ממש בכיינת -אפילו בכיתי במלך האריות!" אני"טוב מלך האריות זה מרגש...אני בכיתי בגופי הסרט!!! ילדים זה חרא -קשירת חצוצרות דחוף!!! מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:דני כל כך מתוק פה!!ה פשוט עשה לי טוב התמונה הזאת!!!

חיחי, ראיתי את דני בתמונה ואת יודעת מה חשבתי?

איך מתאימה לו כאפה שתסדר לו את החיוך הזה XDDD הוא פשוט צוחק יותר מדי P: והצחוק שלו מפחיד אותי XDDDDDDDD

L D N

New member
../images/Emo15.gif Wipe that smile off your fucking face

Wipe that smile off your face (Then I say to you) To be despised To be loved To be dreamt of To be sought On the inside I don't care Right in the middle I'm right in the middle To be despised To be loved To be dreamt of To be sought On the inside I don't care Be my unholy My one and my lonely [וואן אנד אונלי - טימבאלאנד + פוב] שיר השבוע של מקפליי: BCB שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - Misery Business Lily Allen + Mark Ronson - Oh My God Lily Allen - Smile [גאד כמה חרשתי על זה!] Alex Gaudino Feat. Crystal Waters - Destination Calabria FOB & Timbaland - One & Only
Rihanna + Justine Timberlake - Rehab השיר החדש של ג'יימס בורן שבינתיים קוראים לו new song
sean Paul - get busy להקת / אלבום השבוע: לילי אלן! קליפ השבוע: Mark Ronson + Lily Allen - Oh My God תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אלפא דוג [לא משו ><] משהו שעיצבן / שימח השבוע: חברה טוב שלי עזבה לחודש לארה"ב ואני לא יראה אותה עד שאני יחזור שזה ב-17 לאוגוסט! אהה ויצא הקליפ החדש של לילי
ציטוט השבוע: "את הולכת לצוד!" [זה מה שחברה שלי אמרה שאני יעשה במחנה. (לצוד בנים XD)] אוקיי חברה שלי שעזבה לחודש לארה"ב גרה בבניין כזה שמתחתייו יש כזאת רחבה נחמדה. התנחלו שם ד'ניקית וה'ניקים והם צרחו והדליקו שם את הממטרות אז החברה שלי זרקה עליהם קרח [כמה בוגר] ואז אני באתי אליה והלכנו להסתובב והם זיהו אותה ואז ילד אחד: "יו כואבת לי היד בגלל הקרח שלך" אני: "כנראה שהגיע לך." [אני לא הייתי שם שהיא זרקה עליהם את הקרח] אוי ולבשתי חולצה כזאת מגניבה מטופשופ ואני כזה "יו זה לילי אלן לוק!" D: מתנגן בראש / פלייליסט: טימבלנד + פוב - One & Only תמונת השבוע:

Lex 1

New member
One & Only../images/Emo99.gifגם לי הייתה תקופת חרישה

מטורפת על השיר הזה! הוא כל כך טוב!
בהתחלה לא האמנתי שגיליתי שזה טימבלנד עם פוב, לא הבנתי מה הקשר ביניהם... חחח אבל מזל שהיה!
וגם את התמונה אהבתי..
אוקיי די אני משועממת הגיע הזמן לפרוש

עונה!

שיר השבוע של מקפליי: I'v got you שיר השבוע לא של מקפליי: shut up להקת / אלבום השבוע: the all wishers קליפ השבוע: please please תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ג'אסט מיי לאק משהו שעיצבן / שימח השבוע: נועה תמיד בראש הרשימה ציטוט השבוע:If life giv yo lemones mke a lemonde בקיצור יש לי שגיאות חחח מתנגן בראש / פלייליסט: better then me תמונת השבוע: אין לי כוח P:

אהההההה

מה קרה לציטוט? זה נראה כאילו אני עילגת או משהו!!~!~!@!@#!#@$ הנה האמיתי: When life give you lemons, make lemonade!

butbut

New member
חח ידיד שלי פעם אמר לי את זה כשנכשלתי במשהו=]

זה משפט קורע כש/הוא בא בזמן הנכון שזה>>התחרפנות=]

The Psycho Girl

New member
../images/Emo207.gif תצביעו פה למקפליי !

http://www.jabramusic.com/ הם מקום שלישי בנתיים שזה ממש מכובד תצביעו ! ותגידו לחברים שלכם גם להצביע כמו שאני עשיתי

עונה בדיליי, כי רק עכשיו חזרתי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: All About You Baby's Coming Back (Dougie's Version) Don't Know Why Don't Stop Me Now Friday Night I'll Be Ok (Dougie's Version) Ultraviolet (השבוע זה לא כלכך הרבה כמו בדר"כ
) שיר השבוע לא של מקפליי: MCR - Teenagers MCR - I Don't Love You GC - The River GC - All Black GC - Day That I Die GC - I Just Wanna Live GC - Keep Your Hands Off My Girl FOB - The Take Over, The Break's Over Justin Timberlake - Lovestoned Rihanna feat. Jay Z - Umbrella RHCP - Californication נוסטלגיההה
להקת / אלבום השבוע: GC [ פתאום נדבקתי אליהם
] MCR McFly- Wonderland קליפ השבוע: אעע לאדעת.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שרק 3
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- שומדבר P: שימח- נסעתי לאילת עם חברות והיה כ"כ כייףףף! ♥ ציטוט השבוע: יש מלא ציטוטים מאילת, אבל לא תבינו 'תן יודעות XD
מתנגן בראש / פלייליסט: Teenagers של MCR תמונת השבוע:
(לכבוד המראה החדש של הארי) הארי, טום ודני D:

butbut

New member
גאש כאן המראה החדש של הארי נראה מוזר ><

ודני..מה קרה לו? הוא נראה כמו ליצן ..חחח

למעלה