McWeeKenD

Little McMickey

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo134.gifGIGAWATTS 1.21 ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo59.gifכנסו

מצעד הלהיטים של מקפליי:
SMILE
GOING THROUGH THE MOTIONS
NOT ALONE- ב-DVD מושן
PLEASE PLEASE
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Escape The Fate - The Flood
כןכן... התמכרתי...
A Day to Remember - Monument
Yellowcard - Grey
אבריל לווין - losing grip
Paramore - Fences
Paramore - Brighter
Comiccon Vs. Offer Nissim Feat. Maya - Luvstruck For First Time
The Rapture - No Sex for Ben
Tito ''El Bambino'' Feat. Randy - Siente El Boom
Kate Ryan - Ella, Ella 'La
Ne-Yo - Closer
Rio - Shine On
Aaliyah - Don't Know What To Tell Ya
Unk - Walk It Out
You Me At Six - Save It For The Bedroom
Alexisonfire - This Could Be Anywhere in The World
Puddle of Mudd - Control
Nickelback - Feelin' Way To Damn Good
Go Audio - Made Up Stories- עאעאעאעאעאע
Chris Brown - Forever
הלהקה המגניבה של השבוע:
Escape the fate a day to remember
אלבום שחרשתן עליו:
מקפליי מושןןןן
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בחזרה לעתיד 1+2
אקס מן
החתונה של החבר שלי
לחטוף את ליבי
סמולוויל
טום וולינג כזה חמוד כשהוא בוכה
משהו ששימח:
לראות את ה-DVD של מושן השיחות עם סיוון
קרועהההההה ביצ'יות בע"מ
ציטוטיה:
יש מללללללא
אני וסיוון ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: עוד יותר גרוע מי מקבל כחול בזרת?? XDD|חח| ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: רק את רק את|חח| ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: =U [פרצוף שאני וסיוון החלטנו לקרוא לו אוליביה
]
><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: אוליביהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: שאוליביה תקבל כחול בזרת|XD| ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: XDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: כחול בכל הגוף שתקבל ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: ב~כל~ הגוף][ ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: כאילו נתקע לה משהו בגרון ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: גוף ][* ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: אחח הייתי רוצה להיות מלצרית במסעדה שהיא תבוא לאכול בה לעשות לה ככה... איך אני אקרא לזה.. "מנת מיקמיקידה" שזה תהיה "מנת השבוע" מומלץ... בתוספת חריף במיוחד.. ומשהו שיכול לגרום ל... דברים|חח| ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: ואז שתקיא הכל על דניD= ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: כה ואז הוא יגיד לה "נסטי גירל!! ט'אטס וואט יו אר!! גאט האווי פרום מי!" ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: XD חהחה ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Backstreet Boys - As Long As You Love Me
המלצת השבוע:
כל הסרטים והסדרות הנ"ל
התמונה הכי חמה:
יש כמה@$!%#%&@!$@$
תראו את המבט הזה!!!! מ ש ג ע

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif המשך ציטוטיידה../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

אין אני חולה על השיחות שלי עם סיוון בשעות הלילה המאוחרות
-זה קרה כשסיון שמעה את השיר SMILE: ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: סמייל סמייל סמיייל ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: |מזמר| ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: ~שמחה~ ~שמחה~ ~שמחה~ ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: השיר הזה כל כך שמחחחחח וכיפי! שבא לי להתחיל לרקוד ברחובות ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח
™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: השורה של טום ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: יו דונט האב טו בי סקיני ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: זה מזה אכזרי XDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: חחחחח למה?? ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: לא ושל דני ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: so if you aint good looking ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: לודעת
><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: זה כזה ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: אז מה אם את שמנה
><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: אז מה אם את מכוערת
><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: אבל זה מעודד שמעי
™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: הרגת אותי|חח| "אז מה אם את מכוערת"
><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: נו כי זה ככה! ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: ומה מעודד ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: זה לא עודד|XD|אות(B) כשהרגשתי שמנה ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: XDDDDDDDDDDDD ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: אני מדמיינת את זה
במבטא כזה ערסי... ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: אזמה אם את מכוערת כפרעלייך העיקר לחייך! ><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת:
><ואנסי ואנס אהובתי 3> אומר/ת: *מסובב תיד כמו ערס עם כל הצמידים ו(B)טבעות* ™ (B)Bitch slap Mickey אומר/ת: *XD*DDDDD
------------ END

m o r 1 0 2

New member
הרגתן אותי פה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אתן שני סטלות
XDDDDDDDDDD חח סיוון הרגת אותי"אזמה אם את מכוערת כפרעלייך העיקר לחייך!" XDDDDDD וגם עם סמיילי אוליביה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתמונה 2../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

ותודה לסיוון...
גאד כמה שהם נראים סקסים בתמונה הזו XDD למי שלא הבין זה יענו דני וטום...
גאאאאש

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifאיזה חמודים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אחחח איך אני אוהבת גירסאות מצויירות שלהם
במיוחד אנימות <:

m o r 1 0 2

New member
איזה פושים../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חח מילה שחברה שלי המציאה על דאגי ודניXDD LOL^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתמונה 3../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

"Burn the bridges baby, burning bridges, makin' wishes"
ג'ושששששששש
YMAS

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDD הציטוטים ../images/Emo6.gif

התמונה של פלונס
יש לך קישור לעוד תמונות כאלה? ^^" Kate Ryan - Ella, Ella 'La חחחח גם את התמכרת? את יכולה להעלות לי בבקשה את Yellowcard - Grey?

Maddie

New member
מקוויקנד :)../images/Emo118.gif

שיר השבוע של מקפליי
Do ya
שיר השבוע לא של מקפליי
Silverstein-True romance Flyleaf-All around me Limp bizkit-Behind blue eyes Silverstein-Call it karma acoustic Silverstein-Here today gone tomorrow
אומן/ית/להקת השבוע
Silverstein
אלבום השבוע
Silverstein-Arrivals and departures
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סקינס
[מקסיייייי סייייייד
] מגרש ביתי המפץ הגדול רק נערה מחשבות פליליות
סרט השבוע
יומנה של ברידג'ט ג'ונס סטפ אפ 2 אני והמזל שלי
ג'ון טאקר חייב למות תחטפי את ליבי
עיצבן השבוע
חברה שלי נסעה לחיפה בלעדיי ועוד עם ילדה שהיא מתעבת ויצא לי חצ'קון בשפה וכולם חושבים שזה הרפס
העציב השבוע
לחזור לבצפר - מחר מבחן במתמטיקה!
שימח השבוע
אמממ...ישנתי המון D:
ציטוט השבוע
*בשיעור אלקטרוניקה דיברנו על דיסקים קשיחים* גיא:"לאבא שלי יש 4 דיסקים קשישים!אההה קשיחים!" -- אותו שיעור מיתר:"בואנה איזה הומו האסי עזר הזה.אתם יודעים שהוא תימני? כל התימנים הומואים!" *מיתר תימני - אנא לא להעלב הכל נאמר בהומור* מיתר:"הנה קחי דוגמאות, יזהר כהן, גיל חובב, אסי עזר..." גיא:"מיתר" מיתר:"סתום" גיא:"מאיפה הבאת שאסי עזר תימני?!" מיתר:"הוא תימני!!" אני:"למה?! כי הוא הומו?!" דיברנו על איך מקבלים זרם חשמלי מסוללה גיא:"אז לאיפה אני דוחף את האצבעות?" אייל:"O_O תלוי למי" המורה:"אתה לא דוחף את האצבעות!" גיא:"אבל היפוטתית! אני רוצה לדחוף אותן, לאן אני דוחף את האצבעות?" המורה:"לשום מקום!" מיתר:"כי הן גדולות מידי" המורה:"לא! כי אתה לא דוחף את האצבעות לבפנים!" -ככה במשך 10 דקות-
אני:"זה בסדר, הכל יהיה טוב" ניקיטה:"אני חושש שלא
" *מסתכל על אייל*
מתנגן בראש/בפלייליסט
נוסחאות במתמטיקה
המלצת השבוע
שומרת אחותי-ג'ודי פיקו
אחד הספרים! בכיתי כמו תינוקת
התמונה הכי חמה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחח כולן התמכרו ל-Behind blue eyes

מחדש בגלל דאגי. XDDD אהבתי את הציטוטים

Maddie

New member
האמת, שזה חזר בגלל דאגי../images/Emo118.gif

הייתי מכורה לשיר הזה מלפני מלאאאאאאאאא זמן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה מה שאמרתי.. גמני ככה../images/Emo3.gif

just orr

New member
יו אמא שלי קוראת עכשיו את "שומרת אחותי"

ואני אמורה לקרוא אחריה. אבל היא אומרת שזה ממש קשה :/ ותגידי תודה, לי ~באמת~ יש הרפס ><

למעלה