McWeeKenD

הסופשבוע שלי D:

שיר השבוע של מקפליי
אמממ ROTTF
שיר השבוע לא של מקפליי
אין
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
לא יודעת
קליפ השבוע
אין
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
לא זוכרת
סרט השבוע
אין
עיצבן השבוע
שכואבות לי השיניים כי הייתי אצל האורתודנט
העציב השבוע
שחוזרים לבצפר
שימח השבוע
ציטוט השבוע
טווארק?
חח סתם.. אממ תתנהגי את עצמך
שיהיה
מתנגן בראש/בפלייליסט
ROTTF
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
אני בתגובה מהירה
סופשבוע נעים

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifאבל אני לא מבינה..כאילו

חח כשעושים תגובה מהירה,אפשר אחרי זה לעשות לחלון הוספת תגובה,להוסיף תמונה והכל נשמר לא?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo47.gifParawhore FOR LIFE../images/Emo90.gif../images/Emo152.gif

שיר השבוע של מקפליי: Lies
שיר השבוע לא של מקפליי: Relienk K – Be My Escape
3333333> Paramore ~ Misery Business, Emergency [Crab Mix] , Decode
PCD – When I Grow Up, Whatcha Think About That
Kimberly Wyatt (Doll Domination Bonus) – Don't Wanna Fall In Love *__* Escape The Fate – The Flood, Harder Than You Know, Something, This War Is Ours, Situations Breaking Benjamin – The Diary Of Jane [acoustic] Elliot Minor – The Liar Is You Bring Me The Horizon – Chelsea Smile Britney Spears - Womanizar Silverstain – Smile In Your Sleep, Always and Never Story Of The Year - Terrified Alex Gaudino - Destination Calabria Matt Willis - Crash לירון לב – נבראתי לך
שירי מימון- אהבה קטנה, לאן שלא תלכי אההה וגם היה את הנני כאן של הראל סקעת XDDDDDDDDDDDDDDDDDD נו אז גיליתי את הישראלית שלי באייטונס
אומן/ית/להקת השבוע:פראמור, רליינט קיי, פוסיקט דולז.
אלבום השבוע: Doll Domination
RIOT!
קליפ השבוע:
Paramore - Misery Business
Paramore - Emergency
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: על טבעי
סרט השבוע: טרויה [!!!!!!!]
עיצבן השבוע
:
בצפר
העציב השבוע
:
בצפר
שימח השבוע
:
לא היה משו מיוחד ><
ציטוט השבוע: נמנמנמ.... כשאני ומיקי דיברנו התבכיינו שדני צריך לחזור לתקופת השלמות שלו [וונדרלנד דה
] ==> Do like Marty McFly and go back in time! סתם שיעשע אותי
וכל השאר אצל מיקי
מתנגן בראש/בפלייליסט:
Relienk K – Be My Escape [acoustic]
Britney Spears - Womanizar
Paramore – Emergency LIVE. ג'ווווווווש 8DDDD
המלצת השבוע: אל תאכלו הרבה שניצלים
התמונה הכי חמה: היילי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo47.gifתמונה 2 ../images/Emo152.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טריו

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo47.gifתמונה 3 ../images/Emo152.gif

ג'ווווווווווווש 8DDDDDDDDDDDDDD שמשומה עושה לי דז'ה וו פה לאנריקה איגלסיאס OO'

just orr

New member
תודהתודהתודה! ../images/Emo24.gif

וואי שיר יפה. רק לחשוב עליו בהקשר של הסרט...

sweet shir

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo100.gif I wrote a song for you, and all

the things you do And it was called yellow
שיר השבוע של מקפליי: לא חושבת שהיה משהו ספציפי.
שיר השבוע לא של מקפליי: Heartbeat - Stereo Skyline שיר כ"כ כ"כ כ"כ חמוד!!
Bundy - Animal Alpha ליאן, זה הכל בגללך!! ובגלל חן ואליאן%##@ לכו זדיינוXD Brighter Than Sunshine - Aqualung Mad World - Gary Jules Angels On The Moon - Thriving Ivory I Don't Care - Fall Out Boy
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: אחים ואחיות
, האח הגדול (תולי חתלתולי!
), טופ מודל, גריק ובטי.
סרט השבוע: היום יהיה HSM3 ^_^
עיצבן השבוע: משפחה וביתספר.
העציב השבוע: אנלא מוצאת חיקוי אג נמוך! ואם אנלא אמצא אני אקנה מקורי וזה באסה לקנות נעליים ב600 שקל. >:
שימח השבוע: הייתי בת"א+סוכותD:
ציטוט השבוע: Shir. ; says (00:19): חחחחח לא Shir. ; says (00:20): כאילו כן Shir. ; says (00:20): אבל הכוונה שלא לזה התכוונתיXD Shir. ; says (00:20): מאוד ברור XDDDD 2 גרסאות לשיר של ברני שקרעו אותי מצחוק. XD 1) "בארני הוא קונדום סגול והוא נכנס בתחת ילדות קטנות גדולות הוא מזיין ביחד בארני מזדיין בכיף עם כל יצור וקקי למשל כשהוא עייף הוא מזיין את שבי כל היום הוא רק עומד ומדבר כמו הומו וכשהוא נהיה צרוד אז הוא הופך לטומבוי בארני הומו קוקסינל הוא מכוער וטמבל כל היום הוא מנרגל ובסך-הכל הוא זבל!" 2) "ברני הוא חציל קלוי,והוא הבן של בלה מזיין הוא בחורות יותר מבני סלע הומו,לסבית פדופיל הוא יקבל בנחת וכשהם יצאו משם יכאב להם התחת ברני הוא מין סקסולוג ויש לו גם שדיים הוא זיין את העולם והיקום בינתיים כל החברים שלו הזריקו כבר סמים הם מוכנים עם הקונדום כי יש לו עיניינים." על יובל המבולבל ב-'איןציקלופדיה'~ "הוא החביא מסרים סודיים בקלטות שלו. לדוגמא, בשיר "אז מה?" יש צליל מיוחד שרק תינוקות שומעים והוא אומר "אתם סוגדים לי, מעריצים אותי, וקונים כל קלטת שלי.". בנוסף, אם תשמעו את אחד השירים הפוך תשמעו בבירור "Paul is dead"." Shir. ; says (18:07): שמעתי עכשיו מהחלון ילדה בת איזה 3 צועקת שעה: "אמא אמא אמא אמא אמא אמא אמא". Shir. ; says (18:07): קדחה בשכל Shir. ; says (18:07): ואז אמא שלה כזה: "מה??" והילדה: "אמא! את נראית רע!" Shir. ; says (18:07): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ עדי אשכנזי על ''חבר'ה'': "בהיסטוריה קרו הרבה דברים בגלל שלאנשים לא היו חבר'ה. למשל, 'אל קעיידה'. במקרה שלהם מה שחיבר ביניהם היה ג'יהאד ורצח המוני. כל אחד והקטע שלו." מ-"האחות הקטנה", על חתול~ א': "יותר שעיר מאיתי." ב': "ויותר כריזמטי מצבר!"
מתנגן בראש/בפלייליסט: Beautiful Love - The Afters Yellow - Coldplay ובתכלס זה פלייליסט שחוזר על עצמו ביחד עם שירי השבוע ועוד כמה, אז איןלי כוח לכתוב. ^^"
התמונה הכי חמה: חמודייי פושפוש3>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח לכי תזדייני עם ברני%@#%

בסוף עוד נטע תשמע XDDDD

XDDD

אני מדמינת עכשיו את נטע שרה "שט יור פייסף שט יור, שט, שט, שט יור פייס אפ" XDDD ~מתה~

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נטע לא שרה, נטע ממלמלתXD

עכשיו לדמיין אותה ממלמלת בחוסר קצב לצלילי "שט יור פייס" זה מצחיק XDDDDDD

למעלה