McWeekend

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif XDDDDD

מה היית עושה בלעדיי החפירות שלי?

OneStepCloser

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo54.gifאתמול רבתי עם גיורא

הילד של שכן. הוא אמר שיש אנשים על הירח, ואני אמרתי שאין. האאאי, איזה זיכרונות.
שיר השבוע של מקפליי
ת'אמת לא שמעתי מוזיקה השבוע.
קליפ השבוע
כל מיני ביוטוב. D: תמיד כיף לראות סירטונים של SMPfilms: http://www.youtube.com/user/smpfilms ושל אנדרו ברוונר: http://www.youtube.com/user/andrewbravener?blend=1&ob=4
תוכנית השבוע
כל הרגילים שלי: house, bones, supernatural, vampire diaries, csi:ny, the mentalist וכו'. XD
סרט השבוע
ברידג'ט ג'ונס אחד ושתיים D:
משהו שעיצבן
כלום :)
שימח השבוע
ה"תעודת" מחצית סמסטר שלי מספקת ביותר. מתמטיקה 98, עסקים 93, קומ. טק. 87 ואנגלית 75.
ממוצע 88, מה שאומר שאני על הHonour Roll. :) אבא שלי הסכים לקנות לי ולאח שלי מצלמת וידיאו HD לכריסמס. ואנחנו הולכים לראות כמה מצלמות ביום ראשון. D:
עיצב השבוע
מת'יו שפארד.
ציטוט השבוע
וואו, כל כך הרבה מהספר The Meaning of Matthew אבל אני לא אכתוב. אולי בעתיד. XD
תמונת השבוע

OneStepCloser

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo54.gifזה תמיד מצחיק אותי../images/Emo6.gif

אעאעאעאע, אני שוב אובססיבית. ><

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקווקינד D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
not alone
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
bon jovi - always bon jovi - it's my life guns n' roses - november rain guns n' roses - I.R.S
הלהקה המגניבה של השבוע:
גאנז, בון ג'ובי D:
קליפ שעשה לכן את זה:
november rain
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אחים ואחיות
הג"ש
חברים על טבעי D: וויל וגרייס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מתמטיקה
אני לאדעת מה אני שונאת יותר, את המורה הכלבה, או את המקצוע עצמו >.<"
משהו ששימח:
ששמו את העונה ה-5 של וויל וגרייס בויאודי
משהו שהעציב:
כל מיני >.>
ציטוטיה:
האמ אני לא זוכרת |: אבל הייתי אצל יובל, ועוד ילדה הייתה שם. והילדה היא חצי רוסיה (משו כזה.XD). אז יובל כזה: "נוה את רוסיה? ספסיווה?" הרגה אותי.XDDDDDD ~לא משנה.~
מתנגן בראש / בפלייליסט:
bon jovi - it's my life
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo44.gifMcWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
שמעתי המון שירים,אבל הכי נהניתי לשמוע את Lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Mika-We Are Golden!Lolipop Red Hot Chili Peppers-Blood Sugar Sex Magik And By The Way(Album) Madness-House Of Fun,Shut Up
הלהקה המגניבה של השבוע:
Mika Madness Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
נאדה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
נאדה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הבן זונה הזה מקן גיל עמל. הייתי בסמינר הכנה בגלל שאני טסה לופלין עוד 20 יום(ווהו) והיו שם עוד מחוזות,וישנו באולם ספורט עם קן גיל עמל והיה ילד אידיוט שב1 בלילה(השעה הכי מוקדמת שיכולנו לישון בה כשקמים בשש וחצי.בניזונותכוסומו) החמור הזה החליט להדליק את האורות בכל האולם למה?כי הוא צריך לצלם משהו א.לא שמעת על פאקינג פלאש?! ב.מי מצלם ב1 בלילה?זה לא יכול לחכות לבוקר?!
משהו ששימח:
הסמינר.כי היה כיף עם הקבוצה אפילו שהיה חופר קצת והרבה יותר מידי אינטנסיבי השיעור פסנתר
משהו שהעציב:
כלום
ציטוטיה:
ב8 זו השעה שבה אנחנו צריכים ללכת לאכול.בפעולה עדי:"מה השעה?" אני:"עשרים ל" ~אחרי כמה שניות,בעקבות רעב ושהזמן עובר לאט~ אני:"עשרים לאוכל!!!" אני:"אם ליידי גאגא הייתה נמצאת איתנו היה נמאס לה מעצמה" יש לי חברים ששומעים המון ליידי גאגא ושרים שירים שלה כל הזמן,ולפעמים זה ממש מעצבן.אבל הם הדביקו אותי החארות
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לכו למוזיאון בלוחמי הגטאות.
התמונה הכי חמה:
לגמרי הכי חמה.
תובנות ושיתופים א.הטייפ של תפוז(להלן-
)נראה כמו ינשוף,או שז רק אני?
ב.יום שלישי מחנה אומנויות ווהוווווווווווווווו

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifהיי! עצור הכל!!

מה לך ולקן גיל עמל? Oם ואני מקווה שאת מתכוונת לקן הנוע"ל בגיל עמל, הוד השרון..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן,אני מדברת על קן גיל עמל הוד"ש

בנוע"ל... מה לי ולקן גיל עמל? אני בנוער העובד והלומד(מחוז ירשלים קן מדיעין פאסטשיו אימפריה!),והיה לנו סמינר אוטובוס(האוטובוס שנהיה בפולין) והיינו עם מחוז שרון וצפון,וגם קן גיל עמל היו,וכמו שאמרתי איזה ילד טמבל מהקן הזה שישן איתנו באותו מקום החליט להדליק את האור כי הוא צריך לצלם משהו. מה לך ולקן גיל עמל?את חניכה שם?היית חניכה שם?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאני לא הכי קשורה לגילעמל אבל-

זה קצת די בעיר שלי OO [ואני הייתי בעברי בקן רמתיים] ויש לי חברות שם, מדריכות..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיית ברמתיים?!

באמת? יש סטיגמה על קן רמתיים שהם סנובים ולא נחמדים,אבל יש גם אנשים נחמדים,וכמובן שיש כאלה שהם באמת סנובים ולא נחמדים(אנילאאנקוטשמות) הם גם היו בסמינר,אחרי שכל שנה שעברה כל מי שבשכבה שלי מקן רמתיים לא יצא לאף מפעל ארציOם יש לך חברות מדריכות בגיל עמל או רמתיים?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifכולם~! פרשו כבר מרמתיים עוד לפניי

יש לי חברות בגילעמל אבל אני לא יודעת אם הן מדריכות שם..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן אבל אני בתנועה שנתיים

אז אני לא יודעת איך זה היה לפני. למה את פרשת מרמתיים?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifבעיקרון זה לא היה בגלל רמתיים-

פשוט עליתי לתיכון, וידעתי שלא יהיה לי זמן לזה, למרות שאני תמיד אחשיב את עצמי הנוערעובדניקית מרמתיים. אני כלכךךך מתגעגעת לזה!

sweet shir

New member
../images/Emo113.gif שובפעם מקוויקנד בדיליי חחח

זה מה שקורה שכל הזמן תוקעים לי מבחנים בימי ראשון ;; מצעד הלהיטים של מקפליי: לא משהו ספציפי.. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Damned If I Do Ya (Damned If I Don't) - All Time Low Good Girls Go Bad (Feat. Leighton Meester) - Cobra Starship Starstrukk (Feat. Katy Perry) - 3Oh!3 ןגם שמעתי את האלבום הקקי של אדם. הלהקה המגניבה של השבוע: - קליפ שעשה לכן את זה: הסרטון מסע לפולין שמגמת פרסום עשו!! עשו סרטון ממש אדיר. D: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ מכושפות, הכי גאים שיש
, האוס ובטי.
~ סטפ אפ. משהו שהכעיס אתכם השבוע: תקופת מבחנים זה איכס. משהו ששימח: קיבלתי 90 במבחן במתמטיקה, אני לא צריכה לעשות מועד ב'%#@% משהו שהעציב: להתכונן להיסטוריה וספרות חח וזה שמרוב שסיכמתי חומר בהיסטוריה לא יכולתי להזיז את היד. זה שלח לי גרורות של כאב לזרוע! בשביל להמשיך לסכם הייתי צריכה להשרות את האצבע במים חמים. XD ציטוטיה: "אתה לא טורף אדם, אתה מנצנץ כשנוגעת בך השמש, יש לך כוחות על טבעיים ואתה מתאהב בקלות. תודה בזה אדוארד, אתה לא ערפד, אתה פייה." ~פותחת שיחה~ *naf שיר. אומר/ת (20:50): *את בתזונה *naf שיר. אומר/ת (20:50): *אוי לא *naf שיר. אומר/ת (20:50): *לא את אורטל - בננה אדומה אומר/ת (20:50): *XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אורטל - בננה אדומה אומר/ת (20:50): *הרגת אותי עכשיו *naf שיר. אומר/ת (20:50): *באתי לכתוב לך היי וכתבתי את המילים של השיר בטעות XDDDDDDDDDDג (ניו יורק-רפיח של שייגעצ, אגב חח) ~מהקהילה של רעננה בפייסבוק. לא, לא עשיתי את זה! XD~ "אתה יודע שאתה רענני אם לפחות פעם אחת הלכת לבית של לאון ובוריס מהאח הגדול וחיפשת את השם שניידרובסקי במכתבים כי בתיבות לא היה כתוב ואז היית מצלצל באינטרקום ואמא שלהם הייתה אומרת לכם שתחזרו בערב כי הוא נסע לירושלים." ~מישהו מתחנף למורה~ תלמיד: "מה אתה מתחנף? אתה גם ככה מקבל 30!" המישהו: "32!" -ביולוגיה- המורה: "למה אני לא מרזה?" תלמיד א': "כי את לא עושה ספורט!" המורה: "לא, מה עוד?" תלמיד ב': "כי יש לך חילוף חומרים איטי בגלל הגיל!" המורה: "עוד מעט אני אבוא עם מקל לבית ספר!" המורה למת': "שימו את התיקים על הרצפה." תלמיד ~במנגינה של דורה~: "תיק גב תיק גב.." ~סימוסים בזמן חרישה להיסטוריה~ אני: "יש מצב שהיטלר היה ערפד?" אורטל: "00" אני לא חושבת" אני: "הוא חופר על טוהר הדם ומיזוג בין דם לדם.. וכמה שהדם חיוני. לכי תדעי חחחח" אורטל: "סג חתיכת מפגרת! חחח הרגת אותי!" מתנגן בראש / בפלייליסט: Shiver - Coldplay Ballad Of Paul K - McFly המלצת השבוע: תשחקו ביניב באתר של מאקו חחחחחחחחחחחחח ממכר החרא הזה. התמונה הכי חמה: ומלא תמונות מפולין כי קיבלנו ת'דיסק D: בכניסה למיידנק עם יענקלה המדריך המלך
כפרעליו.

sweet shir

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

עורבים במיידנק. היו מלאאא עורבים במחנות השמדה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואו הציטוטים קורעיםםם

תיק גב תיק גב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי

למעלה