McWeKeend

McWeKeend

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

Shir Jones

New member
McAmazingWkkend

היה אחד ה-שבועות...
שיר השבוע של מקפליי
ברוקולי נוט אלון סוריס נט גוד אינף דאון גוס אנטר וואן אונלי דה סטורנג סרווייב דו יה falling in love קורפטד
->חרישה רצינית!
שיר השבוע לא של מקפליי
אמממ HOT N COLD ביהינד בלו אייס דיסטרביה[רק בגלל ספיר] קונג פו פייטינג אאוט אין דה סטריט וווווממממממנננננייייייזזזזזררר!!!!!!!!
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי בריטני ספירס!
אלבום השבוע
ROTTF [כן,כן עדיין!] Radio:Active
קליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=00VEwTtD2N8
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
ארתור בובספוג פטיטו כמעט מלאכים שנות ה-70 שמש
סרט השבוע
23
סרט אחד החזקים!
עיצבן השבוע
הפרחות
העציב השבוע
אממ...שומדבר! :]
שימח השבוע
טיול שנתי,דודים שלי באים מחול היום בלילה! :]
"והיא תחת מעצר והיא תחת מעצר...והיא בחקירה משטרתית והיא בחקירה משטרתית"->אוקי עכשיו הסבר. אם מישהי מכן קוראת עיתונים,רואה טלוויזיה או סתם מדפדפת בוינט להאנתה היא בטוח ראתה את הכתבה,על מורה "המתגוררת ברחובות ומלמדת ביישוב הסמוך לרחובות" [מורה שגרה ביבנה ומלמדת ביבנה...] נתפסה מתעסקת עם תלמיד בן 17 ו...נחשו מה!? זאת המורה הכי שנואה עליי בעולם היא מרררת לי את החיים היא רודה בי ועכשיו היא נתפסה בשעת מעשה עושה את זה עם תלמיד בן 17 ובואו נחזור להמנון השבוע "והיא תחת מעצר והיא תחת מעצר...והיא בחקירה משטרתית והיא בחקירה משטרתית..אווו..ייההה!!!"
ציטוט השבוע
"אם את רוצה חמוץ...תלכי הכי רחוק" "שחר,איך בדיוק זה מתחרז!?" "זה אסף אמדורסקי....זה לא אמור להתחרז" חחחחחח ככה,בטיול השנתי התקלחנו באכסנייה,וכמובן,כמו כל שנה,מסורת שנתית,שחכתי לקחת תחתונים לאמבטיה! אני כולי יוצאת עם מגבת לחדר. וענבר כולה "וואוו! שיר! זה הרבה יותר ממה שרציתי לראות אצלך" זה היה מצחיק אז.. או שספיר חיטטה לי במזוודה וראתה את החזייה שלי "וואו שיר יש לך חזייה ענקית!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה קורע
מתנגן בראש/בפלייליסט
"שבק ס' אימפריה..תראו את כל הנקבות נכנסות להיסטריה" "אם את רוצה מתוק...תלכי הכי רחוק..את לא צריכה לחשוב עליי,את לא צריכה לחשוב עליי.." והריקוד הנלווה...
המלצת השבוע
בחיים אל תשבו באוטובוס עם פרחות תמיד תשמעו מוזיקה חזק בשביל לעצבן אותן ותמיד אבל תמיד תחקו פרחה צרודה ששואלת ידיד שלכם לגבי השיער שלו "זה אמיתי?" אתן לא הייתן שם אבל.. זה היה ק-ו-ר-ע!!!!!!!!!!
התמונה הכי חמה
אוווף! הוא לא נותן לי להעלות! :(

sweet shir

New member
איזה מגניב עם המורה שלך XDDD

היא לפחות נראית טוב? בת כמה היא?

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifחחח היא בלונדינית../images/Emo69.gifאמממ היא נראית

די טוב האמת רזה והכל מלא קעקועים אבל יש לה שלושה ילדים אחד בן שנה !

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחח די איזה כלבה!

הזוי לחלוטין XD פיטרו אותה?

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifכרגע היא לא מלמדת אבל למנהלת אין

סמכות לפטר אותה אז כאדר בית המשפט יחליט אז גם משרד החינוך יחליט

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאם ראיתן במקרה אתמול חדשות 2

ראיתן את הכתבה עליה!? מוחעחעחעחחע עלק "אני בטוחה שהאמת תצא לאור" אהבלה וגם בעלה הדיביל הזה מאיים על אנשים משפחה של פסיכופטים...

למעלה