McWeKeend

XDD קשה לי לחזוור לעצמי

נשמה עינים שפתים כפרהה רגלים ותוסיק
חחחחח סתם

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifקודם כל זה טוסיק...לא עם ת' ואה...חחחח

צריך לדעת לשלוט במצבים...

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif מיוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי - אי גוט יו , רום .. D: שיר השבוע לא של מקפליי - נובדיז הום של אבריל
אומן/ית/להקת השבוע - מק ^^ . אלבום השבוע - קליפ השבוע - תוכנית הטלוויזיה של השבוע - האח הגדול D: סרט השבוע - אין עיצבן השבוע - אממ .. המורה למוסיקה XD . העציב השבוע - אממ ..היה ככה ... שימח השבוע - חלמתי ששמים את מקפליי באמטיוי עם השיר אי גאט יו , ואז אני הולכת ברחוב ומישהו שם במרפסת על פול ווליום את פייב קלרס XD . ציטוט השבוע - ~ הכיתה מדברת על הסבים והסבתות ~ ~ אני שותה מהבקבוק מים ~ יובל : ' סבתא שלי נהפכה לסבתא בגיל 25 !!!! ' ~ אני נחנקת ומתחילה להשתעל בקולי קולות וצורחת ' באיזה גיל היא עשתה את זה ?!?!? ' ואז כל הכיתה בשקט וכולם מסתכלים עליי . XD - - - ~ אני מדברת עם יובל מהפורום בטלפון XD ~ אני והיא שואלות את אח שלי אם הוא רוצה להתחתן עם דני XD : ' יריני אתה רוצה להתחתן עם דני ? ' ' לא ! פיחסה ! הוא לא כלה ! ' מתנגן בראש/בפלייליסט המלצת השבוע - אמ אמ ... לקנות פיצה עבה כי זה טעים ? XDD התמונה הכי חמה - קופים XD .

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif האא ויש עוד ציטוט XDDD

רן < ילד שמנגן איתי יחד בטקס > אז רן שואל את המורה למוסיקה ' אסף ? אתה תיהיה איתנו בטקס ? ' המורה ' לא אני לא אהיה בבית הספר ' רן ' האא ישש !!! ' המורה ' גם אני אוהב אותך רן . ' רן ' אני יודע , מי לא ? ' XD הילד ממש טיפש XDD .

זאת שבאמצעע מלחיצה בתמונהה הזאתת 1!

חחח מהתחלה בקליפ היא הייתה מלחיצהה !! XD

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo215.gifמיימקוויקנד../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif

שיר השבוע של מקפליי
כל רדיואקטיב
שיר השבוע לא של מקפליי
Saturday Night - Aaron Carter Do You Remember - Aaron Carter One Better - Aaron Carter I'm All About You - Aaron Carter Crashed the Wedding - Busted Year 3000 - busted 3am - busted Womanizer - Britney Spears Lonely - Britney Spears Break the Ice - Britney Spears
אומן/ית/להקת השבוע
מק'
ארון קרטר באסטד ובריטני
אלבום השבוע
של ארון קרטר
ורדיואקטיב :]]
קליפ השבוע
סרטון של ארון שהוא היה קטן, עם ניק
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול אל תתעסקו עם לוהאן פטיטו 2 האלופה 1 סופר מודל - אנגליה טופ מודל בובספוג ארתור
סרט השבוע
פופסטאר (עם ארון D: )
עיצבן השבוע
-מלא ובחנים - אמור להיות לנו מבחן יום ראשון במורשת ואנחנו לא לומדים מורשת בכלל! הם אמרו שהם ילמדו אותנו ועשו כולה שיעור מסכן אחד ואף אחד לא יודע כלום !
העציב השבוע
שימח השבוע
-טיול שנתי עוד חודש DD: - יומולדת של חברה
ציטוט השבוע
~ילד מהכיתה שלי מגרבץ וכולם מסתכלים עליו~ הילד: "מה אני יעשה? יש לי גרבצת!"
מתנגן בראש/בפלייליסט
I'm All About You - Aaron Carter
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
אחרי כל החפירה עליו, ארון

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifגמאני ! ../images/Emo23.gif

בדיוק התכוונתי להתחבר עכשיו אני תמיד מתחברת את לא !

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאמ.על איזה עונה את מדברת?

על זאת עם רוני בן הולי וזה?

גרבע

New member
|פרדע|אאאאאאעעעעעעעעעעעעעעע שנננניייייייייייי

יש עוד עונה?:O ומשדרים אותה?! ביס או הוט ?

Maddie

New member
מצטערת אבל פופסטאר זה כזה סרט דפוק../images/Emo118.gif

אחותי הקטנה ראתה אותו לפני כמה זמן שהוא היה בDVDBOX [היא התעקשה] והוא כזה תת רמה XDDD ארון קרטר לא יודע לשחק בגרוש

למעלה