MEC איך זה התחיל?

vergan

New member
MEC איך זה התחיל?

לכל אלה שרצו לדעת את ההיסטוריה של הMEC אז הנה זו לא כל ההיסטוריה זה רק איך האחווה קמה להיות השירים והנאומים לא משהו מדהים אבל זה מה שיש אלא אם כן מישהו רוצה לשפר (אני לא טולקין אתם יודעים!) האיחוד: היסטוריה: בשנה _____ האלפים היו מפוזרים בכל העולם בקהילות שונות עם בני-אדם אורקים גמדים ומה לא ___ בשם גרופוג שהיה מאוד צר-מוח ובעל סבלנות מאוד קטנה נכנס יום אחד לבר בעיר ____ הוא ראה שם אלף בשם טרקום (כן כן זהו הטרקום מייסד האחווה) גרופוג אשר היה מצוין בתחבולות ורמאות במשחקי קלפים ראה שלטרקום היה שק זהב טיפה "מלא" מדי לטעמו של גרופוג גרופוג בא לטרקום ושאל אותו אם הוא מוכן לשחק משחק קלפים על כסף גרופוג היה בטוח שהוא יוכל להרוויח איזה מאייה או שתיים של מטבעות מהאלף ה"כביכול" תמים הזה טרקום לעומת זאת אשר התברך ביכולת לקרוא מחשבות של אחרים ידע מה בראשו של גרופוג אך הסכים בכל זאת הם שיחקו 3 משחקים אשר גרופוג ניצח בכולם (טרקום וויתר לו בינתיים) לאחר שטרקום נשאר עם סכום של 10 מטבעות זהב הוא אמר (מי יודע את המילים המדויקות אבל בערך) "תשמע כאן גרופוג יריבי אנחנו נשחק עוד משחק אחד אתה שם את כל המטבעות שלך על השולחן ואני ישים 10 זהב את חרבי שריוני סוסי האפור שם בחוץ עשינו עסק? גרופוג לא חשב פעם שנייה ומיד הסכים כמובן שטרקום ניצח את גרופוג גרופוג ברוגע אמר "משחק טוב יריבי" נתן את הכסף ויצא החוצה טרקום סיים עוד כוס של שיכר ויצא החוצה השעה הייתה מאוחרת אך טרקום היה חייב לחזור לביתו גרופוג לעומת זאת חיכה לטרקום ליד פנייה בקניון בדרך טרקום בעודו דוהר סוסו נפל על חבל שגרופוג טמן לו והועף מסוסו גרופוג מיד הוציא את חרבו ותפס את טרקום מאחור "תן לי את כספך והורד את נשקייך מיד אלף נבזה!" טרקום הבין מה קורה והוריד את ציודו ברגע שגרופוג שיחרר אותו טרקום הסתובב ובמהירות שרק אלפים יכולים הרים את קשתו מהאדמה טען אותה וירה חץ אשר הוריד לגרופוג את כף היד והאוזן הימנית טרקום מיהר לאסוף את ציודו זרק ל הרצפה קצת נד מים אשר חשב לנקיים ודהר מהמקום במהירות וכך זה התחיל נד המים היה בעצם מלא בבוץ (טרקום רצה לגדל צמח אשר גדל רק בסוג מסוים של אדמה והוא מצא את האדמה הזאת בעיר) גרופוג לאחר שהתאושש מפצעיו ודאג שיתקינו לו יד מפלדה טהורה וחזקה (יש החושבים שהיד הייתה עשויה ממה שכיום הוא הרזל של אמור) מיהר להגיע לעיר הולדתו אשר שמה היה ______ ואסף המון סואן נגד "האלפים הנוראיים אשר התאכזרו בו בכזאת סדיסטיות" אז כפי שנאמר האלפים לא היו מאוחדים וחיו בקהילות קטנות יחסית לשאר היצורים הקבוצה של הסאון שלאחר מכן נקראה "חנא" (חיים נקיים מאלפים) רצחה אנסה התעללה ושרפה למוות כל אלף שמצאו בדרכם כשחדשות על חנא הגיעו לעולם התחתון לשבטי השמש לשבטי הירח ולשבטי השלג ולשבטי היער ולשבטי הים מועצת חירום של כל השבטים התאחדה והחליטה שהגיע הזמן שהאלפים יתאחדו יחדיו כי אחים הם ולא אויבים או יריבים יחדיו לנצח למען הישרדות! וכך נוצרה האחווה האלפית הזכרית והאחווה האלפית הנקבית (הפרידו בין השניים כדי שלא יהיו מריבות וקנאה) נאספו אלפים ואלפיות מכל הארץ ומכל מקום שהוא לא הארץ מ"פעוטים" בני 200 וקשישים בני 5000 הלכו האלפים כצבא מאוחד מכל קצות העולם ואז במקום שבו בעתיד תהיה _____ התרחש קרב עצום "חנא" במנהיגות "גרופוג יד הפלדה" הייתה לצבא אדיר של אורקים בני-אדם גמדים ושאר מפלצות והאלפים עמדו שם צבא מול צבא (בני האדם האורקים גמדים וכו´ האחרים נשארו בצד נייטרלי ולא התערבו) המונים של כלי מלחמה שם עמד טרקום מנהיגה הראשון של האחווה הזכרית ולצידו עמדה ____ ואז באופן מפתיע הלכו טרקום ו____ יד ביד לאמצע אזור הקרב וקראו: "גרופוג! האלפים התאחדו נגדך ונגד צבא הרשע שלך לכו מכאן מיד ותשכחו ממה שקרה עד היום אנו מוכנים לסלוח! צא כל עוד אתה יכול אל תעשה זאת למען הגאווה!" גרופוג צחק בכל רם שזעזע את ההרים בקרבת מקום אף לא אחד מחייליו העיז לחזור עכשיו ואז במין כל חולני ורשע אמר גרופוג: "הא! יהיה לי את ראשך ואת ראש האישה על מקל כשהקרב הזה יסתיים! תיכנע עכשיו טרקום ואני אחוס על היערות הימים ההרים והמערות היקרים של האלפים הדוחים שלך!" ____:"אינך יודע את כוחנו גרופוג! אמרנו את שלנו תן לחייליך ללכת אנחנו נותנים לך שעה!" ובכך הסתיימו המסע ומתן טרקום ו____ חזרו לצד שלהם כשהשעה עברה והשמש בדיוק נעלמה מהנוף קרא טרקום להשמיע את השופרים וכך גם גרופוג עשה שופרי הענק של שני הצדדים הדהדו בכל האזור יש אנשים שאומרים שהם שמעו את זה אפילו בערי השלג ובהרים של האלפים האפלים

vergan

New member
המשך...

ואז זה קרה כל אלף ואלף שניצב שם מתח את קשתו וירה (אך אף לא אחד אפילו העז לפגוע בגרופוג או בגנרלים ויועציו הבכירים) כל שני השורות הראשונות נפלו אפילו לפני שלקחו צעד ואז הלחימה התחילה בליסטרות של אש ואבנים ירו לכל עבר האלפים דהרו לקרב וכך גם חיילי חנא ואז כשהחרב הראשונה פגעה בשנייה כאילו פיצוץ קרה ותוהו ובוהו פרץ בשדה בקרב הקרב התחולל והאלפים כך נראה כמעט ונוצחו ואז בצעד מפתיע משום מקום מהחשכה המוחלטת יצא אלפים של אלפים אפלים לקרה בנשקיהם אשר נשרפים בשמש ורצו לכיוון הקרב הדרוו כפי שהם נקראים היו האלפים הלוחמים הכי חזקים באותה תקופה מבודדים לגמרי משאר האלפים וחיים בקהילות גדולות של עצמם הדרוו טבחו בחיילי חנא כאילו אין מחר וכאשר השמש עלתה וכל נשקי הדרוו התפוררו הם עמדו שם עם שאר האלפים שנשארו אלפי אלפים שרדו בגלל הדרוו ועכשיו כל האלפים נעמדו שורות על גבי שורות מול גרופוג ויועציו טרקום ו____ צעדו קדימה "הזהרנו אותך וחזרנו על כך הייתה יכול ללכת ועכשיו תראה אתה מכותר רק אתה ושנים-עשר יועציך כאן הסתכל למה גרמת! כל ההרג והמוות הזה הסתכל על הגופות לא רק של האלפים גם האנשים שלך! אתה תמות בגלל זה אין שום דרך אחרת בשביל כך" ברגע זה שלף טרקום את חרבו וכך גם ____ טרקום עד היום היה מכוסה בגלימה ולא ידוע מאיזה שבט הוא ארקום הוריד את גלימתו ואז ראו אותו מין חצי דרוו חצי אלף רגיל (כידוע כל האלפים חוץ מהדרוו הם אותם אלפים רק גרים במקום שונה) הוא הרים את מטו באוויר (שלימים נקרא המטהר) והיא הורידה את גלימתה וכמוהו גם הוא (היא הייתה אחותו כנראה) הרימה את חרבה באוויר (שלימים נקראה המטהרת) ואמרו הם ביחד את הנאום הוותיק והמפורסם: "אחים הם האלפים בנפשם ודמם נצעד ביחד למען כולם ואם אויב אתה נגד אחינו תמות על ידנו כעכבר אשר נמחץ תחת הר!" ופרצו לקראתו בריצה _____ נלחמה מול שישה מהיועצים משמאל וטרקום מהשישה מימין לאחר שהרגו אותם גרופוג הוציא חרב ענקים שלימים אמרו שהייתה כ100 אמה זהרה היא האור ירוק ומבחיל ופתאום אפשר היה לחוש מין תחושה קוסמית באוויר ____ אמרה: "טרקום זהו הקרב שלך אנחנו האלפים באנו לעזור לאחינו אבל את הקרב הזה אנו מותירים לך לעשות לבדך כי זהו גורלך כך אמרו השמש והירח היער וההר והחושך והאור" טרקום זרק את מטו לרצפה וקרא מין תפילה אלפית עתיקה מלפני שהזמן התחיל ואז משהו מדהים קרא אשר הונצח במילים אלה: "שישה שבטים להם יש ראשים שישה כוחות עצומים מן האדמה יצאו מגפיו מן השמש יצאה הקסדה מן היער יצא השריון וכך היה לו מגן מן העומק יצא הניצב מן ההר עיטוריו מן הירח יצא הלהב וכך היה לו נישקו" ואז שם ניצב טרקום בחליפתו ונשקו שבאו מן אלי האלפים הקסומים ואז לפני שהאנשים עוד הספיקו לפעור את פיהם למראה בא האל של אלפי הים ושטף את כל הגופות של המפלצות האלפים בני-האדם כ-ו-ל-ם ושם אותם במקום קבורה סודי לאלפי הים (שהם גם ההיסטוריונים לרוב) ואז טרקום אפילו לא היה צריך ללכת הוא ריחף מעט מעל האוויר לכיוון גרופוג גרופוג ההמום הניף בחרבו ופגע לטרקום ישר בקסדת השמש אשר זאתי המיסה חלק כרבע מהלהב הזוהר עוד מכה בקטע בשריון והרבע הבא של החרב הפך לעץ רקוב והתפורר ברוח ואז בא תורו של טרקום רק נגע בניצב ונעלם לתוך הצללים כאשר הזיז ידו על עיטורי הניצב עמודי סלע-הרים קמו סביבם ואז הניף טרקום את חרבו לכיוון גרופוג וכאשר הלהב פגע בגרופוג הפך הוא לאבן כחולה זוהרת כאור של ירח ושם כך נאמר שהאבן הכחולה היא בעצם גופתו של גרופוג אשר נשמרת ע"י ההר והירח מפני תוקפים טרקום אז איבד בין רגע את כל ציודו ונשאר אם שריון עור ומטו "המטהר" ואז פנה טרקום לאלפים: "היום למדנו לקח! ואל לנו לשכוח אותו! שאנחנו כוללללללללללנו! אלפים! אחים אנחנו! בדם ובנפש! ואל לנו לבגוד אח ברעהו מוכרחים אנו לעזור לאחינו! למה! למה נפלו כאן אחינו המקודשים? לא בשביל שתחזרו לחייכם השקטים והאומללים חיים בצל החברה ללא יכולת השפעה! אלפים אנחנו! ואל לנו לשכוח זאת! החיות הקדושות של הטבע אין אנו נכפים ע"י הזמן כמו השאר חיים אנו לנצח! ואם אויב חדש יקום מה אז? לא ניתפס מופתעים! חייבים להישאר ביחד אני קובע כי כאן בשדה הקרב הזה יחתמו ראשי כל השבטים על ברית בין אחים! ברית של ד-ם! ואם יבוא עוד אויב נכה בו כפי שהכנו בנבזה הזה (והוא מצביע על האבן בכחולה) כי אלפים אנחנו! אלפים! אנחנו פה מתחילת הזמן! ואנחנו נהיה פה עד לסופו המתוק או המר!" ובמילים אלה סיים טרקום את נאומו ואז מבין הקהל האדיר יצאו שישה מנהיגים המנהיגים היו משבטי ה: -שמש -ירח -יער -שלג (הר) -ים -אופל האדמה בעודה יש לה אל היא אינה שבט מסוים כי כל האלפים חיים עליה או בתוכה ושם על האבן הכחולה ההיא כל אחד מהם חתך את עצמו בכף ידו חתך עמוק כל אחד הלך לעמוד אחר ושם כתם של דם עליו ואז הלכו לאבן ושמו עליה את דמם ביחד מעורבב ולא ניתן להפרדה וכך באירוע היסטורי זה התאחדו האלפים בכל האולם ---------------------------------------------------------------- אני מקווה שזה ירצה אתכם המקומות הריקים הם דברים כמו באיזו שנה זה התרחש איפה באיזו עיר וכו´ וכמובן השם של המנהיגה של האחווה הנקבית (מחפש שם) אני לא רוצה לקבוע את אלה כי אני רוצה לתאם עם שאר הקפטנים

טוב, בחורי, טוב!

נכנסתי לראות מה חדש לאחר שקיבלתי טלפון לבוא לראות מהר... ו... איפה היית לפני חודשיים? סיפור ממש כזה לפני חודשיים היה נותן דחיפה ענקית למשחק. והוא יכול לתת אותה דחיפה עכשיו. היה מוכן לכך שיהיו לאנשים הערות בונות, ואנשים - אנא מכם, העירו את הערותיכם בצורה בונה: על כל דבר רע שיש לכם להעיר, אנא, ציינו גם דבר טוב.

ניתוח מעשי + שלבי התקדמות

הסיפור שלך לפחות 9 גורמים שיש למצוא להם מימוש במשחק: 6 קהילות אלפים (-שמש -ירח -יער -שלג -ים -אופל ) חנ"א, 2 אחוות מימוש במשחק יכול להיות הסבר למה הם נעלמו, וזה יכול להיות קבוצות שישחקו אותם, או כל מימוש אחר. אנא, שלח לי טלפון בהודעה אישית, והתקשר אלי. הטלפון שלי כבר מרוח על הפורום הזה בכל מני מקומות.

הFES

הFEMALE ELF SOCIETY, שעד כמה שידוע לי (לא שמעתי ממנה המון זמן), מונהגת ע"י אלאנור, שעכשיו קבורה עד מעל האזניים המחודדות שלה בבגריות. תיאומים עם הFES יערכו בקרוב.

5נדב

New member
מתכת אמוריאנית

אין בעיה שהזרוע תהיה ממתכת הסונטלאוס. אבל שים לב, המתכת הומצאה לפני כ-400 שנה, אז שכלל את זה. בקשר לשאר, אם אתה רוצה לשלב את אמור בפנים אני אשמח - תתאם איתי רעיונות. אני אחזור אליך עם רעיונות משלי, ברגע שיהיה לי זמן לעכל.

vergan

New member
טוב אז אושר ונדב

דבר ראשון נדב-אם תגיד לי איפה מצאו את המתכת לראשונה אני יכו לשלב את זה שהוא זכה בזה באחד מהמשחקים שלו אני יחשוב על רעיונות בקשר לאמור גם אושר-אני הרגע עשיתי את זה בלא הרבה זמן ככה שאני בטוח שיהיו הרבה הערות "בונות" חוץ מזה בקשר לחנ"א אם לא הבנת חנ"א דיי מתה באותו קרב סופני אבל אם מישהו יירצה הוא יכול להקים תנועה שכאילו מחייה את חנ"א חוץ מזה בקשר ל6 השבטים לא חייבים לעשות את השבט אני רק צריך 6 אנשים שמוכנים להיות במועצה כנציגים וחוץ מזה כמה שיותר אלפים שאפשר ואם יש איזושהי עיר שמוכנה לשים את ששת העמודים ואבן הירח במרכזה או באיזור מרכזי בעיר אני אשמח לשים שם את המועצה הראשית (אני כבר עכשיו בדיבורים בקשר באיזה עיר תהיה הHQ של האחווה) נ.ב. לכל האנשים שאמרו דברים לא כל כך מכובדים לדעתי לפחות אתם יכולים לקחת אותי ברצינות עכשיו? ועוד פעם אני ישים קשרים שלי: ICQ:96992375 E-MAIL:[email protected] www.avidgamers.com/MEC כל מי שנכנס כGUEST יכול לשלוח לאדמינ. (לי) הודעות

vergan

New member
לאושר נדב וכל השאר

דבר ראשון נדב-אם תגיד לי איפה מצאו את המתכת לראשונה אני יכו לשלב את זה שהוא זכה בזה באחד מהמשחקים שלו אני יחשוב על רעיונות בקשר לאמור גם אושר-אני הרגע עשיתי את זה בלא הרבה זמן ככה שאני בטוח שיהיו הרבה הערות "בונות" חוץ מזה בקשר לחנ"א אם לא הבנת חנ"א דיי מתה באותו קרב סופני אבל אם מישהו יירצה הוא יכול להקים תנועה שכאילו מחייה את חנ"א חוץ מזה בקשר ל6 השבטים לא חייבים לעשות את השבט אני רק צריך 6 אנשים שמוכנים להיות במועצה כנציגים וחוץ מזה כמה שיותר אלפים שאפשר ואם יש איזושהי עיר שמוכנה לשים את ששת העמודים ואבן הירח במרכזה או באיזור מרכזי בעיר אני אשמח לשים שם את המועצה הראשית (אני כבר עכשיו בדיבורים בקשר באיזה עיר תהיה הHQ של האחווה) נ.ב. לכל האנשים שאמרו דברים לא כל כך מכובדים לדעתי לפחות אתם יכולים לקחת אותי ברצינות עכשיו? ועוד פעם אני ישים קשרים שלי: ICQ:96992375 E-MAIL:[email protected] www.avidgamers.com/MEC כל מי שנכנס כGUEST יכול לשלוח לאדמינ. (לי) הודעות

5נדב

New member
אז ככה

המתכת היא לא מחצב מצוי, היא עשוייה משילוב סודי של חומרים שנשמר בקנאות. הדרך היחידת שהוא השיג את המתכת היא קנייה מנפח אמוריאני, או קנייה ממישהו שקנה מנפח אמוריאני. (אגב, גם לא כל נפח אמוריאני מכיר את הסוד. רק אלו שהוכיחו עצמם נאמנים) אשמח לשים את העמודים באמור, ושממלכתי תשמש כ-HQ שלכם. אתה יכול לסמוך על שיתוף הפעולה המלא שלי, בכל שתצטרך, כל עוד זה לא פוגע באינטרסים אמוריאנים.

5נדב

New member
אז ככה

המתכת היא לא מחצב מצוי, היא עשוייה משילוב סודי של חומרים שנשמר בקנאות. הדרך היחידת שהוא השיג את המתכת היא קנייה מנפח אמוריאני, או קנייה ממישהו שקנה מנפח אמוריאני. (אגב, גם לא כל נפח אמוריאני מכיר את הסוד. רק אלו שהוכיחו עצמם נאמנים) אשמח לשים את העמודים באמור, ושממלכתי תשמש כ-HQ שלכם. אתה יכול לסמוך על שיתוף הפעולה המלא שלי, בכל שתצטרך, כל עוד זה לא פוגע באינטרסים אמוריאנים.

vergan

New member
אה פסדר

אז אני ישנה את זה "יש אנשים שאומרים שהיא בחוזקה עם לא יותר של המתכת האומוריאנית" אחרי הכל זה לפני אלפי אלפי שנים הרבה לפני שמישהו זוכר נ.ב. אם מישהו שואל "למה זה משנה???" זה בגלל שאנחנו (לפחות אני) רוצים להוסיף עומק למשחק יש סיפור סבבה אבל במשחק כמו בחיים יש סיפור גדול ואז עושיםפ לדמויות הראשיות ביוגרפיות משלהם (אני לא אומר שאני עומד לעשות את זה אני רק אומר שזה אפשרי עם יהיה זמן) כמו כן בגלל זה אפשר לאמר: "אני צאצא של זוג אלפים שגרו ביער ______ ואבי הראשון שמת מאגרוף של הפלדה הזאתי" וכו´ וכו´ סתם נוטתן דעתי בקשר לזה שאפשר לתת עוד עומק

הערות בונות

הסיפור מושקע ומכיל כמה מאורעות הסטורים, וזה טוב. אך הוא עדיין בוסרי, ויש לעבוד עליו. אני מאד מעריך את הנכונות שלך לשתף ולעבוד על הסיפור שלך בפומבי. סיפור האלפים לי אישית קשה לקבל שבגלל משחק קלפים אחד פרצה מלחמה. הייתי יותר הולך לכיוון של ´בימים ההם היה מעמד האלפים נמוך ודחוי, והיו העלפים נתונים לפורענות הפלייה והשפלה´, אולי פשוט משום שאינם אנושיים, ואולי משום שהיו להם אופי בלתי נתפס ע"י בני-אדם, כך שזה הגיוני שאחרי שאלף "עלוב-נפש" הרים את האף בחוצפתו והיכה אדם יערך מסע טוהור ע"י פוגרום. זו כמובן הצעה. ואז, יש לספר איך הגענו למצב הזה, של אלפים מנסים להיטמע ולהתקבל בחברת בני אדם, אך זוכים לדחייה, ללעג ולקלס. יש מכאן הרבה נקודות צמיחה והתפתחות, ואשמח לראות עוד אנשים משתתפים ותורמים את חלקם. ששת השבטים הכוונה המקורית במשחק היא שקבוצה שלא ממומשת - לא קיימת. היא או הוכחדה, או נעלמה, או שאפילו לא נכנסת להסטוריה. לא מקובל מצב של ששה נציגים, בלי עם שהם מייצגים. ולכן: כל מי שרואה מרכיבים בסיפור הזה שהוא רוצה להשתמש בהם - מוזמן לקחת אותם, ולהצהיר על מעורבותו, לדוגמא: אלפים - בחרו לכם שבט, או המציעו שבט חדש. בכל מקרה - אם ה-MEC/FEC האלה יעלו, הם יכילו נציגים של השבטים הקיימים והמשוחקים, ולא שישה נציגים של שבטים שאף-אחד לא חבר בהם. ההצעות שלך לששת השבטים ע"פ אמצעי הטבע מצאו חן בעני - אך זו לא החלטה שלי, אלא של מי שישחק עלף, ע"מ שיחליט לאיזה משפחה ושבט משתייכת דמותו.

סיפור האלפים - תוספת

אפשר לערב בנושא את פירית´ אנון, ולהאשים אותם בכל העסק... מי יודע? אולי נטישת אלים? תשלום על חטא גאווה? או סיפור מוזר אחר שבני אדם לא אמורים כ"כ לדעת, אך נחשף בצורה מעוותת כל שהיא ונכנס לפולקלור? זו כמובן הצעה. הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

simons

New member
פירית´ אנון

מי הוא פירית´ אנון, וסליחה על בורותי?

Firith-Annûn

זוהי הגרבא הסופית לאגדת העיר הקסומה, פירית´-אננון (2 נון, אנשים! 2 נון!!!) The Tale of Firith-Annûn Once upon a time there was a magical city named Firith-Annûn (Fading Sunset). The city was in a central area of the map, and central it was indeed. All creatures, whether they were Orc, Elf, Dwarf, Hobbit, or anything else, and they could work as Thief, Magician, Fighter, or anything else, could find their place in the city. Every guild had a house, every Religion had a temple. Even the beggars were happy. It was said that even the residents of the city were magical. Every year, the King and Queen of Firith-Annûn would hold a great big festival to honor ALL gods for allowing the city to exist. Anyone from any city or land was automatically invited, and no one was left out. During the one week celebrations, no one ever left the city walls (not because they were forced to- but no one wished to miss anything). About 200 years ago, the King and Queen decided to hold a festival greater then any festival they held before. Messengers and scouts were sent out; officially inviting anyone they saw on their way. Indeed, the celebrations were greater then before, and the number of people had quantified itself from previous years all together. A group of local residents left the city gates on the morning of the before last day in order to rehearse for the finishing show. As the sun disappeared for the last time beyond the horizon, the city vanquished. It simply vanquished. Now you see it, now you don´t. The group of residents split up and each went their own way, presuming with their own life. Their children are now called the Firith, wanderers across the land, never resting in one place for long. Legend has it that one day, the remaining Firith will group together, and the great city of Firith-Annûn shall rise again. Some notes on the Firith • Firith-Annûn – Fading Sunset • The Firith – Those who fade away. For in every generation, they lessen, for the blood grows thin and only one who is a Firith from both sides knows of their origin. • A Firith shall ALWAYS recognize another Firith. • A Firith can be of any race, of any occupation, of any alignment. לשאלות, הערות ו\או הצתרפות Shery, ICQ#30110198 (let me know who you are so i can authorise you) email: [email protected] cellphone: 054912222 או בהודעות פרטיות

simons

New member
שאלות נוספות

האם יש הערכה כמה פירית´ נשארו בעולם כיום? ואם מישהו מחברי הקבוצה שלי מעוניין להיות פירית´, במה הדבר כרוך, מלבד ליצור איתך קשר? האם יש איזשהם סטנדרטים לקבלה, וקווים-מנחים נוספים למשחק?

תשובות

האם יש הערכה כמה פירית´ נשארו בעולם כיום?
לא. הפירית´ אננון הם אגדה פופלרית- עד כמה שידוע, אין יצורים החוקרים זאת.
ואם מישהו מחברי הקבוצה שלי מעוניין להיות פירית´, במה הדבר כרוך, מלבד ליצור איתך קשר?
נכון לעכשיו, מעט מאוד. יהיה לפירית´ עצמם סימן שרק חברי הקבוצה יזהו (הרי רק פירית´ יזהה פירית´ אחר). רצוי (לא חובה) ידע ברמה כלשהי באנגלית. בנוסף לזאת, אין לפירית´ בית קבוע, או לחלופין, יש להם מיקום גאוגרפי אשר הם קוראים לא "בית", אל הם נודדים ממנו לעיתים קרובות.
האם יש איזשהם סטנדרטים לקבלה, וקווים-מנחים נוספים למשחק?
מה שהפירית´ עושה- הוא ייבלוט בו, בין אם זה לטוב או לרע. סטנדרטים עצמם אין- פירית´ יכול להיות מכל גזע ובעל כל מקצוע. מה שבעצם מאחד את הפירית´ זה העבר שלהם- ו*אולי* העתיד שלהם.

simons

New member
תודה ועוד

תודה רבה על התשובות, אני איידע את השחקנים שלי באפשרות הזאת. אגב, לאן להפנות אותם על-מנת שיוכלו להרשם כפירית´?

vergan

New member
תגובה

טוב אז בקשר לששת השבטים זה מאוד קל ליישם זאת במשחק כל אלף בעולם (אם יסכימו לכך) ייבחר לעצמו שבט להיות בו או שבכל איזור או עיר כל האלפים יהיו משבט מסוים (זה כמובן בהסכמת הקפטנים) יהיו שישה נציגים לאלפים של השבטים האלה בקשר לסיפור אולי הקטע של משחק הקלפים זה מה שהופך את זה לכ"ך אבסורד וזה בעצם מציג את טיפשותם של בני-האדם ויהירותם? או שאפשר לעשות את זה פוגרות בסיגנון הלינצ´ים של השחוריםן בארה"ב זה יעבוד טוב דווקא

למעלה