ובכול זאת
אוקיי, נתחיל בהבהרה - כמו שאת זוכרת, הייתי איתך במירקווד, אז לא, אני לא שונא אלפים, לא כדמות ולא כבנאדם. האמת שהבעיה שלי היא פחות פרטית עם הנושא, למרות שגם הוא שנוי במחלוקת, אלא יותר עם הרעיון שאת קובעת עובדות בשטח. ונניח שכל הקבוצה שלי רוצה להיות שונאי אלפים מוצהרים, אבל היי, את קבעת איזושהי עובדה, או לפחות הצגת אותה ככזאת.. לא שאני נגד היוזמה, אבל יש לזה נימה סופית. כי, נאמר שתהיה קבוצה שתרצה לעסוק בכך באופן גלוי, גם אם לא בפועל (כלומר, שנאה על-פני השטח, שלא מובילה לפעולות). אף אחד לא יודע על תנועה גזענית, למה לא? אני לא אומר שאני רוצה לעשות אחת, אלא שרק הרעיון שעוד קיימת אצל אנשים מסויימים איבה לאלפים, רק בגלל שהם אלפים ובגלל המלחמה הבין-גזעית, יוסיף עניין ומתח למשחק. מלבד זאת, "קצת מפה, קצת משם, והנה עשרות אלפי אנשים" זה קצת יותר מקצת, בייחוד בעולם קטן יחסית, מה גם שעשרות אלפי אנשים זו לא מלחמונת, זו מלחמה שתזכר למאות שנים כדבר הנורא ביותר שקרה. תחשבי על זה - זה כמו שואה (ואני מתנצל מראש אם מישהו נפגע מאזכרת השם הזה, משום מה) של הזמנים ההם.. עשרות אלפי אנשים זה לא איזה המון כפרי משולהב, זה חתיכת צבא כובש-ערים ומרסק-מדינות ומבצע-מהפכות. האלפים, כדי להביס אותם, היו צריכים להיות: א) ביתרון מספרי או ב) ביתרון טכנולוגי גדול ובכול זאת, הם לא היו כל-כך מתקדמים, מה שאומר שהם גייסו לא מעט אלפים, ציידים או לא ציידים, לשורותיהם. אני, אם הייתי מולך באותה תקופה, ואין זה משנה אם הייתי פרו-אלפי או לא, הייתי מתחיל להיות מודאג כשמחודדי-האוזניים מתחילים לאסוף נשק. ליצבור-כוח : לרכז הרבה חיילים או אנשים נושאי נשק באותו מקום. נסחי את זה איך שאת רוצה, הם צברו כוחות לקראת מלחמה, וצברו גם כוח פוטנציאלי להרס. נקודה נוספת שהעלית - אם למנהיג הייתה גחמה מסויימת באותם ימים, והמנהיג, כמו שאת תראי ברוב הארצות, הוא מונארך או דיקטטור, הרי שגחמתו הופכת לפקודה שמתבצעת מייד. את אומרת שמתייחסים למלחמה כאל מיתוס. אבל זו התייחסות אנאכרוניסטית, מאוחרת. כיצד התייחסו אליה בסופה? אני מציע, אגב, שהקפטנים של הקבוצות יגלו עניין ויגידו מה הממלכות שלהן עשו כתגובה לטבח. (כך זה לפחות נשמע - בני האדם לא הרגו ולו אלף אחד לפי הסיפור..) אלאנור, את לא יכולה לדמיין לך את המשפחה/ות הזו, שהבן הבכור המוצלח ויפה הבלורית שלה הלך למלחמה כי ככה ציווה המלך, אפילו לא כי ממש רצה בכך, וכעבור כמה חודשים כל מה שמחזירים לאמא הבוכייה זו הטוניקה המוכתמת-בדם שלו? את לא רואה איך מתפתח טקס של ממש במשפחה בכל מה שקשור לשנאת אלפים? ואפילו אם הם לא אשמים כגזע, בכול זאת ההתארגנות שלהם היא שהביאה (מנקודת המבט של המשפחה לפחות) למלחמה, שהביאה למות הבן. את מבינה שזה בעייתי, נכון? בהצלחה באיחוד, אגב, אני ממש בעד האחווה הזאת, אבל אני רוצה שהעולם שאנחנו יוצרים עכשיו יהיה כמה שיותר אמין ושיהיה כיף לשחק בו. בברכה, סימון נ.ב. ארצות אלפיות קסומות - ? איזו ארץ היא ארץ אלפית במשחק? ומה משמעות הקסם הזה? נ.נ.ב. קריאה נוספת למעוניינים להקים קבוצות אנטי-אלפיות או אנטי-סימון, וכמובן להשתמש בעניין הגזענות הזה (על כל הפנים שבו) בדמויותיכם.