MEDDLE-לילה בחוף קוראסי

holo

New member
כל הכבוד צנעני../images/Emo45.gif

נהניתי לקרוא, כתבת מצוין! חייב לנסות את מה שעשית, נראה לי לי אלוהי
בעיקרון כמעט כל האלבומים שלהם עושים לי הרגשה טובה בלב, אחח..זה מה שאני אוהב בלהקה המדהימה הזאת, איך שהם מצליחים לרגש אותי (ועוד הרבה אחרים), השילוב המושלם של ליריקה נוגעת ופילוסופית לפעמים יחד עם מנגינה רכה, איטית ובלוזית, שכמעט תמיד, מצליחה להעביר את השיר הצורה הטובה ביותר. אין על פינק פלויד!

One Echoe

New member
אני לא יודע ממש להסביר את זה,

אבל יש משהו בהרמוניה של הפלויד, משהו קסום, משהו מיוחד. שאין לאף להקה אחרת. הכלים שלהם, הקלידים, הבס הגיטרה, והתופים, נשמעים אחרים... וכשזה בא ביחד, זה נשמע כ"כ מיוחד. זו להקה מיוחדת. בלי ספק.

holo

New member
עוד משהו לטובתם של הפלויד

הם לא היו נגנים וירטואוזים עם שליטה טכנית גבוהה בכלים שלהם, אבל הם ניצלו את ה"חיסרון" הזה כדי ליצור הרמוניות איטיות ורכות, שמרגשות בתוכן שלה, גילמור לא זקוק למהירות נוספת כדי להוכיח משהו, רייט לא היה צריך להיות קלידן שמנגן במהירויות עצומות ומחליף אקורדים שניה. שניהם (גילמור ורייט)מגיעים בשיתוף פעולה להישגים יוצאי דופן ומעולים ברמתם. ושניהם, שהיו יותר המוזיקאים בלהקה, מגובים בצורה הכי טובה שאפשר על ידי הבסים והתופים עם המקצבים האיטיים לרוב של ווטרס ומייסון, שמחזיקים את כל המוזיקה יציבה.

One Echoe

New member
ולדעתי,

אין צורך בכלל להשוות. שהרי המטרה של מוזיקה זה לא להיות מהירה. וזה אפילו לא חיסרון במרכאות. הם פשוט כאלה, וזה כ"כ אמיתי וטוב. רייט הוא הקלידן המוכשר ביותר שאני מכיר. הוא גם כותב ומלחין נפלא(ע"ע paint box, remember a day). ובכלל, משהו בהרמוניה שלהם, כאמור, כ"כ מיוחדת. אני לא יודע איך הם יוצרים את הצלילים האלה. לא יודע.

holo

New member
יש מקרים שמהירות לפעמים עוזרת

אבל לי זה לא ממש משנה, אני מעדיף נגינה איטית על נגינה מהירה לרוב..

One Echoe

New member
אתה לא מבין...

אני לא אומר שנגינה מהירה היא לא יפה. אני רק אומר שלא צריך להשוות את המוזיקה לפי מהירות.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif וואו, תימני, ריגשת.

באמת, עשית לי חשק לצאת החוצה, לשכב באיזה גם ציבורי נטוש ולהסתכל על הכוכבים עם דיסקמן. פשוט, וואו, כל הכבוד. בהחלט ראוי לקישור, זה הקסם של פינד פלויד.

avki

New member
נו שיט!

אחד הקטעים הכי מרגשים שקראתי! מדהים!!! איך אתה מעביר את ההרגשה...

למעלה