Megadeth Vs Pantera - התוצאות

StaffordshirE

New member
Megadeth Vs Pantera - התוצאות

בוא נראה מה יהיו התוצאות
1.לחן
- Megadeth - Pantera: 12-2 2.ליריקיה
- Megadeth - Pantera:10-2 ואחד נמנע 3.הסאונד באלבומים
- Megadeth - Pantera: 9 - 4 4.כוח במה
- Megadeth - Pantera - 0 - 10 ו3 נמנעים כפי שאתם יכולים לראות מגהדת' ניצחו ב3 הסעיפים הראשונים ופנתרה "רמסו" בכוח במה

אבל פנתרה היו פורצי דרך../images/Emo122.gif

לא הייתה עוד להקה כ"כ כבדה בתקופת וולגאר וקאובוייז

genz

New member
?????????

הלהקה הכי כבדה? להזכיר לך מה יצא באותה תקופה? סצנת הדת' בפלורידה? תקופת השיא של קארקאס? כל הסצנת גריינד בבריטניה? השיא של סצנת הבלאק בנורווגיה? ספולטורה? התחלת הדת' המלודי בשוודיה? אני מניח שכל זה פופ?

בשנת 1990

לא היו להקות בעלות הכרה אבסולוטית ברחבי ארה"ב (לא אכפת לנו משאר העולם, ספולטורה ולהקות הדת' שלך גם לא היו מוכרות ביותר מחוץ לארצות שלהם
) עם "כובד" שכזה

וכובד זה עניין של טעם גם ../images/Emo6.gif

בכל מקרה בשבילי הם עדיין פורצי דרך וזהו
..........להקה דת' לדוגמא לא יותר כבדים מפנתרה הם הוציאו שירים כ"כ כבדים דוגמת Rise שלא היו הולכים טוב בהופעות אם היו עושים אותם (לא היה מגיע לכבדות שבאלבום) אז לא בוצעו. אני לא מחרטט

genz

New member
אם באמת היה לי כוח להתווכח איתך,

הייתי נותן לך כמה עובדות שהיו מראות לך את פנתרה באור שונה. אבל אין לי כוח. אגב, המשפט האחרון הוא שיא הבולשיט.

מה? שהם היו גלאם?

אני יודע שככה מינואר 1987 ברגע שפיל נכנס הם התחילו להיות כבדים יותר........אתה שמעת סולואי גיטרה של דיימבאג מ-1988/9? אם אתה שמעת בטח שמת לב שהוא כבד כזה
אגב, ממש לא, אתה יכול להוכיח אחרת?

genz

New member
לא, אני מדבר על זה שפנתרה העתיקו

את הסאונד שלהם מאלהקה שנקראת exhorder, אולי שמעת עליה. בתור המצהיר, מחובתך להוכיח לי שאתה צודק ולא להפך. חוצמזה ש-rise הוא אחד השירים הפחות כבדים שלהם.

ואם אלה Exhorder שהעתיקו?

אוקיי, אני לא יכול לתת לך לינק כי זה לא קיים, אין הופעה עם רייז בסטליסט ........והוא כן שיר כבד והשירים האחרים מהאלבום כן בוצעו...... והגיוני לך שהם ישנאו שיר שלהם שיצא אחרי 1990?

genz

New member
מיידן לא מבצעים את Aces High

כי הם אומרים שהם לא כל כך אוהבים אותו...זה לא מוזר שלהקה לא בדיוק תאהב שיר שלה. אקסהורדר לא העתיקו, כי האלבום הראשון שלהם יצא לפני קאובויס פרום הל.

הנה, יש לי את אחד מהביצועים

של השיר Rise , מסתבר שהוא בוצע אבל פעמים מעטות, לפני השיר פיל אנסלמו אומר שהוא לא ממש יכול לשיר את השיר הזה ובאמת בחלקים מהשיר הוא לא שר (בכל השירים האחרים בהופעה הוא שר את השיר המלא)..........אם אתה צריך הוכחות פנה אליי במסן. אז שונאים אותו הם לא. חוץ מזה אתה צריך לשמוע את הסולו של דיימבאג משם, מלא זיופים ולא אופייני לו. ושבועיים וחצי לפני, פנתרה לא היו מקליטים את האלבום בשבועיים וחצי.................

genz

New member
לפיל יש הרבה קטעים כאלה

בהופעה ברוסיה שיש לי קטעים ממנה הוא מחסיר הרבה קטעים מכל מיני שירים, זה לא רק על השיר הזה. והנה סיבה למה לא לבצע את השיר הזה: דיימבאג מסתבך איתו יותר מדי, בנוסף לזה שפיל אולי מתקשה עם השיר הזה קצת יותר מאחרים. ומן הסתם היו לאקסהורדר דמואים...אני יודע בודאות שפנתרה הלכו אחריהם, לא רק לפי שמיעה, אלא גם כי אני די בטוח שפיל אמר מתישהו שאקסהורדר היו השפעה גדולה עליהם.

StaffordshirE

New member
למה דיימבאג מסתבך איתו

ופיל מתקשה..? הם לא מצליחים לבצע אותו או משהו?

למעלה