Megadeth Vs Pantera - התוצאות

genz

New member
לפי מה שכפיר אומר...

דיימבאג מזייף בסולואים שם (וזה מאוד לא אופייני לו), ופיל ידוע בזה שנגמר לו אוויר מאוד מהר...וזה שיר שיש בו שירה מהירה וטונים די גבוהים.

כן, נשמע הגיוני

אבל נחזור לעניין ההתחלתי- מהירות+טונים גבוהים יכול לאפיין משהו כבד ולדעתי משהו כבד הוא לא בהכרח כבד מבחינת שמיעה, לכובד יש אלמנטים נוספים כאלה שמעבר למה ששומעים
הרי זה לא בעיה להוציא מגיטרות צלילים ממש כבדים שיהיו סתם רועשים ולא "כבדים מבחינה רוחנית"

../images/Emo9.gif

טוב, יש לי את ההופעה הזאת ואני אשמע אותה מחר כדי לראות אם הוא מחזיר קטעים בשירים, בייחוד במהירים...... דימבאג נשמע צולע שם באמת, זה הכי לא אופייני שהוא יטעה בסולו......Rise של פנתרה זה כמו And Justice For All של מטאליקה בשבילי, ביצעו אותו בסיבוב ההופעות שאחרי יציאת האלבום אבל לא אחרי, או כי הקהל שועמם או כי קשה/מעצבן את הלהקה לנגן ולשיר אותו או כי כבר נגמר הקונספט של השיר........די דפוק כל הקטע. ולפנתרה אתה חושב שלא היו דמואים????? יש לקאובויז האלבום דמואים לפי מה שידוע לי, רק שלי אין אותם ואפילו אם הם העתיקו מאקסהורדר (ואני לא אומר שאני מסכים איתך
) אז אני עדיין מאמין שהם "פרצו את הדרך" ולא אקסהורדר כי הם אלה שזכו ליותר הכרה בכל טווחי הזמן שתיקח. גם אם מה שאתה די בטוח שפיל אמר לגבי ההשפעה נכון זאת עדיין יכולה להיות כל השפעה שהיא ולא בהכרח בסאונד באלבומים, כי סאונד של דמואים ושל אלבומים הוא לגמרי שונה ב-99 אחוז מהמקרים.

genz

New member
נראה לך שאני מדבר על הפקה וטונים?

אני מדבר איתך על זה שאקסהורדר נשמעים כמו פנתרה, נקודה. אפילו השירה נשמעת כמו פיל אנסלמו כמעט אחד לאחד וגם אפשר לראות מאיפה דיימבאג לקח השראה לסולואים שלו. ואני לא מבין למה זה כל כך קשה לך להאמין שפנתרה העתיקו ממישהו. אקסהורדר קמו כשפנתרה היו בתקופת הגלאם שלהם והתחילו להוציא דמואים, עברו לפחות שנתיים עד שקאובויז יצא, ובינתיים כנראה פנתרה שינו את הסאונד שלהם. השורה התחתונה היא שאקסהורדר באו לפני פנתרה, ועשו את מה שפנתרה עושים לפני פנתרה, עובדה.

למעלה