MET KELLY!! NEWS!!

Kellaholic

New member
Just got home...

just got back from another show! so awesome! i talked to danny a bit before the show, he asked how my meet and greet went... but i never told him i had one :S anyway the show was amazing. I think kelly remembered me from yesterday and noticed me jumping and going crazy. i was jumping the whole show and she pointed at me for a few seconds and waved sooo many times! so much fun :)

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

סליחה על הבורות מי זה דני? (אני משערת שהוא אמרגן או משהו כזה) ואיך בדיוק ייצא לך לדבר עם קלי?? איזה כייף לך.. איזה חמודה איך שהיא הגיבה.. ואת היית בשתי הופעות?..

moran500

New member
הגיטריסט הישראלי של קליייי

הוא מופיע בתמונות יואו איזה כיף לך כדאי לקלי לבוא וכדאי גם שאני לא אהיה בצבא ואוכל ללכת

Deanb

New member
../images/Emo13.gif מה דעתכם... כמה אנשים

יבואו להופעה של קלי אם היא תגיע להופעה אחת בארץ? ואל תגזימו ותגידו "אני בטוח אבוא!" אלא נסו לשער במספר... לדעתי ככה בין 1,000 ל-3,000 יבואו...

מה?! o_O

מתוך כמה מיליונים נראה לך שיבואו רק 3,000? אז זהו, שלא
אני בטוחה שיש יותר אנשים שאוהבים את קלי, כולל המלווים שלהם, וכולל את אלה שיקפצו על ההופעה כי "סופסוף מישו מחו"ל הגיע להופיע".. אולי 20,000

Deanb

New member
קשה לי להאמין... אולי... אבל עד

כדי 20,000 איש?! אני לא מפקפק בהרבה קהל... נגיד אם שלמה ארצי יעשה מופע פרידה לדוגמה באיזה אולם או איצטדיון הוא בקלות ימלא 40,000 איש אם לא יותר...

את נסחפת קצת ../images/Emo3.gif

אני דווקא מסכים עם דין.. יבואו מקסימום 5 אלף... שזה גם המון.

dalida1988

New member
באמתתת?

וואי זה חידוש לייי איזה יופייייייייי כל הכבוד זהו אני אוהבת את דני!! חחח תודה דרך אגב

יואווווווווווווווווווווווו

איזה כיף לך
|מתעלפת| שמחה בשבילך
וגם מקנאה,אבל אני מפרגנת

למעלה