וואלה? איזו סדרה?והבנתי שבקרוב יהיה עוד חידוש לסדרה משנות ה-80
וואלה? איזו סדרה?והבנתי שבקרוב יהיה עוד חידוש לסדרה משנות ה-80
סדרה מסוף שנות ה-80 ששמה Vale Tudo, עם גלוריה פירז ורג'ינה דוארטה.וואלה? איזו סדרה?
אני מבינה שזו טלנובלה של השעה תשע שתעלה בעוד כמה חודשיםסדרה מסוף שנות ה-80 ששמה Vale Tudo, עם גלוריה פירז ורג'ינה דוארטה.
מה קרה? אגב, אני בשוק שהיא כבר הסתיימה רק אחרי 50 פרקיםאגב סדרה מפורטוגל, בסדרה El precio de amarte קרה משהו:
אם את צופה במקסיקנית אני לא רוצה להרוס עם ספויילר.מה קרה? אגב, אני בשוק שהיא כבר הסתיימה רק אחרי 50 פרקים
את יכולה לספיילר בכיף חח כמו שאמרתי לך עדיין לא התחלתי אותה אני עדיין בפרקים האחרונים של אין כמוך, נראה במה אצפה אחריאם את צופה במקסיקנית אני לא רוצה להרוס עם ספויילר.
וכן, מסתבר שהיא קצרה. המחליפה שלה מבוססת על עלילה של סדרה טורקית, שאין לי מושג אם שודרה בארץ פעם.
בגלל הפרומואים, אני פחות או יותר יודעת אילו סדרות טורקיות שודרו בערוצי ויוה, אבל לא באחרים.
לא לא, זה דבר חשוב בעלילה 🫣 ראיתי את זה בפרומואים ותקצירים ביוטיוב.את יכולה לספיילר בכיף חח כמו שאמרתי לך עדיין לא התחלתי אותה אני עדיין בפרקים האחרונים של אין כמוך, נראה במה אצפה אחרי
שמעתי על המחליפה אבל לא ידעתי שהיא רימייק לטורקית: Las hijas de la senora garcia
לא בטוח שזה הסגנון שלי אבל קאסט נחמד!
כן.לא לא, זה דבר חשוב בעלילה 🫣 ראיתי את זה בפרומואים ותקצירים ביוטיוב.
איך נקראת "אין כמוך" בספרדית? זו הסדרה Nadie Como Tú?
סיקרנתלא לא, זה דבר חשוב בעלילה 🫣 ראיתי את זה בפרומואים ותקצירים ביוטיוב.
איך נקראת "אין כמוך" בספרדית? זו הסדרה Nadie Como Tú?
הצצתי עליה ביוטיוב (הם העלו חלקים שלמים מתוך הפרקים).שמעתי על המחליפה אבל לא ידעתי שהיא רימייק לטורקית: Las hijas de la senora garcia
לא בטוח שזה הסגנון שלי אבל קאסט נחמד!
נשמע נחמדמפיק מעולההצצתי עליה ביוטיוב (הם העלו חלקים שלמים מתוך הפרקים).
אני באמת לא יודעת להסביר מדוע, אבל היא מוצאת חן בעיניי.
ועד כה לא הבחנתי בדמות שהיא סופר מרשעת, אכזרית ו/או רוצחת.
יש שתי משפחות שונות בתכלית שדרכיהן מצטלבות, אפילו שזו לא נראית לי סדרה משפחתית קלאסית, אלא היא תעסוק יותר בקשר הזוגי-רומנטי בין הראשיים.
אם ערוץ ואמוס ימשיך לשדר סדרות של טלוויסה כרגיל, היא בטח עוד תשודר בו.
אגב, המפיק שלה הוא חוסה אלברטו קסטרו הידוע, שגם הפיק את: "אדמת התקווה" (גרסה מחודשת ל"הסערה"), "קאבו", "חסרת לב", "הרופאים", "לאהבה אין חוקים" ועוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.