"Mi amor sin tiempo"-טלנובלה חדשה שמתחילה השבוע במקסיקו

lili1992

Member
מה קרה? אגב, אני בשוק שהיא כבר הסתיימה רק אחרי 50 פרקים😮
אם את צופה במקסיקנית אני לא רוצה להרוס עם ספויילר.
וכן, מסתבר שהיא קצרה. המחליפה שלה מבוססת על עלילה של סדרה טורקית, שאין לי מושג אם שודרה בארץ פעם.
בגלל הפרומואים, אני פחות או יותר יודעת אילו סדרות טורקיות שודרו בערוצי ויוה, אבל לא באחרים.

Hadar 169

Active member
אם את צופה במקסיקנית אני לא רוצה להרוס עם ספויילר.
וכן, מסתבר שהיא קצרה. המחליפה שלה מבוססת על עלילה של סדרה טורקית, שאין לי מושג אם שודרה בארץ פעם.
בגלל הפרומואים, אני פחות או יותר יודעת אילו סדרות טורקיות שודרו בערוצי ויוה, אבל לא באחרים.
את יכולה לספיילר בכיף חח כמו שאמרתי לך עדיין לא התחלתי אותה אני עדיין בפרקים האחרונים של אין כמוך, נראה במה אצפה אחרי|אקשן|
שמעתי על המחליפה אבל לא ידעתי שהיא רימייק לטורקית: Las hijas de la senora garcia
לא בטוח שזה הסגנון שלי אבל קאסט נחמד!

lili1992

Member
את יכולה לספיילר בכיף חח כמו שאמרתי לך עדיין לא התחלתי אותה אני עדיין בפרקים האחרונים של אין כמוך, נראה במה אצפה אחרי|אקשן|
שמעתי על המחליפה אבל לא ידעתי שהיא רימייק לטורקית: Las hijas de la senora garcia
לא לא, זה דבר חשוב בעלילה 🫣 ראיתי את זה בפרומואים ותקצירים ביוטיוב.
איך נקראת "אין כמוך" בספרדית? זו הסדרה Nadie Como Tú?

Hadar 169

Active member
לא לא, זה דבר חשוב בעלילה 🫣 ראיתי את זה בפרומואים ותקצירים ביוטיוב.
איך נקראת "אין כמוך" בספרדית? זו הסדרה Nadie Como Tú?
סיקרנת😄

כן זה השם, טלנובלה ממש טובה! וארוכה|כתר|(122 פרקים)אני אוהבת שטלנובלה היא לפחות 100 פרקים|אקשן|
אגב גם אחוזת התקווה|כתר|בדומה ל-El precio de amarte הייתה קצרצרה רק 65 פרקים😟

lili1992

Member
הצצתי עליה ביוטיוב (הם העלו חלקים שלמים מתוך הפרקים).
אני באמת לא יודעת להסביר מדוע, אבל היא מוצאת חן בעיניי.
ועד כה לא הבחנתי בדמות שהיא סופר מרשעת, אכזרית ו/או רוצחת.
יש שתי משפחות שונות בתכלית שדרכיהן מצטלבות, אפילו שזו לא נראית לי סדרה משפחתית קלאסית, אלא היא תעסוק יותר בקשר הזוגי-רומנטי בין הראשיים.
אם ערוץ ואמוס ימשיך לשדר סדרות של טלוויסה כרגיל, היא בטח עוד תשודר בו.
אגב, המפיק שלה הוא חוסה אלברטו קסטרו הידוע, שגם הפיק את: "אדמת התקווה" (גרסה מחודשת ל"הסערה"), "קאבו", "חסרת לב", "הרופאים", "לאהבה אין חוקים" ועוד.

Hadar 169

Active member
הצצתי עליה ביוטיוב (הם העלו חלקים שלמים מתוך הפרקים).
אני באמת לא יודעת להסביר מדוע, אבל היא מוצאת חן בעיניי.
ועד כה לא הבחנתי בדמות שהיא סופר מרשעת, אכזרית ו/או רוצחת.
יש שתי משפחות שונות בתכלית שדרכיהן מצטלבות, אפילו שזו לא נראית לי סדרה משפחתית קלאסית, אלא היא תעסוק יותר בקשר הזוגי-רומנטי בין הראשיים.
אם ערוץ ואמוס ימשיך לשדר סדרות של טלוויסה כרגיל, היא בטח עוד תשודר בו.
אגב, המפיק שלה הוא חוסה אלברטו קסטרו הידוע, שגם הפיק את: "אדמת התקווה" (גרסה מחודשת ל"הסערה"), "קאבו", "חסרת לב", "הרופאים", "לאהבה אין חוקים" ועוד.
נשמע נחמד(y)מפיק מעולה|כתר|
התחברתי לרוב הטלנובלות שלו שיצא לי לראות

למעלה