MIR-JDS -UFC 146 Primetime

AmitNHB

New member
לא להאמין כמה ירד לי מהאירוע אחרי החלפת

אוברים. ימים קשים עוברים עלינו, אוהדי ה MMA.

AmitNHB

New member
כמות התנועה בפורום בשפל של 4 שנים. סתם

לדע כללי. אני מאשים את גרג ג'קסון.

גיא ע

New member
אני מאשים את אגו טוטאל ואת ה-UFC...

הם הפסיקו שידורי UFC וכמו שניתן לראות בלטור לא מעניים את הכותבים פה וה-UFC הוסיפו ים של אירועים שבחלקם הגדול הם קקי.

yair_bar

New member
מנהל
וודאי אלן אמר פעם

שיש לו שתי תלונות. הראשונה היא שהאוכל מגעיל ובלתי אכיל. השנייה היא שהם מגישים מנות קטנות מדי

אין לי שום ספק שהיציאה של שידורי ה UFC מאגו טוטאל פגעה אנושות בענף בארץ וגם בפורום.

שרשורים שלמים שהיו רצים בזמן אמת על ידי כל מי שצפה בשידור האירוע חסרים לי מאד. גם לקרוא אותם בבוקר אחרי על מנת להוסיף תגובה חסר לי.

תכלס, שים לב עד כמה זה מוזר, זוכר את חוק הספויילר שחרפן את הפורום? היום אין שידורים חיים ועדיין לא באמת מעניין/מפריע לאף אחד שכותבים תוצאות בזמן אמת וכו'

זהו, אני חושב שאפשר להגיד שקצת איבדנו עניין בתחום.

לא יודע מי אשם - אבל זה בולט וברור.

יותר מזה, מעניין יהיה לראות אם פתאום יחזירו את שידורי ה-UFC לאגו טוטאל, אם כל אלו שביטלו את המנוי יחדשו אותו. אני לדעתי לא אחדש. התרגלתי

udi102

New member
לא צריך את אגו טוטאל

יש את ספורט 1 וספורט 2 ,אם הם משדריםאת האירוע האגרוף הגדול של השנה אני לא חושב שתהיה להם בעיה שלהכנס למשא ומתן עם הUFC .

אם אני הייתי בערוץ ספורט 1ו2 הייתי רוצה לקבל 12 אירועים בשנה לפי בחירה אישית לי ,לדומא : חודש מאי ,UFC146 אירוע מצוין , חודש יוני ,UFC 147 מברזיל ,הייתי מוותר על האירוע של מינארד נגד גווידה זה אירוע של קרב אחד ולא שווה לשלם עליו ! ,חודש יולי שיש שני אירועים גדולים וצריך לבחור אני הולך על UFC 149 מקלאגרי ,קארד אדיר לעומת סונן נגד סילבה 2 שלא מעניין בשיט אחרי שהקרב הראשון היה לפני שנתיים .

וככה הלאה ,למרות שיש חודשים שאין אירוע אחד ששווה צפיה בUFC אבל בחודשים יולי -אוגוסט יש 4 אירועים מצוינים

yair_bar

New member
מנהל
לא, אחי, זה פתח נוראי מה שאתה אומר

הזהרתי מזה בשרשורים המקוריים של שבירת החוזה.

דיר באלאק הם יתחילו לעשות ספורט 1 וספורט 2 ו MMA לייב ו-MMA גולד.

אכלנו מספיק חרא כל השנים עם זה.

udi102

New member
הגזמת ....

ספורט1ו2 עולים איזה 60 שקל לחודש והם משדרים המון תוכן כולל PPV של אגרוף WWE ואירועי אומניות לחימה אחרות ,מאוד יתאים להם לשדר UFC והם יקבלו עשרות אלפי לקוחות נוספים .

yair_bar

New member
מנהל
נראה לך שפשוט יוסיפו תוכן כזה יקר בלי תוספת?

ההפך, אני רואה איך מקימים את אגו טוטאל לייב.

אם המחיר היה כל כך זניח שערוצי הספורט יכולים פשוט להוסיף אותו לחבילה, אז אגו טוטאל כבר היו משלמים אותו

udi102

New member
זה לא קשור

הערוצים האלה עולים 60 שקל לחודש ואגו טוטאל 16 לחודש אם אני לא טועה ,הם משדרים ליגה אנגלית ,ישראלית ,ברזילאית ,ארגנטינאית ,גרמנית ,איטלקית ועוד .
חוץ מזה הם משדרים אירועי איגרוף גדולים PPV ,אירועי PPV של הWWE בנוסף לשידור התוכנית השבועית ,משרים טורנירי טניס ,אפילו כדוריד מהליגה הגרמנית הבכירה באירופה .
ועוד המון תוכן ששכחתי כרגע אבל בכל אופן אם הם יכולים להרשות לעצמם לשדר PPV של אגרוף הם יכולים לשדר גם MMA (לא ישראלי) ,רק צריך להביא את זה לידיעת הערוץ ,הם יקבלו עוד עשרות אלפי לקוחות והם יכולים להוריד תכנים לא מעניינים . MMA זה ספורט שלא צריך לקבל ערוץ משלו ,ובתכלס אגו טוטאל ואגו רגיל צריכים להיות ערוץ משותף .

אחרי שצפיתי במרבית העונה של בלטור אני יכול לומר שהיא אכזבה ענקית ומרבית הקרבות לא מעניינים כפי שאמרתי בעבר אין MMA חוץ מהUFC .

yair_bar

New member
מנהל
ברשותך, אני רואה את זה קצת אחרת

אם אגו טוטאל לא יכלה להרשות לעצמה לחדש את החוזה מול ה-UFC כשהיא יודעת שהצופים משלמים לה כמעט באופן מוחלט רק עבור הזכות לצפות ב UFC, אז ערוצי הספורט יסכימו לרכוש את הרשיון ולא ייגבו על זה מהצופים? איפה הם מרוויחים מזה בדיוק?

באסטר1

New member
פתחתי על זה שרשרור

ומה אמרתם אז שאין קשר לשידורים באגו טוטאל
שלא באמת נמאס לאנשים מהUFC
כנראה צדקתי אז :)

yair_bar

New member
מנהל
קשור גם לאירועים האחרונים

משהו בריבוי האירועים עם חוסר העניין בהם גורם גם לירידת מתח.

כל הפלופים של החודשים האחרונים - דיאז נגד GSP, אוברים וכו' ממש מבאסים את התחת

מרקו בי

New member
אגו מאוד אשמים

אני זוכר יום א' 4 בבוקר הפורום גדוש בתנועה, היום אין חשק לקום בשביל איכות נוראית, אני, ואני חושב שרובינו רואים במהלך היום ונמנעים להיכנס לפורום, אחרי האירוע אתה רואה שחלק מסכמים אבל זה שונה מלתת דעה לייב. וגם אין חשק לכתוב מה שכבר נכתב, או להתווכח על מה שכבר הוכחו. דווקא היו הרבה אירועים אומנם חרא, אבל כשהיה שידור חי גם באירוע חרא היו הרבה תגובות.
גם ניר אינדיגו המציף חסר.
אני מציע שרשורי פוליטקה להחיות את הפורום סתםםםםםם.

למעלה