MIR-JDS -UFC 146 Primetime

yair_bar

New member
מנהל
למה, נושא ספציפי שרלוונטי לחברי הפורום? |גאוו

yair_bar

New member
מנהל
כן. האייקון נחתך.תודה רבה לתפוז על כל היכולות

הטכנולוגיות המתקדמות

udi102

New member
עדיין אירוע מצוין ...

בכלל הולכים להיות חודשיים שלושה טובים מבחינת אירועי UFC .

silva5

New member
מי הם 10 הלוחמים הכי טובים בישראל ?

מי הם 10 לוחמי ה MMA הכי טובים בישראל ?
כל אחד שירשום לפי הסדר.

welterweight

New member
קודם כל ברוך הבא

עכשיו,גם אם הדיון שלך הוא לגיטימי על פניו,יש פה פוטנציאל נפיצות מאד גבוה שעדיף להימנע ממנו.

מספיק להעיף מבט בשרשורים האחרונים כדי לראות תגובות של "X הוא פחדן" ו "ל Y אין בכלל משחק קרקע" וכד'.טענות כאלה,גם אם הן לגיטימיות ואפילו נכונות,ממש לא יעברו בשקט אם אותם X ו Y יהיו לוחמים\מאמנים ישראלים ומהמלחמות שעלולות להפתח יהיו הרבה נפגעים.

עזוב אותך מזה,זאת קארמה רעה.

באסטר1

New member
לא יודע כמה כמה לוחמי MMA יש בישראל

עד היום כל מה שראיתי היה BJJ נטו
לוחמי BJJ שעולים לקרבות MMA ולוקחים לקרקע לוחמים מחו''ל

קשה לעשות עם זה רשימה של טופ 10
לעומת זאת הBJJ זה עולם במלואו בישראל והרמה פה של תותחים אחד אחד

welterweight

New member
מי שעושה קרבות MMA הוא לוחם MMA

זה לא משנה מאיזה רקע הוא בא ולאן הוא רוצה לקחת את הקרב ובכל מקרה,כמעט כל הלוחמים עולים לקרבות אחרי אימונים בעוד דברים חוץ מBJJ.

מצד שני,מעבר לנפיצות של הדיון,גם ככה קשה מאד למצוא עשרה לוחמים שעשו יותר מחמישה קרבות MMA וזו אולי הבעיה הגדולה פה עבור הארגונים - ברגע שלוחם צובר פה יותר מחמישה קרבות הוא עובר לאמן ומפסיק להתחרות כדי לא לסכן את ה"תהילה" שלו או לחלופין דורש סכומים שלארגונים (לטענתם) אין אפשרות לשלם.

כעיקרון אין לי בעיה עם זה - כל אחד צריך לעשות את מה שטוב לו ואת מה שמקדם אותו הכי טוב - כל עוד לא מבקשים ממני לשלם כרטיס של 100 שקל כדי לממן את הרצונות והשאיפות של המעורבים בדבר.

באסטר1

New member
אין לי בעיה עם האפשרות שלוחם יבקש יותר כסף

והאירוע יעלה יותר זה שיקול כלכלי של מארגני האירוע.

דבר פה על לוחמי MMA הטובים בישראל , ואני חושב שפשוט אין לוחמים כאלה ברמה השלמה של MMA
לרוב באירועים והייתי באירועים זה סטרייקר (בינלאומי)נגד גראפלר (ישראלי) ולרוב ב99% הגרפר לוקח די מהר לקרקע ושם זה נגמר

בעבר שראיתי לוחמי MMA ישראלים עולים אחד מול השני הקרבות היו לרוב בקרקע גם.
קשה לי עם זה שנקבע קרב MMA ועולים לוחמים ששלמים רק במימד הBJJ
אני מניח שזה לא חדש בישראל ההיאבקות נורא חלשה וקשה נורא למצוא מקומות שכן מאמנים להיאבקות
אפשר לקחת לדוגמא את IFC שמשה קיץ הביא תצוגת עמידה יפה מול פרנקה ולא רק קרקע וזה חסר לי בקרבות MMA בארץ

silva5

New member
בכל זאת יש כמה שהם ממש טובים .

אני היתאמנתי עד לפני כמה חודשיים אצל אורון כחלון גם בקבוצה שלו וגם בשיעורים פרטיים.
היתחתנתי ויש לי הרבה יותר אחריות עכשיו וקשה לי להיתאמן בגלל העבודה .
אבל אני בטוח שאני יחזור בקרוב ...
לעניינו הבנאדם פשוט ברמה בילתי יאומנת . אני ראיתי אותו עושה קרבות של האבקות חופשית עם מיתאבקים ברמה מאוד גבוה והרבה יותר כבדים ממנו
והוא היה הרבה יותר טוב מהם .שלא נדבר על איגרוף קלאסי ואיגרוף תאילנדי והשילוב עצמו MMA .באמת שהוא בחור משקיע ומושקע שחבל עם הוא לא יגיע רחוק...
רוב הלוחמים הטובים בארץ שוקלים בין 70 ל80 קילו שזה דבר מעניין. אפשר לעשות בארץ כמו טורניר של הסטרייקפורס זה יהיה מגניב .

זקס11

New member
אבל זו לא הדרך למדוד רמה

רמה נמדדת בזירה, ולא בשום צורה אחרת.
מה שאתה מתאר זה מידע אנקדוטלי, ולא דרך לבחינת היכולות של לוחם.

למעלה