miss cb

מוטי פ

New member
miss cb

לשאלותייך לגבי החוג שסיפרתי עליו: החוג היה לפני כמעט 20 שנה ואז כל חומר וידאו על הביטליס היה נדיר, הסירטונים היו מאחד האוספים הגדולים בארץ(אולי הגדול ביותר). היינו נפגשים כל פעם אצל משהו אחר, הייתי מקרין את הסירטונים ומספר את סיפור הלהקה. בזמנו גם עשיתי ערבים על הביטלס בקולנוע דן בת"א ובמועדון(שאני לא זוכר את שמו בראשל"צ). מוטי

Miss CB

New member
וואו...!

זה רציני! סליחה אם נשמעתי מזלזלת קודם, חשבתי שהתכוונת לסתם חוג כזה של כמה חברים שיושבים ומדסקסים ביטלז כל שבוע או משו... זה נשמע ממש מגניב. אבל אם זה אותם אנשים כל הזמן, הראתם את אותם קטעים כל פעם? או שעברת והעברת הרצאות בכל מיני מקומות?

מוטי פ

New member
חוג ביטלס

לא נשמעת מזלזלת ושמחתי לענות. לחוג, בדרך כלל, הראנו חומר חדש. חוץ מזה, כפי שציינתי,עשיתי ערבי ביטלס בכל מני מקומות, בהם הקרנתי את הסירטונים וסיפרתי על הלהקה. מוטי

seafox

New member
אז אולי לעשות בעוד כמה זמן מפגש

פורום שיהיה בו הרצאה שכזאת שלך? נגינה של חברי הפורום בשירי הביטלס,וכאלו? :)

לא הוגן!

נגני גיטרות תמיד יכולים לנגן ככה... נגנים אחרים (למשל פסנתרנים) לא יכולים...

seafox

New member
אממ..

תראה,גם אם באים עם גיטרות חשמליות ובאס אי אפשר לנגן סתם ככה. והמטרה היא לארגן את זה במקום ככה שיהיה גם פסנתר וגם אפשרות להביא מגברים..וכל מיני.

seafox

New member
או..

שאתה יכול לפתוח עוד עצומה: העצומה למניעת קיפוחם של פסנתרנים.אגב,גם אני פסנתרן.

חשבתי על זה...

אבל כבר כועסים עליי כאן בפורום (כולל אתה) על כמות העצומות... ברכותיי על כך שאתה פסנתרן!

seafox

New member
תראה בנאדם,

זה לא שאנחנו כועסים עלייך על זה שאתה מנסה להקים עצומות. זה איך שאתה עושה את זה וגם הרעיון של העצומות. העצומה להביא את פול מקרטני ארצה,רעיון מעולה! עצומה להביא את רינגו-יכולה להיות רעיון לא רע. עצומה להביא את שניהם:משהו בנזונה! עצומה להפסיק את האפלייה נגד רינגו?אתה צריך לבסס את הדברים האלו לפי משהו מוכח.כמו להגיד שפול מקרטני הוא שמאלי. אי אפשר לזרוק סתם משהו לאוויר ולצפות שמישהו יתפוס אותו. גם העניין הוא שאתה כל פעם פתחת הודעה חדשה בנושא,וניסית עוד פעם ועוד פעם.לכשלעצמו דווקא עקשניות והתמדה זה דבר דווקא טוב,אבל לא בצורה שאתה עשית.אם תהיה מתמיד ועקשן לגבי דברים מבוססים ואמיתיים שלא נוגעים רק לדעה שלך ולא נוגעים לעניין הומוריסטי בלבד (אם זו הייתה כוונתך) וקשור למשהו רציני ולא בנסיון סתם לשנות משהו כי בא לך אז זו טפשות. אני מקווה שאתה הבנת את כוונתי.

אני צריך להסביר...

כי מתברר שלא הבהרתי את עצמי. הסיבה שהמשכתי ופתחתי שרשורים חדשים של עצומת רינגו כל הזמן היה מהסיבה הפשוטה שאין בפורום טופיקים דביקים, או שלא הצלחתי להקפיץ את הקודמות. לא מתוך עקשנות וכדומה... אבל בכל מקרה, אני מתנצל אם זה גרם לך חוסר נוחות וכדומה.

seafox

New member
החוסר נוחות שלי

נבע מעניין סובייקטיבי. אני גם מנהל פורום ואני יודע מה זה גולש שקודח וקודח על דברים שלא היו ולא נבראו. תבין קצת את מנהלתנו החביבה,היא כרגע צריכה לשמור על הפורום זורם ונקי מתקלים עשית לה קצת קשה..ולא שאנחנו (כלומר היא,ואני חושב שזה ככה,כי אני לא היא אז אני לא יודע מה היא חושבת בעניין) ניסינו לרמוס את העצומה. אם זה קטע הומוריסטי,היית צריך לרדת ממנו כבר ולא להציק. אם בקטע רציני,אז היית צריך לשאול פעם אחת ולא אחרי כמה פעמים על דעתם של שוכני הפורום.בשביל לשמור על הפורום זורם כי אז אתה לוקח נושאים רלוונטיים וחדשים ומעביר אותם לתחתית העמוד. שום דבר אישי.באמת.

אבל...

צריך ליישם את העצומה איכשהו... ותהליך היישום דורש הודעה נוספת, מכיוון שהיא אפשר כבר להקפיץ את הישנה. תאמין לי שהעצומה לא נועדה כדי לעצבן אותך/את מנהלת הפורום (ובטח שלא ליצור תאקלים איתכם).

seafox

New member
אבל תסכים איתי ש.

שהעצומה הזאת היא על מהומה רבה על לא דבר. למה?כי רינגו לא היה מופלה. ולמעשה איך אפשר לחשוב ככה?

מכיוון...

שכרגיל אין לי כוח להתווכח עוד פעם את אותו וויכוח, אני אפנה אותך אל פורום הייד פארק, שם תוכל להתעמק בהודעה: העצומה למען רינגו... כל הנימוקים שלי כבר נמצאים שם, במיוחד בתגובות האחרונות.

את האמת, ברצינות,

ממש אין לי הרגשה שרינגו מופלה. ממש, ממש לא.

הרעיון להבאת פול מקרטני

לא היו שלו, אלא של מנהל פורום הביטלס בהייד פארק. אני MCCARTNEY מהייד פארק.

למעלה