miss cb

זה לא מדויק...

זה נכון, שחודשים רבים לפני שהייתי חבר באיזשהו פורום הוא הציע זאת, אבל למען האמת ההיסטורית אני צריך להגיד שחשבתי על זה באופן נפרד. אבל כדי להיות שונה מחברי פורום הייד פארק (שכל מה שאכפת להם ממנו זה קרדיט), אני לא עומד להתווכח איתך על זה.

מוטי פ

New member
להקה

אם רוצים לנגן ביטלס, אז נראה לי שיהיה נפלא אם חברה כאן יקימו להקה שתנגן ביטלס. מוטי

אבל יש בעייה...

איך הם ייפגשו? כולנו מחלקים אחרים של הארץ (או אפילו מחו"ל)!

seafox

New member
כן..זה נכון.

זה יכול להיות אפילו סתם ספונטני שאחד עולה,השני יורד..לא מחייב להקה מאורגנת.

Another Girl

New member
אחלה של רעיון...../images/Emo45.gif

אבל... 1. צריך אולי לחכות עוד קצת עד שהפורום יתגבש כאן,אם כי בהחלט יש כאן קהילה קטנה ואיכותית מאוד.
2. עניין המרחק באמת קשה...אני למשל גרה בחיפה,אבל מוכנה להגיע לתל-אביב איזה יום מסוים.מעבר לזה,קצת רחוק..זה בעצם תלוי בתזמון ומי מוכן להגיע לאיפה. בכללי-אני בעד.

Miss CB

New member
צ'מעו!

הרעיון טוב, מפגש באמת מאחד ומגבש אנשים - ויש לנו גם קהילה טובה. תראו, אנחנו כולה כמה, חודשיים בערך מאז הקמת הפורום? וכבר די מגובשים. בכל מקרה, אני עם בתיה בעניין התזמון. חכו עוד. אנשים עוד מצטרפים בכמויות מסחריות. אנ ייודעת שכל הזמן יצטרפו, אבל פחות ופחות גלים יהיו ככל שהזמן יעבור... אז תנו לעדו לבוא, תנו עוד זמן להתגבש ואז נראה

לגבי הלחכות...

כל פעם יש גל חדש של כמה עשרות מצטרפים... אני חושב שאם צריך לעשות מפגש אז הוא צריך להיות בין גל לגל... השאלה היא מתי הסתיים גל כלשהו...

Another Girl

New member
אולי ניתן לקיץ להתקדם

כי במהלכו יצטרף הגל העיקרי,להערכתי.ונראה אז מה מצב העניינים ומה ומתי כדאי.

seafox

New member
תאמינו לי,שלכל מקום שרחוק לכם

להגיע אליו,לי,זה פי שניים יותר רחוק..ואני מסוגל לבוא את המרחק הזה.כל עוד לא יהיו עיסוקים אחרים.

למעלה