MISS STAR-TREK 2002

MISS STAR-TREK 2002

הרני מכריז על תחרות מיס מסע בין כוכבים (נא להגיד מהר:) שתתרחש בשבועות הקרובים. חוקי השתתפות: 1. על הדמויות ליהיות קבועות / 4 הופעות ו-או 10 איזכורים לפחות. 2. על המועמדות ליהיות בגיל החוקי 18 עד 400 3. על המועמדות ליהיות טבעיות בלבד, שיפורים כלשהם ניתנים לאישור רק אם בוצעו על ידי רופאים בעלי שם כמו דר´ קרשר, פולסקי, באשיר או מווייג´ר בלבד - EMH 4. אזרחות פדרציה - אינה חובה! אתם השופטים. אתם קובעים. ניתן להצביע למועמדות בטרמינל תקשורת הקרוב או באיי סי קיו - 137602171 (כדי שלא נעמיס על הפורום ויעיפו אותנו מתא הלחץ הקרוב:)

הצבעתך נרשמה...

7 מ9.. קצינה ראשונה הבאה מעולם הבורג. לשעבר אנושית שהומרה בילדותה ליהיות חלק מכוורת הבורג וחייתה חלק ניכר מחייה ברביע הדלתא. אומצה על ידי צוות וויג´ר. "שוחזרה" על ידי EMH מועמדת מספר 1 <חותמת אישור> (מחסור בהיסטוריה שלה קיים, נא לעדכן, תודה)

אילן די

New member
7 אוף 9 - קצת הסטוריה

שם בורג מלא : Seven of Nine, Tertiary Adjunct of Unimatrix Zero-One. שם אנושי : אניקה הנסן. 7 אוף 9 נולדה בשם אניקה הנסן, בת לשני אקסו ביולוגים מכדור הארץ. משימתם העיקרית של הוריה היה לחקור את הבורג. דבר שנאסר עליהם ע"י הפדרציה כיוון שהבורג היו אז גזע לא ידוע. למרות זאת לקחו ההנסנים ספינת מחקר קטנה ואת ביתם בת ה-8, אניקה ויצאו לחקור את הבורג. הם פיתחו מכשיר קטן שיודע להסוות את האותות שלהם ובאמצעותו יכלו לשגר עצמם לקוביית הבורג ולהתחקות אחרי הדרונס. הם מיפו את התפקידים בהייב. כידוע הבורג אינם עושים אסימיליישן לגזעים שאינם מהווים איום או שאין בידם טכנולוגיה רלוונטית. ההנסנים כלל לא חשדו שהבורג עשויים להיות אויב וחקרו אותם בהתלהבות. באחת הפעמים ששהה אביה של אניקה על קוביית הבורג, כשל מכשיר ההסוואה והבורג גילו אותם ועשו להם אסימיליישן. בהייב אניקה שימשה כבורג דרון ביונימייטריקס 0-1 שהוא מקום משכנה של מלכת הבורג וקיבלה פקודות ישירות ממנה עד לשנות העשרים שלה. קפטן קאת´רין ג´יינוואי מוויאג´ר היתה זו ששיחררה את 7 מקוביית הבורג ועזרה לה לפתח את האינדיבידואליות שבה. על וויאג´ר עבדה 7 ביחידת האסטרומטריקס. פרטים נוספים - בפעם אחרת.

Esmena

New member
היא לא קצינה ראשונה.

צ´קוטי קצין ראשון.היא קצינה בלי תיק.

הצבעתך נרשמה...

ג´דזיה דאקס. אישה קריזמטית בעלת בטחון עצמי מושלם הנהנית בחברת קלינגונים בשתיית יין דם ומסעות תעוזה רבות. מארחת את השיתופן "דקס", חברו ה"ישיש" של קומנדר סיסקו, קורזון דאקס, איש חוכמה שובב לא קטן. היסטוריה של 7 מארחים, 4 גברים ו3 נשים. כיום מתהלכת כאזרי דאקס, נערה חרוצה וצעירה המתפקדת כיועצת בחלל עמוק 9. ג´דזיה דאקס - מועמדת מספר 2 <חותמת אישור>

טל קר

New member
בוז! בוז! עד שמדובר בסדרות מדע

בדיוני, על אנושות מפותחת ושוויונית, בה תחלואי החברה האנושית נעלמו, אתה מחזיר לתפיסה השוביניסטית של היום של מלכת יופי? יש כאלו דמויות נשיות חזקות ומרשימות בסידרה, כל כך קשה לך להתמודד איתן עד שאתה מנסה בכוח להקטין אותן לצורה החיצונית שלהן? אולי תעשה גם תחרות מי הכי "כוסון" , ולמי היית רוצה לצבוט בתחת, לרייקר, פיקארד או תום פאריס?

צודקת, ואני רוצה להוסיף ולהדגיש

שאני מצביע בעד בורלי קראשר המדהימה. מישהו זוכר את הפרק שאיזושהי השפעה על האנטרפרייז הפכה את הצוות לסופר חרמנים, ובורלי עשתה הכל כדי לפתות את פיקארד? איזו חתולה. למען האמת, גם ג´דזיה מפילה. אבל יש לה חיזוק "מלאכותי" בדמות הכתמים הסקסיים ביותר בגלקסיה. (יש למישהו מושג היכן *בדיוק* עובר שביל הכתמים)?

הצבעתך נרשמה...

בוורלי קרשר, רופאה בעלת שם עוד באנטרפרייז D ומשרתת כיום באנטרפרייז E. בוורלי, אלמנה, אם לילד חכם מאוד החוקר כיום את היקום מזוית שונה..בחברתו של ה"נווד". מפתחת התרופה לחיידק המשכר לאחר שעבר מוטציה, שיחזרה את פיקארד לאחר שהוטמע לתוך הבורג ובעלת הישגים רבים נוספים. אישה חזקה ואמיצה היודעת לפעול במקומות זרים ושטחים מאיימים. עבר מרשים. בוורלי קרשר, אישה אדמונית מסקרנת. בוורלי קרשר - מועמדת מספר 3 <חותמת אישור>

יוסי®

New member
חוק חדש - כל אחד

שמצביע, שיצרף תמונה
ואני מצביע עבור בוורלי קראשר, שגם אותי "קנתה" בפרק הנ"ל - אישה שגם בגיל לא צעיר (אבל לא כ-זה מבוגר) עדיין נראית מצויין.....

האם יופי לדעתך הוא הורדת זכויות?

אני מעריץ גדול של האישה... נשים הן אומנות של ממש ולדעתי אין בעולם יופי גדול יותר מהיופי הנשי, ואין לזה קשר לחוזק הדמויות.. דמויות יכולות ליהיות יפות כמו שהן חזקות. אין כאן שוביניסטיות.. רק הערצה מלאה. ואגב, חיצוניות היא מרכיב מושך גם בעתיד.. שאתחיל להעלות דוגמאות? ובכלל אסור לנשים ליהיות סקסיות? אני בטוח שגם נשים חובבות הסדרה מדברות על החיצוניות הגברית של הדמויות...

טל קר

New member
צמצום לכדי יופי הוא בהחלט הורדת

זכויות. יש לך קפטן של ספינה. אישה משכמה ומעלה, מדענית ואסטרטגית, בעלת תושיה נפלאה, חכמה, טובה ביחסי אנוש, ועוד כהנה וכהנה ואתה בוחן אותה על פי מי יותר כוסית או סקסית היא או בוורלי קראשר? עם גישה מבריחת נשים כזו, לנצח פורומים של מדע בדיוני יהיו קשורים לסטריאוטיפ של אוסף חנונים חרמנים ובודדים. אתם מבריחים מכאן נשים. לא ראיתי דיונים קודמים על ישבנו של רייקר לעומת ישבנו של תום פאריס, או מי יותר סקסי, פיקארד או קירק.

אני מזמין אתכן לנסות...

אני בטוח שרייקר, פיקארד או מי שלא יבחר יהיה שמח ומוחמא מאוד...

סטטיסטיקת התחרות.

עד כו - נתקבלו 4 קולות: איי סי קיו - 0 פורום - 4 תוצאות יפורסמו בסוף התחרות. בתאריך: 6 למרץ 2002

למעלה