MISS STAR-TREK 2002

שמתם לב שכך שכל,,

או רוב השחקניות יש תמונות מאוד מאוד חושפניות ברחבי האינטרנט? מה זה הקריטריון לשחקניות בארהב? מה עם קצת כישרון?יכולת משחק

DDN

New member
הייתי מצביע

לחברה של פיקארד, זאתי שאני לא זוכר את שמה, אבל הופיעה בפרק של החופשה שלו, אחרי זה בפרק של "רובין הוד" ואחרי זה בDS9, אבל זה רק 3 הופעות. היות וזה המצב, אני רושם קול לאזרי דאקס. אחת הדמויות היותר משעשעות ואמיתיות בעונה ה7 של DS9, ו. . . כמו שאחותי אומרת: סוף סוף יש ייצוג בטלויזיה לאנשים הנמוכים! חוצמזה, יש לה עיניים מהממות.

הצבעתך נרשמה...

אזרי דאקס - נערה מקסימה המשרתת בתחנת חלל עמוק 9. מעט מבולבלת לגבי אישיותה אך בטוחה בנשיותה. למרות שלא השלימה את משימתה הרשמית האחרונה, הוקפצה בדרגה וקיבלה כמארחת את השיתופן "דאקס". ראה - ג´דזיה דאקס. אזרי דאקס - מועמדת מספר 4 <חותמת אישור>

קפטן קת´רין ג´ינווי

כי לבחור ב"כוסית" זה הדבר הכי קל בעולם - מג´דזיה דאקס ועד לסבן אוף 9 - אבל למצוא אישה שבאמת מותחת את הגבול - גם מנהיגה מבלי להתנצל, גם הפכה לשנואת הטרקים (שעברה כל השפלה אפשרית החל מהמראה שלה וכלה בקול שלה) ושרדה כמו גדולה וגם משמשת כמנטורית - זו גדולתה של ג´ינווי. ובאשר לגברים... איכס, האמת היא שאף אחד לא עושה לי את זה - אבל אם כבר אני צריך לבחור אלך על טום פריס שהוא יחסית הכי פחות מכוער בוויאג´ר ועל הטקסני ההוא מ"אנטרפרייז", הוא כוסון ויש לו מבטא מדליק. ואגב אם יש למישהו השגות לגבי התרגום של וויאג´ר הוא מוזמן להפנות טענות אלי - אני מבטיח שהטעויות יתוקנו.

הצבעתך נרשמה.

קטרין ג´ינווי - בחורה קריזמטית ואמיצה, חסרת מעצורים. אי שם ברביע הדלתא, מובילה את הצוות במסע חזרה אל הבית, בתעוזה ונחישות. חובבת מדע ומלאת יושר. קטרין ג´נווי - מועמדת מספר 5 <חותמת אישור>

_אלי_

New member
אני בעד אישתו של וורף ../images/Emo68.gif

היא אמנם הופיע רק בפרק אחד ואני אפילו לא זוכר את שמה, אך היא היתה חצי קלינגונית מדהימה, שהשאירה את חותמה בסידרה בעיקר בגלל בנה אלכסנדר. ומהדמויות הקבועות אני הכי אוהב את דיאנה טרויי, כפי שנראתה בשתי העונות האחרונות של TNG.

נא להצביע בהתאם לחוקים.

1. על הדמויות ליהיות קבועות / 4 הופעות ו-או 10 איזכורים לפחות. 2. על המועמדות ליהיות בגיל החוקי 18 עד 400 3. על המועמדות ליהיות טבעיות בלבד, שיפורים כלשהם ניתנים לאישור רק אם בוצעו על ידי רופאים בעלי שם כמו דר´ קרשר, פולסקי, באשיר או מווייג´ר בלבד - EMH 4. אזרחות פדרציה - אינה חובה! תודה.

^hunter^

New member
~מועמדות~

בסדרה המקורית לוקחת אחת השלישות שאינני זוכר את שמה. בלונדינית כזאת אבל מאוד יפה. היא מזכירה נורא את הג´יני הזאת מהסדרה הישנה הזאת שגם את שמה שכחתי. אם יש לכם מושג, אז תרשמו מי זאת.. בדור הבא לוקחת כמובן בברלי קראשר. בחלל עמוק 9 לוקחת דאקס בוויאגר זוהי 7 אוף 9 כמובן...(ולא רק בוויגאר..) ובאנטרפרייז אני אישית מעדיף את הושי עם קולה הצפצני.(עדיפה על הוולקנית..)

הבהרה חשובה לגבי הזעזוע מהבלונד

אם תשימו לב למצבה המחפיר של השימלה, תבינו שלמעשה קירק האומלל אומר לעצמו "אללי, היא לא בלונדינית אמיתית".

Gilgam69

New member
אני שם עוד קול לאזרי דאקס המהממת מח

אני שם עוד קול לאזרי דאקס המהממת מחל"ע 9.

G.O.D

New member
בחירת המנהל 2 ../images/Emo3.gif

עקרונית נשים קליניגוניות הכי עושות לי את זה, בעיקר אלו שעם השמלות הארוכות והשיער הגולש... אבל כיוון שאין נשים קליניגוניות על בסיס קבוע (ההיא מוויאג´ר היא רק חצי...) אני הולך על הבורג קווין, אישה חזקה סקסית בדרכה שלה, ובעלת השפעה. לגבי הגברים, לא חסר... רייקר שווה לאללה, לפיקארד גם יש איזה סקס אפיל לא רע בכלל, וורף סקסי בעיקר מהעונה השביעית של TNG והלאה (DS9 והסרטים), דוקט גם כן... יאללה ביי בנתיים, G.O.D

הצבעתך נרשמה.

מלכת בורג... - מחסור באינפורמציה! מלכת הבורג - מועמדת מספר 6 <חותמת אישור>

alophind

New member
לוקסנה טרוי לוקחת בגדול !!!

איך אפשר שלא ?! לא נדבר על זה שהיא כריזמטית להפליא , האדם היחיד שהשאיר את פיקארד ללא מילים , התארחה גם בפרק לא רע של DS9 ועברה חוויה מקרבת עם אודו. והכי חשוב , אלמנתו של יוצר הסדרה ואם אני לא טועה , היא גם נתנה את קולה למחשב.

למעלה