MooSh!!!

shirang

New member
לפחות פינצ'י מארח לי חברה..

היחיד פה!!!!!!!!!!!!!! אה וגם אתה פו.....

וגם אני!!!!!!!!!!!!!!!

ואת לא מדברת אל עצמך! דווקא הפורום יחסית ער... היית צריכה לבוא לפני איזה חודש... הודעה אחת בכל איזה שבועיים... זה היה יותר מפחיד...

shirang

New member
חחחח אז המצב טוב הא?

מה דעתך שנתחיל במבצע "תחיית הפורום המת"... יהיה קשה, אבל אולי נצליח מי יודע... מה אתה אומר??? צריך להשיג חומר טוב *סניף סניף* וויפי!!! אני שמחה שיש מי שמתייחס.. לוב יו!!!

קחי את המילה שלי:

ברגע שש לי שניה פנויה, זה נכנס לגלריות כל הכבוד.... והוא אכן הבן אדם הכיח סקסי שיש

shirang

New member
את כל כך עסוקה?? ../images/Emo4.gif

בתור מנהלת פורום... חשבתי שיהיה לך זמן להשקיע פה...

אל תתחילי

לעשות לי פרצופים עכשיו, את אפילו לא יודעת מה יש לי על ראש, תרצי פירוט, במסרים, אבל תאמיני לי, שזה משהו פי כמה יותר חשוב מהפורום זה, כי אני כן משקיעה בו כשיש לי זמן, אתם יודעים כמ זמן לקח לי להכין את פינץ' הזהר? אתם יודעים כמה ענו על זה אחד!! וזהו..אז ז*ן...אם יש לי משהו הרבה יותר חשוב אני יעשה אותו עכשיו, ואין מה לעשות..גם ככה אני בקושי בקושי מגיע הנה להסתכל.. זה כ"כ מעצבן שלא מעריכים מה שאני עושה... את רוצה, אני מוכנה לפרוש מהנהלת הפורום ולתת לך לנהל אותו... צרי איתי קשר במסרים.

shirang

New member
לא התכוונתי להכעיס...

פשוט סקרן אותי זה הכל

בסדר..

לא התכוונתי להתעצבן פשוט...יצא
.. הורמונים... בכל אופן, אני יודעת שלא השקעתי הרבה בפורום לאחרונה, ואני יודעת שאני אמורה מתוקף תפקידי..אני פשוט באמת לא יכולה.. ותעזבו את המליון עבודות ומבחניםן לבית ספר, כי את זה אני ההייתי דוחה בשביל הפורום, אני מדברית על דברים הרבה יותר גדולים........ ושוב, את מוזמנת לפנוץ עלי במסרים ולהציא תוכניות לשיפור, לא רק את, כל מי שכאן!

למעלה