morning bell

Fish in the sea

New member
morning bell

הביצוע של קיד איי או של אמניזיאק? איזה אתם יותר אוהבים? ולמה?
רדיו
היש דבר יותר מעצבן מלקבל יומיים חופש מהמפעל ואז לקבל טלפון בבוקר להגיע בכל זאת כי יש משהו דחוף? ואז לבוא ולהבין שהזעיקו רק אותך ועוד אחד כי אתם היחידים שגרים בקיבוץ? וכל השאר שכירים שהחליטו לחסוך במשכורות של יומיים ולא קראו להם וכל העבודה נפלה עליכם? הא? ולחשוב שהייתי אמור לישון עכשיו! זהו.נגמרה ההפסקה.צריך לחזור למפעל.

amnesiac../images/Emo45.gif

פשוט כי זה יותר מתאים לרוח האלבום, יותר משתלב. אבל שתי הגירסאות מקסימות.
ובאסה על העבודה..

polyethylene

New member
amnesiac

יותר משמח לדעתי, ואני זקוקה לאיזה שיר עם קצת שמחה בתוך כל הדיסק המלנכולי והיפה הזה...
rufus wainwright - hallelujah

קיד איי, ללא ספק.

הביצוע באמניזיאק מיותר לחלוטין (אחד הנימוקים שלי כשאני מנסה להסביר למה אני כל כך לא אוהב את האלבום הזה), והרבה יותר מתאים לשיר התיפוף בגירסה המקורית.
sense field - happy christmas (war is over)
(מתוך אלבום שירי כריסמס בביצוע אמנים אלטרנטיביים חביבים. מישהו מכיר את הלהקה הזאת? בין השאר אפשר למצוא פה את ברייט אייז, קולדפליי, ונסה קרלטון, בן פולדס, ברנייקד ליידיס יחד עם שרה מקלכלן, ג´ימי איט וורלד, לורינה מקניט, ניל פין, פנטום פלאנט, רון סקסמית´..וואו, אלה בעצם כל האמנים שמשתתפים כמעט.
)

ידוע.

אולי לא הבהרתי זאת, אבל האלבום עליו דיברתי הוא של שירי כריסמס בביצוע אמנים אלטרנטיביים עכשוויים. כלומר, שירים קלאסיים שחידשו אותם. לא שירים שנכתבו במיוחד. אגב, אם אנחנו כבר בנושא, אני נורא אוהב שירי כריסמס, אבל בעיקר את אלה ששרות מקהלות. אה, כן, וגם את הדואט fairytale of new york בביצוע הפוגס יחד עם קירסטי מקול ז"ל. בלי קשר להיבט הדתי של החג, אני נורא אוהב כל מה שקשור בו.

power play

New member
KID A

זה מעניין כי שמעתי קודם את הגרסה השנייה, ואהבתי אותה מאוד מאוד.. ולכן כששמעתי את הגרסה הראשונה של קיד איי, זה היה כאילו עוד פעם שמעתי את השיר בפעם הראשונה. רק שהפעם המוזיקה היתה יותר טובה.

skin blues

New member
KID A

כי לגירסא הזאת יש קצב מעניין , לא 4/4..... אבל אני אוהבת את שתי הגירסאות
release me release me release me release me np- John Frusciante- lucky כן כן , קאוור, ולא לשיר של בריטני

הנה דיון

על הנושא מלפני כמה חודשים. מקווה שהלינק יעבוד. אני אגב מעדיף את הגירסה של kid a יותר יפה לדעתי. np - elbow - presuming ed

man-o-war

New member
אמניזיאק

יותר מתחבר לזה, יותר מרגש. מזל טוב לי! עברתי היום טסט (חבל שאין אייקון של אוטו)
Danny Ben-Israel - Capara

Major Thom

New member
מזלטוב!!!! ../images/Emo73.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

אממ .. אמנזיאק. סביר להניח שכי שמעתי אותה קודם .. והיא מתחילה בהפתעה כזה. בפעם הראשונה ששמעתי לא ידעתי מאיפה זה בא לי

Fish in the sea

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo65.gif

איזה טסט? ולי אין תשובה מוחלטת.בגלל זה שאלתי,לראות מה דעת השאר. בזמן האחרון יותר את של קיד איי,גם בגלל שאני בכלל אוהב יותר את קיד איי וגם עבודת התיפוף(או מה שזה לא יהיה) יפיפיה בעיני. קצב מעולה.
oasis-fade away

Esmena

New member
מזל"ט:)

אמנזי´אק אני מניחה. מצד שני, לא שמעתי את קיד איי(גירסת) מספיק. איך שלא יהיה, התאהבות משמיעה ראשונה:)
<פיהוק> נראה לי שאני ארדם עם אמנזיאק היום...

Fish in the sea

New member
סליחה על השאלה,אבל האם קיים

דיסק של רדיוהד שאותו שמעת מספיק?
הזכרת איפשהו לא מזמן(דומני בשרשור ה"קיפ´ רולין") שאת אוהבת מאוד את אמניזיאק ואוקיי קומפיוטר,למרות שלצערך לא התעמקת מספיק בשניהם. עכשיו אני מסיק שגם את קיד איי לא חרשת יותר מדי... מממ נכון?
gomez-in our gun

e-shfiyut

New member
הא הא... השגתי אותך.

עברתי טסט יום לפניך....
קשה לי להגיב לגבי השרשור כי שמעתי רק את הגירסה של אמנזיאק.

למעלה