morning bell

Superunknown1

New member
קיד א´.

כי.. ככה. בלי סיבה מיוחדת

lide

New member
אבל אני מעדיף את...

שניהם יפים, למרות שני מעדיף את גרסת kid a ,למרות שהגירסה של amncsiac והיא מאוד יפה ומעניית.

I think

New member
I Might Be Wrong:)

בדיוק היום חשבתי על זה, דיברתי על זה עם ידיד שלי- שזה ב 5/5. הוא מתופף, אז הוא ממש אהב את השיר :) וחוץ מזה, הגירסא של קיד איי יותר טובה, אבל בהופעה זה נשמע מעולה. בייחוד ה"טודו, טודו טודו" שיש בסוף. בהופעה החיה יש לזה יותר נוכחות. ובכלל, המחיאות כפיים בהתחלה, ואז המוסיקה.. וכשתום נכנס עם ה"מורנינג בל.. מו-וו-רנינג בל..", זה פשוט יפה בצורה מזעזעת. הגירסא באמנזיאק קצת פחות טובה, גם כי לא אהבתי את שינוי המילים.. גם כי אין לזה את המיקום במושלם בין כל הטראקס.. וגם כי המוסיקה פחות נוגה. לדעתי. אין לי זמן לקרוא את ההודעה שוב:) סליחה מראש אם צריך.

ובכן

אח.. אני סוף סוף יכולה להגיב בלי שזה יכתוב לי שזה לא מוצא את העמוד :) לפי דעתי קיד איי כל כך יותר יפה! גם בגלל שזה ב-5/4 (אין חמש חמישיות.. סליחה על הקטנוניות :), וגם בגלל שהוא כל כך יותר חי.. אף פעם לא התחברתי ממש לגסא של אמניז´יאק. אבל מה שכן ממש יפה בזה שהם שמו את 2 הגרסאות השונות זה שזאת של קיד איי נשמעת כאילו משהו רע קורה, כאילו הכל מטורף ואגרסיבי, ובאמנז´יאק זה פשוט נשמע כמו מישהו שנזכר במשהו רע בעבר, כאילו זה נשמע כאילו זה היה מתאים לרקע של תמונות מלחמה בשחור לבן.. כזה כבד ומעומעם.. אולי רק אני רואה את זה ככה, אבל זה ממש יפה, זה נשמע כאילו הדבר הרע קרה בקיד איי ובאמנז´יאק נזכרים בזה (דרך אגב, השיר הוא על גירושים.. פעם ראשונה שקלטתי את זה זה היה אדיר, בגלל שאז כל מיני שורות מוזרות כמו you can take the furniture cut the kids in half release me פתאום קיבלו היגיון ופשוט משיר שלא אמר לי כלום זה הפך בשניה לשיר ממש משמעותי, גם בזכות הקטע של קיד איי וההזכרות באמנז´יאק.. זהו...) סליחה שכתבתי כל כך הרבה :) אני מתלהבת מהיכולת המחודשת שלי להגיב :)
radiohead- permenant daylight

Bquiet

New member
מצטרפת.

אני הכי אוהבת את של i might b wrong ןאח"כ את של קיד A, פשוט כי בשניהם לקראת הסוף הוא מתחיל למלמל בטירוף, וזה כ"כ כ"כ יפה! גם ההתחלה יפה יותר. אני הרבה פחות אוהבת את הביצוע באמנזיאק.

I think

New member
:)

אמנז´איק כולו מדבר על זיכרונות, או נשמע כמו זיכרונות. לדעתי. כי הכל מנומנם ומטושטש, כאילו שיש איזה גוף זכוכית מסיבי שעומד בין המילים לבין האירוע. וזה כל כך יפה שהם בחרו את השם הזה, של מחלת השיכחה, בשביל האלבום הזה. עוד משהו, לא קשור לכלום. להקות אחרות, בעיקר כאלה מהסיקסטיז, וגם כאלה כמו המאניק סטריט פריצ´רז, יש להם את היופי שלהן. והוא אכן בולט, ואני מבינה למה אנשים מתחברים אל אותן להקות. אבל מה שמייחד את רדיוהד, שהם, במקום לדבר על ערכים ואידאיות, ועולם טוב יותר, ומחאה, הם מדברים על כל מה שיוצא מתוך שם העצם "self". נקח את הדוגמא של true love waits, היה לי דיון על השיר הזה עם מישהי. הדיון התבסס על הטקסט הבא מתוך אט איס, וכמובן על מילות השיר. are you a virgin? every night we are haunted it paces up and down outside my room, it talks to me in its sleep. its in the tape going round and round. it stops and starts the tape machine. goes into record when it feels like it. we just let it happen. just dont leave. dont leave. it waits patiently. mum left her 8 year old locked in for a week with lollipops and crisps. she had to work or forgot or something. stanley says. you, like everyone else need to feel important. היא אמרה שזה מזעזע, שזה מדבר על מעשה הנטישה הזה של האמא את הבת שלה. שזה על האקט המזעזע והמחריד, ועל הילדה שנשארה לבד ורק רוצה ומחכה לאהבה. ואני אמרתי, שזה בכלל לא קשור לאקט. זה קשור לסיטואציה הזאת, האמא לא חשובה. זה קשור למחשבות הספיציפיות שיש לבנאדם, לא ילדה בהכרח, אלא בנאדם, כשהוא צריך משהו, לא פיזית אלא נפשית. היא ראתה את השיר כמחאה, או כהצגה מפוקחת של אמהות נוטשות את ילדותיהן. ואני, פשוט לא יכולה לקחת שיר של רדיוהד ולהעמיד אותו כמחאה. רדיוהד שרים רגשות, לא מחאות. רדיוהד זה לא ג´ון לנון, הם לא רוצים לשנות את פני החברה. הם, מה שנקרא, עושים את האמנות שלהם. כל מה שהם אומרים זה על עצמם, הם לא נותנים הצהרות על הכלל. כמובן שזה רק הפירוש שלי, וככה אני רוצה לראות אותם. יכול מאוד להיות שאתם לא מסכימים איתי בכלל. אבל אני פשוט לא חושבת שרדיוהד זה התחממות גלובלית, שלום, זכויות האדם והחברה המערבית. וגם מורנינג בל, הוא לא על גירושין באופן כללי, על התופעה. זה הרבה יותר פרטי, זה על מישהו אחד שחלק את החיים שלו עם מישהו אחר, ועכשיו כשהם נפרדים, הם צריכים לחלק את היחידה המשותפת הזאת "החיים שלהם", לשניים. באנגלית זה יכול להיות יותר מובן- זה לא their lives זה their life יש להם חיים אחד, כמו ילד אחד, לחלק לשניים. טוב, די להצפה הלילית שלי על הפורום. זה בטח באמת כבר מתחיל לעצבן.

power play

New member
יש בפורום מנהג משונה ושלילי

ואני מבקש להפסיק אותו לאלתר. אנשים כותבים דברים מעצמם,דברים יפים:) או פחות יפים..ואז מתנצלים כאילו שאסור לעשות פה כתיבה יוצרת..די! כל פעם שיש הודעה קצת מהשגרה בסוף תמיד תהיה איזו בקשה למחילה על העלבון שספגנו בעקבות ´ההצפה´ של הפורום או מה שזה לא יהיה. תפסיקו אתם כותבים דברים בסדר גמור. לא יעזור לכם.. ונעבור לתוכן התגובה- גם אני חושב שהשיר מדבר על השתוקקות למשהו שמתרחק ועל מה אנחנו נעשה בשביל לשמר אותו, רק בגלל שהמצב הקודם היה נוח לנו. פעמון הבוקר הוא פשוט שיר מצוין וזהו.

I think

New member
בתור חדשה בפורום :)

אני לא בדיוק יודעת מה נהוג ולא נהוג כאן :).

וואו

אל תדאגי על האורך :) היה כיף לקרוא אני מאמצת את הפירושים שלך ובכלל הקטע הזה היה ממש יפה (באנגלית), אני ישים אותו באינפו שלי באיי סי קיו מתישהו
dandy warholes- mohammed

think- תיקון קל

ג´ון לנון הרבה יותר משהיה זמר מחאה היה זמר שהתעסק בדברים אישיים ופרטיים מאוד כמו בmother שהוא מדבר על הילדות שלו. עוד דוגמאות לשירים אישיים: how, im scared ,i´m lossing you ,i found out וכו...

האידאה

יש פאב עם מוזיקה מאד טובה בראשון, הוא נקרא אידאה, יש שם אחת לכמה זמן ערב רדיוהד, ואחת לפחות זמן יש על ערבים של כל מיני להקות אחרות, בקרוב יש ערב חיפושיות. בכל מקרה, הקשר של האידאה לשרשור הזה, זה שככל הנראה, הם מעדיפים את הגרסה של אמניזיאק, זה מה שהיה שם לפחות היום, והיה את פייק פלסטיק, מהגירסה של זה בנדס
ובכלל, היה ג´ימי הנדריקס, פו פייטרס ועוד רבים וטובים, יש שם אחלה מוזיקה, וכל ערב שהייתי שם היה לפחות שיר אחד של רדיוהד, זה כמובן חוץ מערב נשים ברוק(להלן - טורי איימוס, ביורק, פיג´יי, ג´וני מיטשל וכו´...) וזה אחלה לראות חצי מהפאב שר רדיוהד, או לפחות עושה כאילו עם השפתיים. חוץ מזה: מתן!!! מזל טוב!!!! תתחדש וסע בזהירות!!! :) לזאתי שחושבת (אני מצטער, אבל עד שתחשפי את השם שלך אז ככה זה הולך להיות) - למה התכוונת ב 5/5 ? משקל? ולכולם, ובמיוחד למי שרואה את ההודעה הזו בשעות הקרובות, יש עכשיו ספיישל פרל ג´ם בגלי צה"ל 96.6 עד חמש לפנות בוקר. מי שקורא עכשיו שיפתח רדיו ומי שרואה מחר שיקלל. np - radiohead - i might be wrong - idioteque

New member
איפה הפאב הזה נמצא?

יש לך כתובת? אולי ננסה אותו... ומצטער, פרל ג´ם לא עושים לי את זה.
radiohead - lucky (radiohead unplugged)-the complete acoustic sessions

New member
טוב..אז הייתי שם

ואחרי ששמעתי שנצטרך להמתין חצי שעה בערך, עפתי לנאפיס לנישנוש
אבל ממה שראיתי מבחוץ, מקום נחמד..
the manics - patrick bateman

קיד איי

יותר חי , פחות מבולגן , יותר קיצבי . ומורנינג בל לא שיר שמח , בכל צורה שהיא . ושוב חזרתי מהגלות בתקווה לכתוב פה יותר , שתהיה שבת שלום.

FakePlasticTree

New member
הביצוע של kid a

כי הוא יותר קיצבי. מרגישים את התופים חודרים לך מבעד לעצמות.

למעלה