Moss Icon?

Silver Tongue

New member
נממ..

אני עם AAF באוזניים.. אי אפשר לשבת בשקט
ומותר לי להציק/לצחוק/לרדת על מי שבא לי אז שוש, ושב בצד

netahaa

New member
אם לא הייתם מדברים עלי

עוד הייתי צוחקת מכל העניין הזה.

MispIaced

New member
שזה היה אחריי :)

אני שלחתי מסר עם המלצה עלייך להנהלת הפורומים לפני שהם נתנו לך הזמנה לראיון אפילו

פלאפאל

New member
יאי! ../images/Emo47.gif

את מודעת לעובדה שאם זה היה היום, היית פותחת פורום "סקס סוער של ביל קאוליץ", נכון?

Devils Pet

New member
אני חושב שלא הבנת את הבדיחה.

תקראי את ההודעה שלי וזאתי מעליה שוב. או שאני לא הבנתי את ההודעה מתחתי? אני אלך להרהר במשמעות החיים כעת.

פלאפאל

New member
הבנתי את הבדיחה.

אבל היא אכן מתוחכמת מדי. וההודעה שלי הייתה בדיחה פרטית, כי השיחות של מאיה ושלי לאחרונה נראות ככה: -משהו רע קרה לי, ביל קאוליץ מזדיין -אנשים מתים מרעב ובנות בוכות שהן לא יפגשו את ביל קאוליץ, איזה מזדיין הוא -אני צריכה לקרוע את התחת בעבודה ולקבל מינימום ויש אנשים שסתם עושים איזה חרטה ונהיים מיליונרים, ביל קאוליץ מזדיין. והפורום תכלס נפתח כי ארבעה חודשים שיגעתי אותה על כמה אימואים זה חמוד ונהדר ונפלא
הקטע הוא שמה שמצחיק אותי באותו זמן הופך לפורום. היי, זה הוכיח את עצמו
הפריה חוץ גופית בצ'רנוביל זה מתוחכם מדי בשביל להצחיק אנשים מעפנים כמוני. אבל פורום אספני מפיות זה מצחיק בכל מקרה D: מאיה, כשאומרים את זה ככה, אנחנו נשמעות מה זה עלובות
אגב אני צריכה עדכונים על מה קורה בסוף עם סווטלנה הטיפשה ועם הסיבה שפגשת אותה בכלל.

אולי אנחנו עלובות, אבל אנחנו העלובות

הי מגניבות בעולם
ואני גם מנהלת. ויכולה לחסום אנשים. לא אמרתי לך מה הסיבה? אה, כן. בכל מקרה אמא שלי היסטרית מזה לגמרי ואנחנו הולכות למיון עכשיו.

פלאפאל

New member
עכשיו as in now?

אנחנו העלובות הכי (מכוערות) בעולם (המכוער)
עכשיו צריך רק קעקוע של סיסיות על הגב ואנחנו מסודרות for life (מה, למען השם, הוא חשב לעצמו?! הוא מודע לזה שזה ישאר שם לנצח?! אפילו הנכדים שלו יצחקו עליו!)

למעלה