MTV2 Rocks the Movies

CitizenErased

New member
MTV2 Rocks the Movies../images/Emo70.gif

לכבוד התכנית בערוץ עכשיו...
מהם הסרטים עם הסאונדטראקים האהובים עליכם
מהו הקליפ עם קטעים מסרט כלשהו (יענו שיר מסאונדטראק שגם יש לו קליפ) האהוב עליך
מהו השיר מסאונדטראק שאין לו קליפ מיוחד לסרט האהוב עליך
איזה שירים לדעתך היו מתאימים לסאונדטראק ושל איזה סרט

Djerry

New member
אני חייבת להתחיל ללמוד לתנך...

מהם הסרטים עם הסאונדטראקים האהובים עליכם? הסיוט שלפני חג המולד
מהו הקליפ עם קטעים מסרט כלשהו (יענו שיר מסאונדטראק שגם יש לו קליפ) האהוב עליך? eminem - lose yourself
מהו השיר מסאונדטראק שאין לו קליפ מיוחד לסרט האהוב עליך? evanescence - bring me to life איזה שירים לדעתך היו מתאימים לסאונדטראק ושל איזה סרט? ממ... כל השירים של מיוז?

Rose131

New member
הממ

מהם הסרטים עם הסאונדטראקים האהובים עליכם? באופן מפתיע ביותר, מולאן רוז'
מהו הקליפ עם קטעים מסרט כלשהו (יענו שיר מסאונדטראק שגם יש לו קליפ) האהוב עליך? הממ.. אני לא מצליחה לחשוב על שום קליפ כזה חוץ מהרו של ניקלבק
מהו השיר מסאונדטראק שאין לו קליפ מיוחד לסרט האהוב עליך?רוקסן בגרסה של מולאן רוז'. או המיקס הזה על הגג של הפיל בין כריסטיאן לסאטין כשהוא מנסה לשכנע אותה שהם יכולים להיות ביחד. או come what may. נו. כל מולאן רוז'
איזה שירים לדעתך היו מתאימים לסאונדטראק ושל איזה סרט? הממ.. לאדעת

אמ.

וולוט גולדמן, חמש ילדות יפות, דה נייטמר ביפור קריסמס, מולאן רוז'.. וואי יש אין סוף. כרגע לא עולה לי עוד וציינו פה כבר כמה שציינתי

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

וגם רקוויאם לחלום, הסאונדטרארק ממש עושה את הסרט...

Sweet Calamity

New member
וואל.. ../images/Emo115.gif

פאנטום האופרה, שה"ק, נייטמרס ביפור Xמס, מלכת הארורים, שיער [HAIR]. של בני וג'וןD:: לא הבנתי תשאלה השלישית
נממ...לאדעת עכשיוD:

המ.../images/Emo192.gif

מהם הסרטים עם הסאונדטראקים האהובים עליכם? מולאן רוז', ריקוויאם לחלום, שיער, שיקאגו. מהו הקליפ עם קטעים מסרט כלשהו (יענו שיר מסאונדטראק שגם יש לו קליפ) האהוב עליך? אין לי מושג. מהו השיר מסאונדטראק שאין לו קליפ מיוחד לסרט האהוב עליך? אחד מכל סרט: אל טנגו דה רוקסאן ממולאן רוז'
, Summer Overture מריקוויאם לחלום, The Flesh Faliures משיער, משיקאגו Roxie נראה לי... לאדעת קשה לי לבחור אחד
איזה שירים לדעתך היו מתאימים לסאונדטראק ושל איזה סרט? אממממממ אין לי מושג.

lestatgirl

New member
מממ אז ככה..

מהם הסרטים עם הסאונדטראקים האהובים עליכם? אני לא אפרט רק אגיד כל הסרטים של דני בויל בערך, כי הוא גאון גם כשזה נוגע לבחירת סאונדטקים, תראו מה הוא עשה עם טריינספוטינג, וגם עם שמש העדכני ומיליונים.. חוצמזה SPUN ימים מכורים בעיברית, זה סרט שלפניו שנאתי את הסמאשינג פאמפיקינגס אבל בילי קורגן כתב את כל המוזיקה בסרט [וגם משחק שם בתקפיד קטנטן ולדבי הארי יש שם גם תפקיד..] וזה באמת סרט מדהים מהרבה בחינות אחת מהם היא הסאונדטרק..מומלץ ביותר.. וכמובן רקןוואים לחלום זה ברור מאליו, ל5 ילדות יפות כמו שאמרו פה.. מהו הקליפ עם קטעים מסרט כלשהו (יענו שיר מסאונדטראק שגם יש לו קליפ) האהוב עליך? מממ מממ היום היה באמת את השיר של איגי פופ של לאסט פור לייף שחלק בלתי נפרד מטריינספוטינג ובעצמו שיר ענק באמת, ואני מתה גם על השיר של אנדרוורלד שאני לא יודעת אם מופיעים חלקים מהקליפ בשיר.. ממ.. לא בטוחה האמת.. מהו השיר מסאונדטראק שאין לו קליפ מיוחד לסרט האהוב עליך? וואי לא דעת אנלא טובה בשאלות כאלה איזה שירים לדעתך היו מתאימים לסאונדטראק ושל איזה סרט? משהו של הליבס בהחלט אני מכניסה בסרט כמו טריינספוטינג, כמובן שזה כבר לא אפשרי אז נחכה שיסריטו את פורנו, הייתי מכניסה את קאלמ דאון דירסטשל ג'יימי טי למיליון חלקיקים קטנים כשיהיה לו סרט, ויהיהה לו אחד אם אני נאצטרך לעשות זאת בעצמי..ואמ.. כשיעשו עוד סרט מהספרים של אן רייס, אני מקווה שכבר נכריח את ג'וני בורל לכתוב לו שיר במיוחד..[או שהוא ישחק את לאסטט

lestatgirl

New member
מה הסיכויים שהוא יקים להקה

עם אירווין וולש או משהו ויגיע לפסטיבל?
ממ..אגב קיבלת מסר ממני במקרה?..

CitizenErased

New member
אירוווין ../images/Emo6.gif

את יודעת שעושים סרט לאחד הסיפורים מThree Tales of Chemical Romance??

CitizenErased

New member
לא.. במאי חדש לפי מה שהבנתי

שחקן אחד שאני מכירה דיי טוב היה אמור לשחק בזה אבל בסוף הוא לא יכל

lestatgirl

New member
מכירה דיי טוב בכוונה של ראית הרבה סרטים שלו

או מכירה דיי טוב בכוונה שאם תבחרי את האפשרות הזו אני מוכנה להיות נחמדה מספיק ולתת לך בחירה בין עינויים פיזיים לנצח של שיעורי אזרחות המלומדים ע"י ג'סטין הוקינס..

lestatgirl

New member
ראיתי אלפט שוב, וגם הפסקול שם נהדר בין כל שאר

השלמות שהולכת שם..

למעלה