MTV2 Rocks the Movies

Runt

New member
הוא באמת קצת חופר

לא הצלחתי לשרוד יותר מ-3 סצינות אבל להגנתן יאמר שהן היו טובות מאוד. או משהו כזה.

lestatgirl

New member
לא כל שניה בסרט צריכה להיות מוצפת בדיאלוגים

שנונים ובני נוער ערומים. אני לא מאמינה שאני לא מצליחה לגייס תומכים

Runt

New member
לא אמרתי שזה מה שאמור להיות

אבל לא יודעת, לא התאים לי באותו רגע. אולי אם הייתי רואה אותו מההתחלה זה היה שונה.

lestatgirl

New member
אוי את כמו אלה שהןורגים אותי לפעמים..

מישהי עשתה לי פעם..[רגע מה מישהי נו קארינה...] שטריינספוטינג זה חרא סרט ואני הייתי בשוק עד שהבנתי שהיא ראתה 2 דקות מהתתחלה 3 דקות מהאמצע ודקה מכתוביות. אין לשפוט סרט עד שלא ראית אותו מההתחלה עד הסוף רצוף במצב פיקח.. תני לו צ'אנס הוא מצולם מהלב..

Runt

New member
היי היי

אמרתי שלא הצלחתי לשרוד יותר מ3 סצינות!

sha na na revol

New member
../images/Emo45.gif

באופן כללי אני לא מעריץ נורא גדול של סרטים, אבל את המיסקונספציה הזו אני רוצה לתקן.

CitizenErased

New member
ועכשיו אני גם אענה!

מהם הסרטים עם הסאונדטראקים האהובים עליכם? אמריקן פסיכו, טריינספוטינג, רקוויאם לחלום, שר הטבעות, 300 מהו הקליפ עם קטעים מסרט כלשהו (יענו שיר מסאונדטראק שגם יש לו קליפ) האהוב עליך? אני לא מצליחה ממש לחשוב עכשיו אז אני אענה על מה שראיתי היום שבכלל גרם לי לפתוח את השרשור שזה U2 - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me מבאטמן לנצח מהו השיר מסאונדטראק שאין לו קליפ מיוחד לסרט האהוב עליך? אני אלך עם הבחירה הברורה של Muse - New Born משם הקוד דג חרב כי שוב אני לא מצליחה לחשוב גררר איזה שירים לדעתך היו מתאימים לסאונדטראק ושל איזה סרט? אני חושבת שממש מתאים רוב השירים של מארס וולטה בסרט סמים הזוי כדוגמת רקוויאם לחלום חח וApoclypse Please של מיוז בכל סרט אסונות שהוא (אממ ארמגדון?) אה וKilling in the Name of של רייג' ב300

Chemical Venom

New member
../images/Emo45.gif

מסים עם כל הסרטים שאמרתי שהם הסאונדטרקים הכי טובים חוץ מ300

HagarStar

New member
אוי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ברקוויאם לחלום יש ת'מוזיקה הזאת כל הסרט שאחרי שאת מסיימת לראות את פשוט יושבת ומזמזמת אותה בלי לשים לב ואז קולטת ושואלת את עצמך למה לעזאזלללל את שרה את זה!!@#$$^#$%&%&$^@

CitizenErased

New member
חח יש רמיקס למוזיקה הזאת...

שהשתמשו בטריילר של שר הטבעות: שני הצריחים. וגם בהרבה פרסומות אני חולה על הקטע הזה

CitizenErased

New member
אפשר לשמוע כאן...

http://youtube.com/watch?v=c9tnZRs4tNE זה מתחיל ב1:35... וואי המוזיקה עם הטריילר הזה כל כך יפה, אני מתגעגעת לתקופה שהיה שרה"ט חדש כל שנה
אם תרצי שאני אשלח לך את המוזיקה אז בכיף, אני דיי בטוחה שעוד יש לי אותה על המחשב (הייתה תקופה שפשוט חרשתי עליה חח)

sha na na revol

New member
אני למעשה

אוהב מאוד את הסאונדטראק בערוץ האופנה. משמיעים שם דברים מאוד מגוונים, אבל בין לבין תפסתי שם בואי, בלר, ליברטינס ועוד הפתעות...

למעלה